icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
22. nov 2015

@kattarina1983 a to je ? sk ovu tak je slabý , ak tehu tak waw si big tehu

mimikas
22. nov 2015

@rula ani nehovor moja, som ako na ihlach ci je vsetko ok a uvidim to vytuzene srdiecko a ty mas co nove?

evi789
22. nov 2015

@mimikas jaaj tak verím že si na ihlach ale verím že je vsetulinko v najväčšom poriadku 🙂 .
Zatiaľ tomu nechávame voľný priebeh 🙂

evi789
22. nov 2015

@rula wau tak potom pre teba teraz netrpezlivo coo? 🙂

badimeria
22. nov 2015

Babule dali ste mi odvahu silu a dokopali ma ist som vam moc vdacna a nikdy som neverila ze dala skupina je naozaj ze to myslia vazne verim vam vsetko dakujem za kazdu modlibu za nas vrati sa vam to v dobrom!Keby nebolo vas a sakozrejme manzela mojho tak som uz asi na dne prikladam vam foto.Dnes by som mala byt 6+1 a srdiecko bije.Na tovinu mi povedali ze je velke riziko potratu nakolko uz by bol treti ale zatial je to ok a mam pokracovat v liecbe toho duphastonu na udrzanie mimi a hlavne lezat.Vobec neviem ako sa to da pri mojom syncekovi ale pokusim sa co najviac DAKUJEM VAM a len dufat ze to ustane a nespusti sa este viac to spinenie inak o mimo prideme.

butterfly333
22. nov 2015

@kattarina1983 to je ovu??

butterfly333
22. nov 2015

@badimeria Supeer moja tak vidíš držkaj sa a hlavne klud a ležkaj to je hlavne.Viem očom pišem ja som 4x potratila a kedsom chcela dieta nič ine mi noestavalo len ležat a fakt som do 9m len ležala.

agathachristie
22. nov 2015

@badimeria drzim palce, lez aj keby co bolo nech ti pomaha cela rodina! <3 <3 <3

badimeria
22. nov 2015

@butterfly333 dakujem moc vazim si kazdu spravu od vas musim si to naplanovqt a zapojit asi rodinu lebo predsa chodi aj do skolky zanasat a prinasat a este sviatky este ze som okna stihla umyt a to si prelezala kazdy den vkuse?

agathachristie
22. nov 2015

pocula som uz viackrat o takych co stale potracali a donosili az ked fakt 9 mesiacov lezali. takze urcite to ma zmysel lezat a setrit sa.

butterfly333
22. nov 2015

@badimeria ano moja uplne cele tehu chvílu v nemocnici 3m potom chvilu doma atd.No chodila som len na wc a do sprchy a na kontrolu ku gyn ktorý mal ordinaciu vo vedlajšom vchode a vždy ked bolo treba prišiel.Mna musel aj zašívat v polke piateho mesiaca.MM sa o všetko staral maleho nosil do školky zo školky varil upratoval skratka všetko bolo nanom.Neboj zvladnete to .musíte.Bolo to tažke ale stojí to zato.Tiež som sa tešila že budem pekne s bruškom chodit po vonku ale musela som ležat.

badimeria
22. nov 2015

@agathachristie ano urcite musim sa tomu prisposobit a urobit maximum aby som si to potom nevycitala ak sa nieco stane a priroda to zariadi inak ja budem vediet ze aom to urobila dakujem

rula
22. nov 2015

@badimeria kašli na okná, prach a šecky domáce nezmysly, dôležité je, aby sa o máleho niekto postaral a Ty sa musíš šetriť, proste to vydržíte, musíš obmedziť chod domácnosti, po pôrode dáš všetko do poriadku. 😉

kattarina1983
22. nov 2015

@rula to je tehu test

butterfly333
22. nov 2015

@kattarina1983 super tak gratulujem

kattarina1983
22. nov 2015

@butterfly333 nie tehu 🙂 🙂

agathachristie
22. nov 2015

@kattarina1983 si tehotna

kattarina1983
22. nov 2015

@butterfly333 dakujem po dvoch rokoch sa konecne zadarilo

butterfly333
22. nov 2015

@kattarina1983 tak to je krásne gratulujem mooc.Dufam že aj taký krasny testík budem mat čoskoro.

rula
22. nov 2015

@kattarina1983 juchuu.. waw... tak šetriť sa a užívať si tehotenstvo. Veľa zdravia !

kattarina1983
22. nov 2015

@butterfly333 dakujem ti strasne sa tesiiiiim.urcite budes maj ty taky drzim palce nech je to cim skor 🙂

kattarina1983
22. nov 2015

@rula dakujem dakujem a to som len nahodou dneska vyskusala,zajtra je termin mrchy 🙂

sara22
22. nov 2015

@badimeria juuuj,to som moc rada! Uvidis,vsetko dobre dopadne,pekne budes lezkat a vsetko bude dobre. Prcuch bude rast a silniet a zvladnete to vsetko az do uspesneho konca 🙂

sara22
22. nov 2015

@kattarina1983 gratulka,krasna ciarka 🙂

butterfly333
22. nov 2015

@kattarina1983 ja som dnes 32DC 2dni meška no trocha mabolí podbruško tak jemne ho cítim.Ty máš nejake príznaky??

kattarina1983
22. nov 2015

@butterfly333 vies co uz tri dni ma strasne bolia prsia ani dotknut sa ich nemozem a od rana ma napina na vracanie.taketo pocity mam aj pred mrchov a poobede ma zacali boliet krize tak si vravim a je to tu pride mrcha.a priatelova teta mi hovory pocuvaj nejako inak vyzeras nie si nahodou v tom ?tak som v dm kupila pepino test je to 25 citlivost a vidis

butterfly333
22. nov 2015

@kattarina1983 no ja ani pred ms nemám žiadne príznaky tak neviem.Asi ms príde.Ja ani ked som bola tehu som nič necitila zo začiatku.

badimeria
22. nov 2015

@sara22 dakujem za take pozitivne slova ♡

badimeria
22. nov 2015

@kattarina1983 blahozelam mamina

nicolettka2126
autor
22. nov 2015

@badimeria mojkaaaaa vidiiiis to 😵 Budes pekne dufikovat oddychovat a vsetko bude v poriadku ver tomu a ono to tak naozaj bude 😉
Som velmi rada ze sme ta presvedcili ist na pohotovost, aspon vies ze to nie je stratene a ze drobcek je tam kde ma byt a srdiecko blikoce o dusu 😉 Drzkaj sa nam a setri sa...