V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@butterfly333 jaaj no budrme čakaaaať na //
@butterfly333 dufam ze ti to vyde zajtra budes mat //na teste 🙂
@rula no moooc by ma to potešilo keby boli //.
@kika1990 no bolo by to super keby máte pravdu no ak nie další mesiac pred nami.
@butterfly333 no musime verit 🙂
@badimeria od roku 2006mam dar ♥ ale volam to Intuiciou🐭
@butterfly333 drzim palce.. Bru nocku
@kika1990 a kedy si malaovu? 13ci 15den?
Drzim vam všetky palce.bru noc.zajtra vas citam 🐑🐑🐑🐑🐑
Dobre ranko moje no ja mam divny pocit stale ma moc bolia krize a brucho ako ked mam ms ako keby moje telo bojovalo s niecim co je v brusku ochh co len somnou bude
@badimeria a krvácanie ako? Hneď ako som sa zobudila som na teba myslela. Drz sa
@agathachristie to klop klop klop ustaloo uz iba take ako hnede pozostatky a akurat sa obliekam a idem ku svojej gynekologicke dakujem ze namna myslis
@badimeria tak to vyzerá nádejne. Daj potom vedieť ❤
@agathachristie urcite napisem teraz budem zit so strachom na dennom poriadku lebo teraz skoro kazdy den bude kontrolovat akciu srdiecka ale co by sme neurobili koli vytuzenemu stastiu psychicky trpim ale dam to ♡♡♡
@badimeria musis byt v pohode,babatko to velmi citi. Ak si v strese,je v strese aj babatko. Viem,ze sa to lahko hovori, no tazko robi v tejto situacii,ale musis sa dostat do pohody,aby pekne rastlo v klude svojim tempom 🙂 povedz si,ze budes mat dennu starostlivost,kde budu mat vsetko pekne pod dohladom ti spravni odbornici,dufik nasadeny a urcite pomaha, o maleho tiez dobre postarane vdaka rodine,nie je preco sa stresovat.. 😉 <3
@badimeria neboj nic vsetko bude dobre.. Najdolezitejsia je v tvojom pripade psychika a pohodlie🍀🌸🍀viem že je to tazke..dva krat som Prisla o dieta🌜no som si tiež povedala ze teraz to dam🐦🐤🐦🐤🐦mysli pozitívne prosim Ta
Unavena nevyspata plna cakare je to nadlho 🙂
@butterfly333 no ako moja? prisla mrcha ci neprisla? 😀 😀 😀
@sara34valentina ahojky moja zatial nie no neviem čo z toho bude vobec sa na tehu necítim,
@badimeria mohla by ta hadam zobrat prednostne ked mas lezat! :/
@agathachristie aj mne to napadlo, ked je akútny prípad, že prečo ju nechá čakať

@rula tak skusim aj to 😉