V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa u druhorodiciek vraj vykuka skor,ja som pri prvej mala naznak az v 120tt,kedy som aj v praci oznamovala a do vtedy nic netusili 🙂 (teda,kedze pracujem v muzskom kolektive ITckarov,padali rozne teorie o velkosti mojich prs a moznej tehotnosti kvoli ich narastu 😀). Teraz uz je fakt viditelne,moja mama mi nechcela verit,ked som jej hovorila,ze uz rastie a ked ma videla,nechapala 😀
@melisssssa v 20tt,nie 120 😀 😀
@sara22 fuuha sranda 🙂 no co si tí chlapi ako prve nevsimnu 🙂 🙂 no moje prsia su uz teraz mega velke,ze budem musiet ist podprsenky vacsie nakupit 🙂 🙂 min.tyzden som bola sice dost nervozna z brucha,lebo tiez mi prislo,ze je obrovske ,ale strasne som sa citila naliato a nafuknuto..teraz je uz lepsie 🙂
@sara22 no tehu test negat tak sa nič nekonáááá
@sara34valentina mojka tak tehu test negat tak sa nič nekonááá no kde v riti je tá ms.
@butterfly333 ☹ no tak to co toto ☹ tak nech ryyyychlo pride,nech sa maka nanovo 😀
@sara22 ved to nič ani náznak.
@butterfly333 pokial nie mrcha stale je nadej.ja mam testy mega pozityvne a lekar dnes nic nevidel na sono ani palpacne :( takze uvidime co zajtra krv
@kattarina1983 no ja sa ani tehu necítim len neviem prečo ms meškááááá.Nech príde hned alebo nech nechodí vobec.Nebaví ma to čakanie.
@butterfly333 ojeeeee 😞😒😒😔 tak mozno je len skoro... Alebo pride ms rano....nadej zomiera posledna
@sara34valentina no uvidím moja možno bolo na test skoro lebo viem že tento mesiac sme s mm mali sex naplno len v 20DC a to bolo 10.11. tak neviem.
@butterfly333 este nic neni stratene,ja som pol roka brala inofolic vseliake vitaminy hormony a neviem co.a tento mesiac sme sa priatelom dost hadali a sex bol len raz a vidis presne sme to trafili na 18 den cyklu
@kattarina1983 no my sme mali viac krat ale na 20DC sme si povedali že začneme znova pracovat na mimi tak uvidím čo z toho bude.
Ahojte maminky, nám sa podarilo ostať v máji tehu. A chcem sa opýtať spolutehuliek ci sa vam stáva, že niekedy dlhší čas necítite pohyby. Maly sa hýbe stále a veľa, ale dnes mame taký zvláštny deň. A teraz ho už dlhšie necítim. Stáva sa vam to?
@rula on je strasne taky dobrak od kosti mam ho uz 9r.a my si uz rozumieme uplne snad iba pohybmi 🙂 presne viem kedy co chce a aj on krd som teraz plakala sedela na zemi skocil namna prednymi labkami dal si ich na moje plecia a olizoval snad kazdu slzu a furt mi chce spat pri brusku co nikdy nerobil ked som ho nahodou pustila hore tak vzdy k noham
@badimeria ja som zo zaciatku mavala bolesti podbruska stale.. asi prve 2,5 mesiaca.. nemusi to byt nic zle.
@zuzu15 ano stava sa to. napr v sobotu cely den kopala ako diva a v nedelu ani tuk. moja mama hovorila, ze ked cakala mna necitila ma aj 2 tyzdne.
baby a to tie bolesti podbruška máte ako pri ms ?
@badimeria mala moja kamoska pocas tehu cystu ze jej zmizla neskor...mozu ti ju aj odstranit dnes to ide lahko z boku len vpich
@badimeria roztahuje sa ti maternica...neboj
@melisssssa aj my chceme prezradit az na vianoce,ale kto vie,ci sa aj to moje neprezradi samo 😀 ja som na tom takto..kde je moje ploche brusko?? 😀
@sara22 krasne a ktorom si tt??
@melisssssa co sa tyka prs,v tomto tehu sa mi vobec nenalievaju a ani nebolia..skor mam pocit,ze su akesi mensie 😀
@butterfly333 ja som dnes len 6+4 😀 nechapacka,ze tak rychlo rastie..asi sa za tych 9mesiacov poriadne nestiahlo,tak sa lahko roztahuje,inak si to neviem vysvetlit 🙂

@nicolettka2126 mojaa ahoj 🙂 no citim ako citim 🙂 zatial mi chvalabohu nic nie je 🙂 samozrejme,ale ze rozmyslam hadam kazdu minutu nad tym babenkom 🙂 a ty sa ako citis?? Este tI byva zle?