V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas no u nas to iste. moj otec z troch bratov, muzov otec z troch bratov. muz ma len brata... jeho strykovia maju synov.. a vidis cakame dievcatko 🙂 raz to musi prist, mozno ty budes ta stasna 🙂
@sara22 haha vidis, ja som s tym uzrozumena a uplne som s tym vyrovnana ze to bude dalsi chlapec a celkom sa na neho tesim, ak by to bola baba tak by to bol velky sok, aj ked moj drobec si zacal pytat sestricku, tak som mu vysvetlovala ze to bude prekvapenie. Hlavne aby bolo miminko zdrave na ostatnom nezalezi 🙂 Ak ked doma vidim ze chlap chlapovi viac rozumie a ty moji dvaja, tak ty su velky partaci a ja tej ich srande nerozumiem ☹
@sara22 hahaha :D ale vies ako to je.. krali maju dcery! 🙂
@mimikas no to ja som taky z polovice chlap,od malicka som sa skor hravala skôr s legom a merkurom a inymi stavebnicami ako s babikami,ked sme kupili novy nabytok,uz aj som mala srobovak v ruke a montovala. No a petruska je podobna,len kable a tlacitka ju zaujimaju 😀 no ked vidim tu moju nevlastnu dceru,ktora je teraz v obdobi fintenia,najvacsi zmysel zivota su handry,malovatka, klebety a ohovaracky,je mi to uplne cudzie,tak ako pises ty. Akoze rada sa namalujem a vyfintim,ale nie je to moj zmysel zivota tak,ako to maju niektore zeny.. :-/
@agathachristie ale aj kralovna si zasluzi princa 😀
@sara22 nuž na to najlepší liek je mať veľa detí, aby sa ti ušlo z každého. Kedysi mali ľudia 10 detí a tento problém neexistoval :D ja by som chcela 4.
@agathachristie aj jaaaaa,aj ja by som chcela 4,no manzel nechce mat 5deti ☹ aj ked z tej prvej nic nema a zial,cim dalej tym menej z nej mat bude pri manipulaciach a vychove jej mamy.. A ja najradsej teraz 2 a po takych 10rokoch dalsie 2 😀
@butterfly333 no čo ? dnes ako ? už si 14 DPO
@rula no zatial ms nikde ale asi pride dnes.Trošilinka som prave našla taku ružovu krv tak asi už príde.
@butterfly333 tak už nech je tak alebo tak nech to už je vyriešené. Ak príde ms nebuď smutná.
@rula nie som smutna celkom toaj dobre padne lebo keby som teraz tehu tak musim ist na rizikove a ležat ako vždy.No na silvestra ideme na 4dni do Vysokých tatier s detmi a je to už zajednané tak ich nechcem sklamat a okrem toho sa o dva týždne stahujeme do noveho a konečne sami.Tak to stahovanie je na mne a tešíme sa na tu chatu .Tak v decembri sa posnažíme o mimi tak dufam že v novom byte sa zadarílebo terz byvame u našich je to o ničom a hlavne žiadne sukromie len stres.
@mimikas ja mam pocit ze budes mat dievcatko ☺
Prajem vam krasny slnecny den..ja upiekla zeleninove plnene palacinky..A kolac studeny smotanovo tvarohovy s Bananom 😝 teraz Ideme kupit pyzamko lebo som si kupila uz dva také volne fajne a dnes maju 33%akciu..A vecer dojdu svokrovci na kolac 😳😁😂 netusila som ze si babatko odpija z plodovej vodicky ☺☺☺☺☺cucka a ochutnava
@butterfly333 takze sa ti rozbieha ojeeeee😞tak ale si pisala ze radsej v Novom bytiku 😊😊😊😊😊😄😄😄😄😄tak budem drzat palce😛
@sara34valentina ano vyzerá to tak,ale nevadí konečne sa prestahujeme a možme začatsnažilkovat bude viac sukromia už sa teším a možno prave ten stres domapreto sa nedarí neviem ale ked budeme sami verímže sa to podarí.Dnes som bola u ortopeda vieš čo som mala operaciu kolena tak mám tam zápal tak mi dal injekciu do kolena.Bože ja to tak neznášam tie inj do kolena fuj.No prehovoril ma že mi to omrtví a potom pichne a oklamalma pichol mi ju ani neviem kedy vieš už som taku inj absolvovala bolelo to a potom teplotu z toho som mala pár dní tak teraz ležím musím ju mat v klude.
@sara34valentina mojko ty si nasa vestica, no som zvedava co to bude, pre mna je podstatne aby bolo zdrave a aby tehu dopadlo dobre a aby miminko bolo zdrave, pohlavie mi je v podstate uplne jedno, ale nebudem tajit, chalan by bol jednoduchsi, kedze pre chalana mam oblecenia dost 😉
Zienky,vyzera to tak,ze dnes opat zistujem,co je to tehotenska nevolnost ☹ och,jak mi je tazko ☹
@sara34valentina jasne ze pije a curka 🙂 a ked budes mat stastie aj na ultrazvuku je to viditelne 😀, moj a velmi casto ckal 🙂
ak toto bude dievcatko ja by som tiez aj druhe chcela dievcatko. mam super vztah so sestrou a rada by som to dopriala aj mojej dcerke 🙂
@agathachristie vidis, ja mam brata a teda neaky dobry vztah sme nemali a ani teraz extra nemame, preto asi neako podvedome netuzim po pariku ale po surodencoch rovnakeho pohlavia
@mimikas urcite je to jednoduchsie mat rovnake pohlavie, len clovek tuzi podvedome vacsinou po tom co nema. mne stacilo ako doktor oznamoval ze je to dievca. pozrel na manzela "moze byt dievca?" ja strasna radost a doktor "otec nevyzera nadsene" pricom si nemyslim, ze by to bola pravda lebo sme netuzili po ziadnom pohlavi 🙂
@butterfly333 jaaaj takto to teda jeeee, tak to bude lepšie, ked krémeše prídu.
@mimikas
@agathachristie a ja mam brata a my mame super vztah 🙂 aj muz so sestrami ma vyborne vztahy. Tak ja sa preto nebojim parika.. 🙂
@agathachristie
@mimikas ja by som chcela malu princeznicku 🙂 ja mam vyhodu ,ze moje sestry maju jedna dievku a druha chlapca🙂 takze veci podedim ,ale sezonne by mi viac pasovali po chlapcovi 🙂 ale samozrejme len nech je zdravucke 🙂
@melisssssa to je jasne,ze kazda chceme hlavne zdrave dietstko,no podla mna tuzba po niecom este k tomu nie je vobec zla.. Niektore maminky to odsudzuju,ale podla mna je to uplne prirodzene,ze clovek ma nejake predstavy,z ktorych sa odvijaju tuzby.. 🙂

@melisssssa mne tazko nebyva,len mi pri vsetkom kruti jazykom,lebo na to nemam chut.. ☹ juuuj,dufam,ze to prejde coskoro..