V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa ja som nemala ziadne predstavy kym som nevedela co to je a popravde bolo to mozno aj lepsie ako teraz, lebo to bolo take krasne tajomstvo. moje babo bolo pre mna myticka neurcita krasna bytost ktora zije vo mne. teraz uz je to konkretne osobka s menom.. je to proste uplne ine 🙂
@agathachristie a ako sa bude princezna volat? 🙂
@melisssssa mna moj manzel so svokrou pri prvom tehu presviedcali,ze to bude chlapec a tak som sa na to nastavila,ze ked povedali,ze dievcatko,bola som trosku v soku. Nie sklamana,ale prekvapena. A potom som sa tak nastavila na dievcatko,ze keby mi niekro povedal,ze predsalen chlapec,asi som uz sklamana 😀 ale v podstate je to uplne jedno,milovat to nase drobatko budeme vsetky nech to je akekolvek pohlavie 🙂
@agathachristie to si pekne napisala 🙂 a ako sa bude volat princeznicka ??
@sara34valentina @melisssssa
@agathachristie inak ono je to cele take zvlastne toto tehotenstvo v modernej dobe. Tym,ze babatko vidis na ulrrazvuku,aj v 3D/4D, vidis pohyby,usmevy,kyvania,cikania,mas pocit,ze to babatko je uz davno tu a nie este len v brusku s vyzorom mimozemstana 😀
@sara22 hihii no mile 🙂inak ta obdivujem , že tak skoro si otehotnela a budes mat doma take male detičky 🙂 ja by som sa aj nechala prekvapit do porodu ,ale ja som tak strasne zvedava, že to by som nevydrzala 🙂 aj,ked by som sa rada nechala prekvapit 🙂 ale zvedavost víťazii 🙂
@rula No rano ako som pisala že som mala trocha ružový vytok tak od vtedy nič.Tak ja neviem vypila som asi š poháre červeneho vínka tak uvidím čo.
@butterfly333 juuuu,tak to vinko zavidim 😉
@melisssssa ja som vzdy chcela mat deticky s tak malym rozdielom. My sme tak s bratom a vzdy sme sa vedeli perfektne vyhrat,aj my dvaja navzajom,aj s rodicmi.. Je to sice na zaciatku dost narocne,no to je len iste obdobie a potom uz su z toho len benefity 🙂
@sara22 my mame so sestrami 3 roky rozdiel a tiež sme sa pekne zahrali ako deti a rozumeli si 🙂 tiez by som chcela detičky max do 3 rokov rozdiel 🙂 aspon nevýjdes z cviku ,ked budes mat takto skoro druhe babenko 🙂
@sara22 no také fajné sladké ríbezlove.No a ms stale nikde ranosom mala taký vytok ružový na slip vložke a teraz nič.A pani dnes v lekárni mi povedala žetie testy z dm niesu dobre.
@butterfly333 zeby predsa? 🙂
@melisssssa manzel je z 3surodencov a medzi kazdym je 5rokov. Svokra si to chvalila,lebo ze ked uz bolo jedno velke,tak si spravila znova mile babatko. Ale to sa spolu neda nic robit,s jednym hras uz velkacske hry a druhe si chce stavat kocky.. A on sice hovori,ze to bolo super,ale v podstate od 12vyrastal ako jedinacik,lebo segry odisli zit svoj zivot..
@butterfly333 mojo a nebolo to uhniezdovanie? Kup si mama test a ten vyskusaj zajtra rano ok?
@sara22 veru neviem čo z toho bude kríže ma bolia .Bola tu segra a dali sme si 3 poháre červeneho ríbezlove no ms nikde.
@mimikas aj sex a nič.Baby kontrolovala si niektora z vas krčok?? Skušala som a ani celý prst som nedala do vnutra a citila som ho no aký je na omak neviem ja som ho mala už dva krát v tehu zašívaný.
@butterfly333 hmm,mne vacsinou sex zvykol rozbehnut ms.. Tak skus este ten mamatest,aj ked mne ten ukazal a rychlo vybledol,cize ho fakt treba do tych 10-15min.pozriet..
@sara22 počkám do piatku a hotovo aj tak idem v piatok ku gyn na kontrolu.No sex sme mali v sobotu v den ms čo mala príst ale nič vždy to zabralo aj unas.No teraz mi to 4dni meška .Neviem či ten ružový výtok čo to bolo.Bolia ma kríže chodim na wc kontrolovat a nič.
@sara22 aj som si poobede spravila alchemilkový čaj že ked už ms ide a nič tak dufam že som tým nič nepokazila.
@butterfly333 jednym cajom urcite nie 😉 som zabudla, ze v piatok mas gyn,tak to sa fakt neoplati. Som zvedava,co ti povie teda..
@sara22 si v ktorom tt??si tehu však no to som aj ja zvedavá a inak sa mi nejak nafuko bruch neviem či sa mi to zdá.
@butterfly333 no to je zamotané, mne červené tiež vždy pomôže.... hmmm....možno sa ms zajtra už rozbehne
@butterfly333 ah Boze ako Ta mohol oklamat lekar? blazoon !!!! moja si si s tou nohou vytrpela a stale trpis, snad coskoro sa vsetko zahoji .....a zapal prejde a ako si aj napisala , potom sa musite snazit 😉 😉 😉 😉 v klude bez stresu 😝
@mimikas aj cura ??? juuuj a kdet to odchadza ? cez co? 🙄 😅 😅 😅 😅
@sara34valentina mojko sak cura normalne do plodovej vody, na sone videt aj plny mechur, moj maly nam na morfo ultrazvuku urobil takuto sov a pekne cikal 🙂
@sara22 no moja gyn ho nazvala Alien ( votrelec) ze to tak na zaciatku vyzeraju babätka ako mimozenstania, a ja som jej povedala nie, to nie je Alien ale vola sa Elias 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 boze ludia som ako v 8mes uz brusisko riadne v nedelu fotime zase brusko uvidite ten rozdiel nieco velkeeeee 😀 😀 😀 😀
@mimikas no parada , som asi za opicami daco som letmo tusila ale reku az na konci tehu to tak a teraz mi totok napises, tak sa napije a potom si tam cikulka no paraada
@sara34valentina to curanie potom odchadza do bruska, ked ochutnava, co tam vycural :-P
A kde uvidim, jak uvidim? Ja u teba ziadne fotos nevidim ☹
@butterfly333 jop, ja som dnes 6+4tt, brusisko mam uz riadne 😀 no tak ty mas podla mna vsetky priznaky tehu, no uvidime, co ti v piatok dokino povie.. Aj ked vidiet tam este asi nic nebude, iba keby ti krv bral..

@sara22 ja si to tiez myslim,ze kazdy vidi svoje dieta nejakeho pohlavia este predtym ako sa narodi 🙂 a ja stale v predstavach mam dievcatko 🙂 ale ked zistim nahodou ze to bude chlapcek tak sa hned prisposobim a budem stastna ,ze to bude chlapcek 🙂 my sme v rodine boli dlho same baby a pred rokom aj cosi moja sestra porodila chlapceka ,tak sme ho chudatko hned museli poskumat ,ze ako to vyzeraa🙂 🙂 🙂