icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

butterfly333
24. nov 2015

@sara22 mo ja tiež neviem čoto somnou je bola som na wc a nič čistý aj toaleták aj slip vložka no kríže ma bolia aj podbruško tak počkám do piatku.

butterfly333
24. nov 2015

@sara34valentina moja on je taký staručký srandista.No ms zatial neprišla len doobeda som mala na slip vložke ružový výtok a od vtedy nič čisto.Bolia ma kríže a podbruško myslíš že sa blíži ms??? 😒

sara22
24. nov 2015

@rula No ved to som kukala, ale ja vidim len profilovku ☹

agathachristie
24. nov 2015

@sara22
@melisssssa asi Naďa (Nadežda) ale zvažujem aj Zuzanu. Určite niečo konzervatívne. Sme konzervatívci 😊

sara34valentina
24. nov 2015

@sara22 ake foto? jaaaj musim ta mat medzi priatelmi mam album uzavrety nech mi tam nie kazdy cumakuje 😉

sara34valentina
24. nov 2015

@butterfly333 mozno mas uhniezdenie !! ked ruzovkastyyyyyy 😉

sara22
24. nov 2015

@agathachristie my sme tiez museli nieco slovenske,kedze mame echt slovenske priezvisko 😀 s dievcenskym sme mali dost problem,tak uvidime,co bude druhe,ci sa zasa potrapime 😀

melisssssa
24. nov 2015

@agathachristie to su pekne mena 🙂 my sme sa kedysi davno bavili ,ze keby mame dievcatko dame po rodicoch 🙂 Pavol+Inka =Pavlinka 🙂

butterfly333
24. nov 2015

@sara34valentina lebo viem že na 19-20DC som malacez ovu ružový výtok na jednej slip vložke to mávam cez ovu no hned to prejde.Tak viem že sex sme mali iba raz naplno a to na 20DC tak neviem nechápem prečo by mi ms meškala vždy chodila presne .Pol roka čo sme sa nesnažila prišla presne a tento mesiac raz naplno a meška 4dni???

sara34valentina
24. nov 2015

@butterfly333 pocuj skus krcok ma este napadlo :D ostava hore a je tvrdy ak dostanes mrchu je nizko a je mäkkunky 😉

butterfly333
24. nov 2015

@sara34valentina jasom prave čitala že pri tehu je dole

sara34valentina
24. nov 2015

@butterfly333 nie nie co si!! ja som si sledovala krcok 4mesiace, 3mes ked som neostala tehu bol pred ms 2dni uz dolu a bol mäkkunky nasiaknuty som vedela ze do 2dni dostanem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ked som 4mes ostala tehu som si ho kukla az po tehu teste ktory mal ducha som nechcela uverit, tak som kukla a uplne vysoko a tvrdy a mal zatku take zvlastne na dotyk a biely husty vytok , potom som sa docitala ze to je ochranna zatka 😉

mimikas
24. nov 2015

@butterfly333 bazalku si si nemerala? Mozno mas len posahane hormony a vela sa sledujes a mozno je to uhniezdenie, aj ja som to mala, jasno ruzovy vytok 🙂

mimikas
24. nov 2015

@agathachristie juj mne sa paci velmi Alica a Silvia

sara34valentina
24. nov 2015

@mimikas my sme mali mena dievcenske : Valentina ♥ Sara-Lara♥ Chiara♥ Elisa ♥nakoniec to ma vajka a vola sa Elias ♥ cita sa to u nas Eliiiiiias 😅 tak mäkkunko 😉

butterfly333
24. nov 2015

@mimikas ja sa prave že nesledujem pol roka sme mali pauzu a začali sa snažit o male len tento mesiac 10.11 to som bola 20DC nerobim si žiadne ovu testy ani bt nemeriam lebo viem kedy mávam ovu.Hormony mám v poriadku bola som na HP a všetko ok.Len nechcem aby ma ta ms natahovala nech príde ked niesom tehu už ma to nebavi.A inak aj ja sa volám Silvia
@sara34valentina čítala dom članky o krčku a všade píšu že v tehu je dole že nanho hned dočiahnem .Tak ja neviem no a ja som ho mala už dva krát zašívaný.

sara34valentina
24. nov 2015

@butterfly333 tak pisu riadne blud potom, lebo ked ma zena ovulku je uplne hore ak aj otehotnie ostava hore a posuva sa nahor aby bol v ochrane ,,,,ak sa neoplodni vajko ide krcok s maternicou nadol 😀

sara22
25. nov 2015

@mimikas jeej,to su pekne mena,alica je moja mama a silvia mama mojej najlepsej kamosky 😀

mimikas
25. nov 2015

@sara22 no a tvoja mamina je taka kludna osobnost? Lebo Alice co ja poznam su take kludnejsie povahy 🙂 Silvia sa velmi paci mne aj drahemu, ale jeho sestra je Sylvia (ano pisem to spravne 🙂 ) a Silvii maju v rodine uz dost tak by som chcela neaku zmenu. No neviem ci ho v pripade potreby presvedcim na Alicu. A pre chalana meno netusiiim ale vooobeeeec ake 😖

mimikas
25. nov 2015

@sara34valentina mojko pkena profilovka 🙂

sara22
25. nov 2015

@sara34valentina a vy ste obaja slovaci zijuci v AT,ci priatel je z AT? Lebo my tiez rozmyslame,ze ak by bol chalan,bol by filipko,no dali by sme ho Philipp po sniclovsky,kedze sa stahujeme do Hainburgu a tam budu mat aj skoly. Predpokladame,ze tam asi ostanu studovat a pracovat..

sara22
25. nov 2015

@mimikas moja mama je skorpion,cize to k jej normalne kludnej povahe dodava obcasne vybuchy energie 😀
No ked si pozries,kedy ma meniny-6.9.,tak tento datum je povazovany za datum rovnovahy,pretoze 69 su ako jin a jang 🙂

mimikas
25. nov 2015

@butterfly333 pri tehu je krcok praveze tvrdy a dobre uzavrety aby bolo mimino chranene pre infekciami a pod, mal by byt aj trosku vyssie polozeny, ked sa zacne zosuvat dole a maknut tak sa blizi porod, ale ci to plati aj u teba ked si ho mala zasivany je tazko povedat, ale tvrdsi by mal byt. Mojko chod si kupit neaky spolahlivy test co na nom uvidis

sara34valentina
25. nov 2015

@sara22 slovenka a druh je zo Steiermark Graz..rakusan 😊

sara34valentina
25. nov 2015

@mimikas dakujem...dnes sa mi snivkalo ze vidim rucicku maleho 😍

sara34valentina
25. nov 2015

@mimikas ako sa dnes citis? vypln si na koniku v ktorom tyzdni si lebo takto zabudnem 😉 budem sa tesit na pohlavie ked ti oznamia 😀

mimikas
25. nov 2015

@sara34valentina mojko dnes ok, dokonca som v noci aj trosku spala, vcera mi nebolo az tak zle 🙂, v ktorom tyzdni som este nevyplnam, mam medzi priatelmi aj svagrinu a este nikto nevie okrem vas a 2 kamosiek ze som tehotna a zatial aj chcem aby to tak ostalo 🙂, vcera sme sa s drahym rozpravali kedy to oznamime a dohodli sme sa ze az niekedy na vianoce, chcem mat istotu ze je vsetko ok 🙂, zajtra idem aj na gyndu konecne, tak mi presne podla merania povie v kolkom tyzdni som, ale zatial to vyzera ze zaciatok 8tt.

sara34valentina
25. nov 2015

@sara22 som to tak napisala strucne 🙂 ja som Sloevnak zijuca v Rakusku uz 6rokov 😕 tu sme sa aj zoznamili, on pochadza zo Steiermark, tak som sa musela 154km stahovat ku nemu 😅 nechala som aj pracu , lebo tu si v Grazi najdem ihned 😀 no a v lete sme skusali 4x na 4x sa nam podarilo a v pondelok(nasla som si pracu v tej istej firme ina pobocka) som uz nenastupila, som mala podpisat zmluvu , a ja som prilis cestny clovek a moc korektny tak som nenastupila, aj ked som mohla lebo povinnostou je do 3mes oznamit tehu .. dostavam slusne peniaze z AMS takze je to na urovni a potom uz na matersku , ktoru u nas vyplaca zdravotna poistovna 😉 mame vela planov ( dve deticky, domcek atd....... no uvidime, je to tu drahe len pozemok +domcek ta tu vyjde min 450-550tisci eur !!) 200tisic nam chyba vezme sa asi uver, aj ked zatial ostaneme v jeho krasnom 94m2 bytiku , mame nadherne sydlisko take malinke utulne moderne s viacerymi ihriskami pre deti, je tu klud, a sme tu 3 tehulky, cize parada 😀 😀 😀 4min autom by som mohla chodit neskor do prace 🙂 moj priatel ma dobru pracu a kedze pracuje 24vky pracuje len 10dni v mesiaci a 20dni bude domka s nami , je mojou oporou , dokonca rad zehliiiii 🙂 o tomto som snivala, mat takyto krasny vztah a konecne aj ked neskorsie (mam 34r) sa to naplna 🙂
vy ste teraz an Sk a idete zit do Nemecka ?

sara34valentina
25. nov 2015

@mimikas paradicka, super na Vianoce oznamit 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ja som tiez dobre spala, aj ked rano som uz citila suchy nos, mam vysusenu sliznicu, kadeco skusame (kremy, kvapky, inhalovainie, mam -zvlhcovac vzduchu a aj tak na nic ) povedala gyn ze kazda zena ma ine potiaze v tehu, ze to bude tehotesntvom ☹

sara34valentina
25. nov 2015

@butterfly333 mojko dobre ranko dufam mrcha neprisla 😝 😝 😝 😝 😝 ??