V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina dakujem zlatko citronovu vodicku pijem ta mi chuti ale zase si ju nemozem dat ked mi jetak blbo lebo mi zhorsuje tu kyselinu v puse...ale hrozienko som si dnes kupila a je to mnaaaaaaamka, neviem sa ho dojest 😵 😵 A to zehlenie malilinkatych veciciek ti v dobrom zaaaavidiiiim :-*
@agathachristie vobec nemaj vycitky,si tehotna,mas na to pravo.. Ja som sa isla pretrhnut a uskodila som akurat sebe a malej,nikto to neocenil a nevsimol si..ja som sice mala super pocit kvalitne odvedenej prace,ale co z toho..
@sara22 sak toto... posledne tri dni som v praci stale kricala.. same prusery sa na mna valili a buduci tyzden mam dalsi dolezity audit 2 dni. musela som vypnut... neda sa makat furt. len ja som taky poctivec, ze si to furt vycitam :(
@sara22 gratulujem sara 🙂 nech su ,len nase deticky zivle , radsej zivel 😉 😉 😉 moj tiez tak furt vystraja , ked sme na gyn 🙂 a uz sa aj my tesime opät na organsrenning 3decembra huraaaa, ten lekar tam ma taky dobry stroj nam urobil aj videa uz aj teraz nam urobi videa +fotky, krasne vidno vsetko 🙂 teraz rychlo rastie v 5mes by mal mat uz 25cm , uz sa teskam kedy ho opät uvidim , pokladik nas ♥ ah zienky, nic snad nie je krajsie ako byt tehotna a nosit pod srdcom poklad , zivot 🙂
*dnes som taka kadejaka, uz aj ladovu kavu som si urobila a nic,,,,ani do prava, ani do lava somnou,,,,a to zehlim , teraz som si prestavku urobila, vycistila komodu a zistujem ze mame nazaj tych veciciek vela,,,,,,,
@nicolettka2126 ah ty 🙂 som rada, ze Ti hrozno chuti , mne moc chutilo a lepsie som sa hned citila 🙂 som rada🙂 nezavid, prestavka skonicla idem dlaje zehlit je toho vela ( 4susiaky plne+deky+nove postelne sa uz susiiiii) ja sa ho uz neviem DOCKAT a to som len 5mes 🙂 ( podla tehu knizky kde sa pocita 10mes som zacala 6mesiac🙂 ide to rychlo 🙂 uz sa tesim na to vonave telicko , hormony zase pracuju , raz sa tesim, raz som smutna 😕 ale momentalne sa teskam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dnes citim zase maternicu sa to roztahuje joooj 😔 ok mojko, som rada, ze ti je lepsie idem ja zehlit pre pokladik ♥
@badimeria dakujem 🙂 no ja sa tesim velmi,pri prvom mi ani nenapadlo rozmyslat,ze ci bude srdiecko,na prvom utz ho nebolo ani vidiet,potvrdila,ze je v maternici a ja som bola uplne spokojna. No teraz som tak uvazovala,ze co ak..od rana mala trosku divnu naladu a pomaly sa zmierovala s tym,ze ak by aj nebolo srdiecko,ze sa nic nedeje,skusime nabuduce.. Takze som velmi stastna a este aj dokina moja je uzasna,ma povzbudila,ze pri tak bezproblemovom priebehu minuleho tehu (az na ten koniec) to bude urcite vsetko ok aj teraz.. 😵
@sara34valentina je to ten najkrajsi pocit,ja uz sa tesim,ked ho budem citit. Som zvedava,kedy to pride,u druhorodiciek je to vraj ovela skor.. Tak uvidime 🙂
To zehlenie si uzi,ked bude na svete,uz si ho uzivat nebudes a bude to skor povinnost 😀 a ver,ze veci nikdy nie je dost,ak ti bude kakat tak,ako mne moja-do kazdej plienky a vzdy to pretieklo cez tie gumicky,tak budes prat plnu pracku kazdy den a kym sa to vysusi a vyzehli,druha vybavicka sa ti zide 😝
@sara22 a mas nejake orientacne pocty co mam kupit? na nete su take ze 3ks body.. a mne sa to zda malo.
a inak aku velkost tvoje kocky nosili ako prvu? mam najmensie 56 neviem ci to nie je vela.
@sara22 teda vlastne 1 kocka - tvoja vlastna 🙂
@sara22 no super🙂 vraveli mi ze na zaciatku len take svrtky sa kakaju, a kym kojis to vraj nesmrdi potom ked sa prikrmuje zacne smrdiet,,,,, no bude doma tatik, tak nech si prebaluje aj on 😉 ( zacinala som tu v rakusku ako opatrovatelka, velmi vazny pripad na vozicku, demencia+multiplex sklerosis, mam neskutocne skusenosti 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 moji blizki ostali prekvapeni co vsetko som zvladla 😀 😀 myslim si, ze vlastne dieta ti *inak* vonia smrdka 🙂 tak sand tie pampersky su kvalitne 😝 😝 😝 snad nebudem musiet vyvarat 🤐
@agathachristie a ty co moja kedy uz das stop praci ☹ uzivaj si toto obdobie a oddychuj praca musi pockat len nech ste zdravy!!
@badimeria este do konca bud. tyzdna a potom uz tajne dufam, ze bude trosku klud. ale stop praci az ked pojdem na matersku (ak nebudu zdravotne dovody) takze do konca februara mam co robit.. a este vraj aj nedostanem premie lebo sa budu davat az v marci.. nasralo ma to.
@agathachristie ja som mala tiez najmensie 56,no nakoniec sa narodila velmi malinka- 2570g a 47cm,cize som dokupovala 50ky. Ja som velmi vyuzila overalceky,v tych spinkavala(a spava do teraz),pod to prip.nejake bodynko s kratkym rukavom alebo bez,zalezi od pocasia.. Tych mam aj teraz 10ks,to sa spini velmi rychlo..sem okakane,tam ocikane,trosku grcnute..no a nemozes nechat babo v mokrom..bodyniek som mala tiez cca 10,no tie som az tak nevyuzila zo zaciatku. Najpohodlnejsie jej bolo v tych overalcekoch/pyzamkach,cize ani cez den som ju neprezliekala do body,aj tak bola stale v posteli 😀
Co bolo fakt super,bolo na von bodynko s rolakom,to nosila az do maja,aby jej neofuklo krk. Salik a satky moc nezniesla a toto bolo ok.pancusky vobec nic a ponozticky treba s pevnou gumickou,lebo ich budes zbierat po celom byte 😝 na von som ju davala do velurovych overalov,ked uz bolo teplejsie a v chladnejsich dnoch este do hunateho overalu. A pancusky tiez moc nelubila ako malinka,skor nohavice,take tenucke. No kazde babo a mamina je ina,postupne si kazda najde to svoje top. Ja som si tiez najprv myslela,kolko mikyn vynosi a potom som ju davala do tych velurovych overalov,lebo sa jej to nevyhrnalo tym,ze to bolo v 1kuse..
@sara22 noo tak to aby som dokupila tie pyzamka.. a rolakove overaliky to som ani nikde nevidela musim pozhanat vdaka za radu 🙂
@sara34valentina no tie kakanice nesmrdkaju,ale su z toho mliecka dost tekute 😝 ja som si tie pampersky premiumky zlte nevedela vynachvalit,teraz vyrabaju aj biele senzitive a tie su este lepsie. Maju taku sietku,ktora zachytava riedku stolicu. Dost to pomaha,no nasu to nezastavilo 😀 ja som nikdy nemala problem malu prebalit,no teraz mi nie je vsetko jedno..uz to vonia roznymi parfemami a s tym tehotenskym cuchom.. :-/
@agathachristie ja som mala taketo,z boku az po ramienko na cvocky. No to ti staci asi az tesne pred porodom kupovat, mozno bude teply april a nevynosi..
@sara22 ved toto ze ja vlastne neviem ci kupit veci do tepla alebo do zimy. mozno budem potrebovat zimny hunaty overal a mozno kratke bodynka... netusim :D
@agathachristie ja by som si nakupila veci s dlhym rukavom-bodynka a pyzamka,to by muselo byt 30stupnov,aby bolo treba kratky rukav(mozno pod pyzamko ako spodne bodynko s kratkym rukavom. A hunaty overal vies kupit aj na rychlo,ak by bola kosa 😉
@sara22 no zatial s kratkym nic nemam.. aj tak podla mna v lete aby sa nespalila nie? spolieham sa, ze keby mi nieco chybalo staci muza poslat do Tesca.. alebo svokricku 🙂
@agathachristie presne tak,v tescu maju kopec pekných a kvalitnych veci,ak si nepotrpis na nejake znacky..a mozno prave tebe bude najpohodlnejsie davat babatko do bodynka a pancusiek..bohvie,ka,da sme ina 😀
Ja si nepotrpim na znacky,no napr.tie pyzamka mam najradsej Nextove,lebo maju taku pevnejsiu/teplejsiu bavlnku..ja som si ich nakupila tu cez bazarik,v perfektnom stave a za dobru cenu.. 🙂 a maju aj take rukaviky,ktore sa daju prehnut do rukaviciek,ak by si chcela. Ja som to nedavala,aj ked sa skrabala riadne,lebo mi to pride ako branenie v jemnej motorike a objavovanie rucickami svojho tela 😀
@sara22 ja kaslem na znacky.. a aj tak z toho hned vyrastie. popozeram v bazariku vdaka 🙂
@agathachristie presne ako pises 😉 nasa rastie pomaly,stale je o 3mes.velkostou pozadu,no aj pri tom pomalsom raste to vynosit nestihne..
ahojte kočky 🙂 mimikas a sara krasne fotečky 🙂 super , že je všetko v poriadku ,teším sa z toho 🙂 pozerám , že už riešite oblečenie pre miminka podaktoré 🙂 aj ja sa na to teším už 🙂 ale ja pojdem ku sestrám povyberať ,kedže maju malé deti a aj dievčatko aj chlapec je 🙂 takže kúpim len to najnutnejšie 🙂 a s velkým smutkom a hrčou v krku Vám oznamujem , že už sa pridávam k tým,ktorým je zle... 😢 😢 tento týžden to začalo..ale včera amen tma...baby pokial sa nenajem tak pohoda,ako sa najem je zle...tazko...mandarinka mi celkom pomaha a aj ta cola ma chvilku učinok...no dufam,ze to rýchlo prejde...
@agathachristie ja som tiez za bazarik, tak male babatka veci neznicia a ty aspon neminies majland len na oblecko 🙂
@melisssssa ja musim jest pomaly a casto inak katastrofa

@mimikas juuuuuuj mojka ake velke je uz tvoje babatko waaaaau 😵 😵 Ja som takaaaa zvedava ake bude to nase juuuj 🙂 Mne to vychadza ze ked pojdem tak budem podla ms 9+4 tak som zvedava aka odchylka tam bude 🙂 Juuuj tesim sa s tebou ze je vsetko v poriadku 🙂