V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
no a deky, postelne, pancusky, hracky, a ine drobnosti vsetko vo velkej skrinke 🙂 vcera sme kupili madrac (190eur) tak snad bude dobraaaa 😉 z jednej strany pre babätko, z druhej pre dieta 😉 postelne sa mi uz susia, ono sa to nezda , ale furt daco treba ,,,teraz ma napadlo ze treba kupit este pancusky a lampu 🙂 a bavlnene plienky lebo som kupila len 8ks 😕 😕 😕 ale prekrasne so slonikmi 🙂 take uz kvalitnejsie ale aj take tensie na grcky 😅 😅 😅 ja som dnes uz svagrinej do telefonu povedala, ze sa UZ neviem dockat nasho pokladiku 🙂 zajtra umyjem vanicku , tato komoda je super sa nadvihne a zboku sa prilozi vanicka a hned hups na komodku a po ruke cistunke pradielko, sikovne 😨 uz aj dudliky kupene, flaska, odsavacka mlieka ( boze mam take obrovske prsia ludia 😀 😀 kazdy den ma napadne nieco co este chcem 😉 prve dietatko, chcem aby mu nic nechybalo, ale na druhej strane on to ani vnimat nebude tie krasnunke veci, je to skorej pre *NASE OCI * co kupujeme 😉 😉 😉
@sara34valentina fiha veď ty máš už všetko 😊 ja len pár handriciek. Nemám po kom dediť 😭
@sara34valentina mojenko ten madrac do postielky vyuzijes skor pre vacsie dieta, kedze mas 99% istotu ze na zaciatku bude spat babo s vami 🙂 no a prsia, zatial nekupuj ziadne podprdy na kojenie, prsia sa este zmenia a bohuzial narastu na zaciatku ked zacnes kojit, potom trosku polavia, takze kup max jednu potprdu a ak budes konit a pojde to ok potom si kup presne co ti sadne
Inak baby nezabudajte, ze tie co im je v tehotenstve zle majú podľa štúdií menšie riziko potratu a toho že babo nebude zdravé.
@agathachristie hahaha no neviem ale potom moje deti budu extra zdrave, pri prvom som skoncila na infizkach v nemocnici a teraz to je tiez dost zle, aj ked zatial aspon nemam hlavu v zachode
Inak som vam zabudla povedat ze som dnes dostala aj tehu knizku 🙂
@mimikas super gratulujem
@agathachristie ja som vracala až do konca 5mesiaca tt.
@butterfly333 ja sa velmi tesim ale teda stale dufam ze bude vsetko ok a 15 dec bude zas vsetko ok a ziadne zle prekvapenia ma necakaju. Mojko a ty ako, mrska sa uz rozbehla? A kedy sa stahujete?
@butterfly333 ja inak este na porodnej sale 🙂 ako nebolo mi zle asi 1 mesiac, ked som porodila uplna ulava a prvy pocit ze som strasne hladna 🙂
@mimikas jeej super 🙂 dufam, ze aj ja dostanem o 2 týždne 🙂 a brali ti uz aj krvicku ? ja mam celkom problem s odberom krvi,tak aby som sa vedela psychicky pripravit..
@melisssssa brali mi este minule na vsetky vysetrenia, no mne to neaky problem chvala bohu nerobi, no musis si zvykat, lebo pocas tehu ti ju budu brat vela. Inak ako sa mas, poctivo lezis a uz nespinis?
@sara34valentina mojko ty si uplne naspeedovana 🙂
@melisssssa moja to sme dve co krv to panika ja uz den predtym placem 🙂)) a musia mi iba po leziacky lebo ja mam stavy odpadavajuce a ked mi ju dobere tak este 5min urcitee lezim odstavim vzdy celu ambulanciu ale zvykli si pri prvom nato 😉 isto niesi horsia ako ja
@mimikas potprdu som uz kupila dve ale lacne neboj 🙂 bavlene......viem mame pripostielku tam bude hajinkat ♥
@mimikas ano moja ms sa rozbehla aj ked nieje zatial taká silná ako býva no je.Davam si červene vínko nech je skor preč 😀 ale len pohárik.No a popíjam alchemilku femi kvapky kys listovu.MM zinkosel macu a čaj z kotvičníka snad to bude stačit na spermie.No stahova by sme sa mali buduci týžden ak to pojde všetko hladko.
@mimikas dnes som makala 5hodin teraz predizbu umyla a vytriedla kabaty a dala vsetko zimne (obuv) az mi zle prislo a maly ma tak kopol ze koncim 🙂 idem do vane 😀 dam cajik a nachystam veci co treba zajtra vybavit mame toho vela 😉 dnes som fakt akasi ciperna, vsetko vyriadene ale nevaldzem uz
@butterfly333 tak drzim palceky aby ste sa uspesne prestahovali, najlepsie je byvat sami,
@agathachristie mojko neda sa ti vypnut a trosku relaxovat? Ja som takto malala v prvom tehu v predoslej robote, lietala som z moesta na miesto a nerobilo to dobre ani mne ani drobcovi. Ja viem ze mas zodpovednost ale su situacie ked si ty dolezitelsia, ak sa da ber si par dni volna. Mas uz za seba v robote nahradu? Ak ano tak presun co najviac roboty na nu aby si ty uz mohla trosku zacat relaxovat, si tehotna a teraz ke zdravie na 1. mieste
@mimikas no tak to uz asi aj mne budu brať...no pripravim sa teda na to 🙂 ratam,že toho bude dost 🙂 ja sa mam fajn, ale ja som nespinila asi si si ma pomýlila 🙂
@mimikas náhradu začnú hľadať až keď odídem si myslím. Snažím sa vypnúť dnes som skoro nič nerobila. Robím čo sa dá, ale je na mne určitá zodpovednosť a nemôžem to ignorovať. Už len tri mesiace a padaaaam 😄 😄 😄
@badimeria no ja som na tom podobne..tiež si rada odpadávam,ale ked mam chápavé sestričky tak ma nechaju polezkat a vytvoria mi idealne podmienky 🙂 a pri tejto krvi , mi vždy mama vravela,že so budeš rom zvedava čo ty budeš robiť,ked budes rodit...🙂 🙂 inak dnes sa ma mama pytala či som neni tehotná nahodou,tak sa mi to podarilo ešte poprieť,ale do Vianoc to asi neutajím...a švagríček mi volal či nepojdeme na vinum laugaricio 🙂 🙂 noo hned by som isla 🙂 🙂
@melisssssa babyyy moje pridavam sa k vam co sa tej krvicky tyka...tiez jedine po leziacky, aj zo im tam idem kazdu chvilu odpadnut a potom im tam lezim este zo 10minut 😀 Lenze tu u gynekologicky ma este sestricka az tak dobre nepozná co sa odberov tyka, brala mi krv iba jediny raz a aj napriek tomu ze som jej povedala ze odpadavam tak mi ju zobrala po sediacky..chvalabohu som to zvladla 😅 No teraz sa uz dopredu bojim, pretoze som sa jej pytala kolko mi budu brat teraz na prvej poradni a povedala ze 5-6 ampuliek 😢😢
takze fakt sa na to pripravte, vezmite si so sebou veeeeeela vody a akaka da tak este niekoho tam majte ked vyjdete z cakarne aby ste sa nezlozili niekde po ceste domov...
@badimeria
@nicolettka2126 kolkooooooo????? uuuff , tak to asi nedááám ...ty kks...ale mne nič nepovedali ,ked som tam bola,mi iba dr povedala, že mam prist o 3 týždne...no ,ale viem , že ma to neminie..no mame na výber ?? sme ženyyy a my to dááááme 🙂 🙂 🙂 či už po ležiačky ,alebo po sediačky 🙂 🙂
@nicolettka2126 ale no krvicky sa bojime 🙂 ved sa predtym napapas 😅 hlavne sa tam nekukaj 🙂 neboj zvladnes
@melisssssa zeny ja som sa tiez furt predtym bala, a bolo mi na odkvecnutie, dolezita je psychika, ja stym teraz v tehu problem nemam, ved ide o dietatko ♥ mas ine myslienky v hlave 😉
@sara34valentina praveze nemozem absolutne nic papat, musim ist na uplne lacny zaludok, aj pit mozem iba neochutenu vodicku ale to nejako zvlaaaaadneme hlavne nech je babo v poriadku 😵

@evi789 dakujem moja, dufam ze bude dalej len rast