V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie v ruzinove rodila moja kamoska a bola spokojna, dalsia zas nie, kramare si baby celkom chvalia ale zalezi aku chytiy sme u a ci sa dostanes na nadstandard. No ja som rodila v Kochu, ja tam mam aj gynekologa a aj na pohotovosti som bola tam a rodit zas planujem tam, s porodom som bola velmi spokojna aj ked vtedy tam bolo este malo pacientiek a teraz tam je vraj celkom dost porodov
baby čo pomože ked mám ms a bolí ma lava strana nieje to že nejaké bolesti brutálne ale je to nepríjemne .
@mimikas Koch by bol fajn ale nemam na to eraz financie, vsetko sme vrazili do bytu + setrime na mimcko.. musim sa uskromit :(
@butterfly333 mojko nemas doma magnezium?
@mimikas máááám to pomože?? Mávam ms bolesti ale len take slabe no tento cyklus neviemasi preto že mi ms 5dní meškala si robí somnou zasa čo chce,
@agathachristie no ja si na koch uz dlhsie setrim tiez lebo je to celkom palka ale zas je pravda ze tam uz za nic extra neplatis, vsetko je v cene a do porodnice mozes dojst s kabelkou a daju ti uplne vsetko
@butterfly333 mne pomaha magnezium na uvolnenie a aj maternica by sa mala uvolnit, vyskusaj daj si jednu a potom jednu pred spanim za take 2-3 hodky
@mimikas ja som si hned šupla 2 dufam že to pomože.Dakujeom moja zlatučka.Bola som dnes u gyn na sono prsníkov všetko ok.A pýtal sa či máme spravene geneticke testy.Jasne že nie a objednala ma sestrička na 10.12 na vyšetrenie.No tie testy sa robia z krvi či nie????
@butterfly333 podla mna z krvi ale teda neviem kolko trva vyhodnotenie. No hlavne aby vysli ok a aby ste mohli mat dalsie miminko a tehu si si mohla trosku aj uzivat. No magnezium ja beriem teraz 3x do dna koli tomu ze ma dnes dost bolelo brucho, mne magnezium pomaha aj ked neviem spat tak super ukludni
@mimikas no ja budem vtedy 16DC to by som mala mat ovulaciu tak ma aspon pozrie ako vyzera folik a či pekne rastie.No už len mm poriešit aby sa mu zlepšil spermio ta pohyblivost.
@butterfly333 no a on nechodi k urologovi, ci zatial to nechavate tak?
@mimikas ano bol u urologa pred týždnom na spermio.
@sara22 no ovoniavam , dnes sa kupil kobercek +lampa tak pomalicky bude vsetko 🙂
@mimikas kuk😚mne dal priatel Homöopathie magnezium tak tiez Chrumem každý deň😁mna ten Suche nos trápi viac a viac😢
@mimikas juuuuj mojko teraz čítam ze co jooj ty uz povedz svojmu drobcekovi nech ta tolko nestrasiiiii...som rada ze ste v poriadku davaj na vas pozor velkyyyyyy
@badimeria to neviem povedat ale lekarka tvrdila ze ak by boli zeazeniny v maternici a okolo miminka tak by to ma sone videla ale ze maternica bola cista, robila aj vyter z posvy a ta bola cista tiez, tak nechapem od koal som krvacala ☹, ale ako povedala radsej prist 2x ako zanedbat.
Inak baby ja som v noci tak strasne dobre spala ako uz asi mesiac nie, neviem ci to bolo vsetkym tym co ma napichali ale fakt som si konecne pospala. No mam kludovy rezim a chalani moji isli teraz von a na si idem spravit ranajky.
@nicolettka2126 mojko no toto miminko si zo mna robi dobry den, ako moj muz povedal uz teraz si z nas striela a je neposlusne 🙂
@mimikas aj to nase v piatok na kontrole sa tak zarilo schovalo ze nebola schopna ho ani pomerat napisala cca6mm a ze zla vizualcia nie a nie sa ukazat tiez si robi dobry den no ale babula si ma vystrasila @mimikas asi ja pekne zacnem pichat ten fraxiparin ktory mi hematologicka nakazala prave koli zrazeninam a celkovo krvicke a dvom potratom som to odmietla ale od dnes asi zacnem mam och doma vybrate ale sa bojim ze sa mi to vypomsti neskor aby sa nezacala odlucovat placenta atd nakolko som dva krat potratila ze nieco dake nutacie vtej krvicke budu tan asi vedia co robia ???
@badimeria no moja pocitaj si toho o fraxiparine, no ak hematologicka povedalal ze ho treba tak ho treba. No ja som potratila v july, ale tam som zas nemala ziadne spinenie ani nic, len najprv miminko yaostavalo v raste o dost apotom uplne prestalo byt srdiecko,ale moje telo ho drzalo silno a musela som na kyret. Teray si robi srandu zo mna s tym spinenim, ale tak je tam zdrave a pekne bilo vcera srdiecko a hlavne narastlo oproti stvrtku tak hadam je v poriadku. No musim sa setrit, uz darmo, nie som dvatciatnicka 😖 .
@sara22 no predoisali koli potratom ze radsej ako prevenciu tak no ja som stym nebola stotoznena ale tak bojim sa som aj zmetena vsak som volala na henatologiu ze si ho nepicham ze najprv nech mi vezmu krv a potom ze podla vysledkov tak ma dodzubala ze ako si sama urcujem ze nie ze ho mam pichat ako prevenciu lebo ze na vysledky ztych podrobnych testov sa caka vysse mesiaca a ze mi bude brat krv a iba sledovat hodnoty ked si ho budem pichat cele tehu tak neviem
@sara22 fraxík je na riedenie krvi.Prečo je dobrý v tehu??Ja som mala 4x potrat tak som zvedava ked budem tehu či aj mne predpiše.
@butterfly333 aby sa nerobili krvne zrazeniny,ktore su pre babo nebezpecne..a tvoria sa hlavne u zien,ktore maju kludovy rezim..
@sara22 to počujem prvý krat lebo ja som obe tehu mama rizikové a musela som ležet 9mesiacov v kuse a žiadne inj mi nedavali.No pekne .Tak ak sa mi podarí byt tehu sa nato spýtam.Brala som ho tento rok po operacii nohy takže pichanie inj nieje problem.

@mimikas kde si rodila ty?