icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
29. nov 2015

@mimikas no vraj na statnych je o sprchu bitka 😀 ako je to v kochu?

mimikas
29. nov 2015

@sara22 ja ked som rodila som bola sama a mala som je pre seba 🙂 a pohodicka, oni zabezpecia aj na izby ako cakacku a daju max 2 baby len aby si mala sukromie a pod

sara22
29. nov 2015

@mimikas to je paradicka 🙂

sara34valentina
29. nov 2015

@rula skus krcok

rula
30. nov 2015

@sara34valentina dobre ránko, test biely , krčok kontrolovať neviem. ☹

wewitta
30. nov 2015

BABY :O :O :O
povedzte mi, že sa mi to nesníva...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA SOM ASI NAOZAJ TEHOTNÁ :O 🙂))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ovu test nikdy nebol pozitívny,tak neviem presný deň DPO ale odhadujem,že to vidíte aj vyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy wuááááááááááááááááááááááááááááá 🙂)))))))))
ked sa drahý zobudí aj odpadne!vyrábam tu práve prekvapko ako mu to oznámim,chcem aby to bolo výnimočné,nemôžem tomu uveriť!!!!!!!!!KONECNE po bielych testoch tam vidím jasne ružovú čiarku!!!!!🙂) muselo sa to podariť na 13 DC lebo potom už nám to nevyšlo ja neverím,utekám poobede kúpiť ďalšie testy,toto bol posledný a som si povedala,ked som ich kupovala min.mesiac a bol totálne biely,že tento je posedný a nebude iný ako s čiaročkou druhou juchúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú nechcem sa tešiť predčasne ale ved to poznáte a ja som názoru,že čo sa má stať stane sa 🙂.takže verím, že všetko dobre dopadne,toto je mamatest tie mi NIKDY neurobili ducha,a toto je čiarka naživo úplne ružová 🙂))))))))))))) pridávam foto🙂

badimeria
30. nov 2015

@wewitta juj ci sa tesim a blahozelam je to tam takto to umna vzdy zacinalo a tento test nikdy neklame to viem na milion %.Ako dlho ste sa snazili?Krasne blahozelam♡

agathachristie
30. nov 2015

@wewitta na to ze je to 11dpo je to mega ciarka. srdecne gratulujem 🙂 budete mat prekrasne Vianoce 🙂

wewitta
30. nov 2015

@badimeria naozaj?to si ma veľmi potešila!!🙂 ani mne nikdy neukazali falosneho ducha,vzdy boli iba biele,vzdy som tu čítala príspevky a tešila sa s buducimi maminkami,ako to zistili a dnes som prišla na rad aj ja,neverím :O, my sme si povedali, že sa začneme snažiť, min. rok na narodeniny moje v auguste,nevychádzalo, ja som si našla novú prácu a počkali sme ešte potom vo februári tohto roku drahý, že podme sa opat snažiť a od 02/2015 hľadám každý mesiac čiarku na teste 🙂
@agathachristie woow naozaj?🙂ja som videla babám vždy takto skoro čiarky a nedufala som ze aj ja budem jedna z nich, lebo som si myslela, ze mi ukáže neskoro neviem prečo,preto ma to krásne prekvapilo 🙂stále tomu nemôžem uveriť🙂 Veru to budu NADHERNE VIANOCE, minuly rok som si zelala niečo,aj tento rok na narodeniny a presne mam dnes 3 mesiace po narodeninach som nar 30.8. termin vychadza na 12.8. 🙂)))))))))))))))))))))

sara22
30. nov 2015

@wewitta kraaaasna, gratulka 🙂 tesim s tebou,ako som to citala,az mi slzy vbehli do oci 😊

wewitta
30. nov 2015

@sara22 ty si mi to moja predpovedala!!!!!!🙂 ja som tak tajne duuuuuuufala a zrazu tomu nemôžem uveriť, ja som myslela, že budem plakat,triasť sa,a pritom som len čumela do blba s usmevom na tvári :DDD možno ked mi koľajničky vyrazia zrak,pochopím!!!!🙂)))))))))))))dakujem!!!!!!!!!♥

sara22
30. nov 2015

@wewitta nemas za co,ja som stastna,ked su druhi stastni 🙂 je to uzasny pocit, ked tam zrazu vidis tu druhu ciarku. Juuuj,nadhera 💛

wewitta
30. nov 2015

@sara22 ja takisto 🙂 ja som tu ráno šuchotala a drahý že čo robím,reku nič,cikám...zase som šuchotala..fotila :D pozorovala,nechápala...nechcela som mu to povedať takému rozospatému, je po celom víkende v práci tak ked sa zobudí, pôjdeme sa najesť a dám mu ten najkrajší meninový darček ♥♥♥ 🙂🙂🙂

butterfly333
30. nov 2015

@wewitta krásny darček bude mat blahožláááám.

wewitta
30. nov 2015

@butterfly333 ĎAKUJEM KRÁSNE 🙂 a 14.12. máme 3.výročie,vždy som si želala, už od min.roku, že nech sme na 3tie výročie TRAJA ♥♥♥♥

sara22
30. nov 2015

@wewitta moj muz takto pred rokom dostal na den otcov ten isty darcek a presne na jeho meniny mi dala Dr.termin na prvy ultrazvuk 🙂 no ja som nevydrzala,kym vstane,som si k nemu lahla a suchorila tak,az sa zobudil 😀 a potom som mu to povedala.. Mne totiz pri prvom ani za nic ziaden SK test nevychadzal pozitivne,takze som si kupila v rakusku den pred tym,ked sme sli na stavbu(vtedy to este vyzeralo,ze uz budeme v dome v rakusku byvat,ked sa male narodi),takze som ho budila so slovami,ze ten nas maly šniclik len na šniclovskom teste sa ukazuje 🙂 a on ze co? Nechapem 😀 tak som mu to zopakovala a on ze to akoze si tehotna? 😀 nechcel verit,potom mi nakazal si spravit dalsie testy,vsetky negativne(aj z tej istej vzorky ako ten rakusky pozitivny),no ja som to vtedy nejako neriesila,vedela som,ze som tehotna.. Az o 3dni ukazalo na mamateste ducha..
som zvedava ako zareaguje ten tboj.. 😉

butterfly333
30. nov 2015

@wewitta tak držím palčeky nech sa vám to splníí.Moj mm má narodeniny 28.12 a tiež by bolo supeeer keby sa aj nám zadarilo mooc by ho potešil takýto darček.

rula
30. nov 2015

@wewitta no náádhera. Waw superkovo to vyšlo,jupí

wewitta
30. nov 2015

BABY už to vie aj ocinko ♥♥♥ bol strašne prekvapený ale rád!!!!!!!!!!🙂)))))))))) potom boli už aj slzičky 🙂 stískali sme sa a pusinkovali bolo to krásne♥♥♥ poodpisujem Vám na správičky,len Vás chcem poprosiť,kde dostanem v lekárni DIGI CLEARBLUE test? Teraz sme boli v Dr.Max a nemali :(

rula
30. nov 2015

@wewitta no to je krásne ránečko, budete Rodinkaaaa. Krásne Vianoce budú, pod stromčekom tehu knižka yess

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@wewitta mojaaaaaaa ja z teba odpadneeeeeeeem vedela som toooo 😵 😵
Tak nakonirc nam to vyslo a predsa budeme spolu tehulkovaaaaat jupiiiiiiii....boze az mi slzy vybehliiiiii...tak velmi sa s tebou tesiiiiim pane bozee krasna spravicka 😉
A k tomu ze kedy ti to docvakne ti poviem len tolko ze som v 10.tt a este staaaaale mi to uplne nedocvaklo 😀 Ono ten prvy utz ta v tom tak utvrdi ze okey som tehu naozaj nie iba na testoch ale vnutorne este stale tomu nedokazes uverit 😀 Aspon u mna to tak je 😅 Myslim ze ked mi zacne vykukat brusko alebo ked sa dribec zacne hmyrit tak vtedy si to az tak clovek naplno uvedomi 🙂
A ten clear blue testik som ja kupovala v BA, tam s nim nemali problem...nemas nejake vacsie mestecko na okoli??

looola
30. nov 2015

@wewitta , gratulujem😃, pekne Ti to vyšlo s tým prekvapením 🎁

wewitta
30. nov 2015

@nicolettka2126 wuaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nikiii prišlo to!!!!!!!!!!!!!! moja zlatá veru budeme tehulkovat spolu,nedokazem tomu uverit,naozaj asi uverim az ked uvidim srdiečko,alebo ked mi začne rásť bruško🙂 som v totálnom šoku i ked som si to strašne želala🙂
@looola veruuu 🙂) juuj pridám foto,ako som to drahému oznámila 🙂🙂
@rula moja,bodaj by :🙂🙂 o 2 a pol týždna chcem ísť k Dr. tehotensku knižku dávaju v koľkom tt?
@sara22 ja som už potom tiež nevydržala,začali mu chodiť sms k meninam,aj tak bol horesom mu povedala,nech zavrie oči, strčila som mu do rúk tento balíček a drahý úplne v nemom úžase 🙂🙂 to je zlate ze maly šniclík :D 🙂: :-*
@butterfly333 bodaj by to aj Vám vyšlo,veeeľmi držím palčeky !:-* ♥

butterfly333
30. nov 2015

@wewitta a už ti ms mešká??Prajem aby to višlo a nech pekne paličky silneju.

rula
30. nov 2015

@wewitta knižku dávajú 8-10 tt, tak uvidíš, ja by som si ju vyškemrala 🙂

sara22
30. nov 2015

@wewitta knizku ti skor ako v tom 10tt nedaju,aby zbytocne maminku nepripravili o radost,ak by sa nieco pokazilo. Ty ale si este pred tym nebola vobec tehu,ze? Lebo ak nie,ani nemysli na zle scenare.. Vsetko pekne pojde tak,ako ma 😉

wewitta
30. nov 2015

@nicolettka2126 - a moja nemám v okolí väčšie mesto, bývame v MT ...skúsim si ho objednať cez net, ak ho nenajdem ani v meste v lekárni 🙂
@butterfly333 - MS by (ne) mala byť v stredu
@rula 🙂 juj aj ja si ju vyškemrám,ale to bude asi až v Novom roku 🙂
@sara22 - nie nie,ja som nikdy nemala takúto čiaročkui na teste,odkedy sa snažíme boli testy večne biele...🙂..dakujem,nejdem mysliet na zlé scenáre,čo sa má stať stane sa 🙂

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@wewitta joooj Evka vytesena som veeelmi z teba poklad moj 😵 Konecneeeeeee!!!!!!
A tehu knizku tak okolo 10.tt, ja idem zajtra k dr a uz ju dostanem-ak bude vsetko v poriadku co musiiiiiiiiiii....akurat idem pomaly pridat aj foto bruska z 10.tt, nieco miiiiniaturne sa tam uz crta 😀 😀

wewitta
30. nov 2015

@nicolettka2126 veru konečneeee,po toľkých bielych testoch čo som tam hľadala a dúfala podľa príznakov, včera ma nehorázne pichalo v podbrušku,až tak akokeby mi tam niekto udieral, a dnes ráno takéto prekvapko🙂)))))))) wuaaaaaaaaaa
moje držím palčeky nech ti už dajú knižočku 🙂) ♥♥♥ teším sa na foto pôjdem pozrieť 🙂🙂 ako sa inak cítiš? Ja sa bojím toho,aby mi nebývalo veľmi zle,že ako v práci a tak..:/ a máme aj ťažké krabice,neviem ako to vymyslím

sara22
30. nov 2015

@wewitta no pokial mas pracu taku,ktora by mohla ohrozit tehotenstvo,mala by ti doktorka/doktor dat nejake potvrdenie.. Skonzultuj to s nou,ked pojdes na prehliadku..
Co sa tyka toho digi testu,ja osobne som bola velmi sklamana,ked po par dnoch sa vybil 😞 radsej kup nejaky pekny tycinkovy ci ako sa to vola a nechaj si na pamiatku. My takto mame oba odlozene 😊