icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@sara34valentina juuuj kiezby moja lebo oci uz su velakrat vyhladovane ako prasiatka ale brusko protestuje a protestuje 😅

sara34valentina
30. nov 2015

@nicolettka2126 tesim sa s vami, ja som tiez mala tusaka na dievcatko a mame pipika 😀 😀 😀 to sa neda vycitit 😉 to si este pockas na pohlavie .. ( nam povedali hned z toho harmony chromoz.krvneho testu) teda mne lebo ja som chcela hned vediet 😀 kvoli vecickam ktore vo vypredajoch nakupim 😉 v kazdom pripade nech je zdrave 😉 tak teda dievcatko 😅

sara34valentina
30. nov 2015

@nicolettka2126 to prejde a potom budes len papat a papat a nikto ta nezastavi 😀

mimikas
30. nov 2015

@sara34valentina mojko mi nepotrebujeme mat niekate testy, my mame teba 🙂, ty nam na 100% povies vsetko a presne

sara34valentina
30. nov 2015

@mimikas ale no 🙂 neprehanaj 🙂 to ze mam silnu intuiciu este neznamena ze vam prezradim pohlavie 🙂 tusaka sice mam ale bude to nakoniec opacne .) pri tebe citim dievcatko (budes mat chlapca 😀 ) a pri nicolke citim chlapceka ( bude mat nakoniec dievcatko 😀 ) ha ha ha ha ha

mimikas
30. nov 2015

@sara34valentina hahaha no uvidime, potom ti spravime statistiku o tom ako si sa trafila 🙂, na moje obe tehu si sa trafila inak 😀 uplne spravne a teda dufam ze toto aj dobre dopadne. 😀

mimikas
30. nov 2015

@sara34valentina ja nemam ale nic proti tomu mat zase chalana 😉

badimeria
30. nov 2015

@butterfly333 nie ja som iny problem nedala uba preto ze som potratila to tebe ho mali dat uz davno ked si bola 3xtehu si si mala pichat precitaj si fora otom naozaj je vela tehu uspesnych vdaka tomu alebo zmen gyndu ak myslis ze nema k tebe pristup ako sa patri ale uz davno ti mala dat listok na hematologiu mne ho dala hned ako som druhykrat potratila a objednali ma az teraz na november a proste mi nestihli urobit podrobne testy lebo uz som bola tehu tak mi budu iba kontrolovat krvicku ci je vsetko v norme ked picham

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@sara34valentina no ved uvidime aj spolu s @mimikas niekedy mozno vo februari ci si sa nam trafila do pohlavi 😉
Mne je to tiez uuuplne jedno co to bude, hlavne nech je zdrave ako repa a my budeme najstastnejsi rodicia na svete 😵 Mojej byvalej kolegynke co je teraz v 21.tt povedali pohlavie uz v 14.tt co som bola uplne zaskocena ze uz tak skoro, az mi sanka padla...ale myslim ze v takom skorom tyzdni je to skor o tom ze aj lekar hra tipos bingo 😀

sara34valentina
30. nov 2015

@mimikas ja uz lubim najviac na svete Eliasa♥ uz by som nemenila ♥ uz sa mu tak prihovaram 🙂 vcera boli svagrina u nas a doniesli 3kartony hraciek ze aby mali doma miesto nech si to dam dade vraj 😉 my nemusim fakt vela toho kupovat 🙂 my chceme tuzime mat parik ale ak by bol aj druhy chlapcek nevadi, je tam ista harmonia ! svagrina ma dvoch ale ked sme boli minule u nich ani ich nepocujes , hraju sa spolu v detskej (5r 3r) a povedala ze by to nikdy nemenila, ze ma sväty pokoj aj hodinku ani nemuknu 😉 dolezite je zdravie ...boze tak sa tesim na to malinke telicko este stale si to neuvedomujem na 100% 😀 😀 😀 ze pojdeme dvaja do nemocnice a prideme traja 😕

mimikas
30. nov 2015

@nicolettka2126 no mne pri malom ovedal lekar v 16tt ze vidi pipika, ale teda upozornil ma na to ze to nie je na 100% a este to moze byt aj pupocna snura, ale teda trafil sa a naozaj to bol pipik 🙂. ja mam aj take nutkanie ist na krv na urcenie pohlavia, ale zas na druhej strane si hovorim ze aj tak ho budem lubit nech je co je a najdolezitejsie je aby bolo zdrave, ja sa len teraz modlim aby vydrzzalo a pekne rastlo.

mimikas
30. nov 2015

@sara34valentina no veru a vsetko potom bude uz navzdy uplne inak 😀 a lepsie. 😀 😀 😀

agathachristie
30. nov 2015

mne lekar v 16tt povedal "na milion percent baba" ale stale sa trosku zdraham tomu verit :D nechce sa mi verit, ze to vedia tak jednoznacne.. co myslite?

sara34valentina
30. nov 2015

@nicolettka2126 no ak by si si dala urobit harmony test (kde ti presne z chromozom urcia ci bude zdrave alebo chore, a tak isto pohlavie a krvnu skupinu) tak by si to mala na 100% uz skorsie 😉 u vas sa tusim robi len combinovany test

mimikas
30. nov 2015

@agathachristie urcite nevedia 🙂 ale teda zalezi aky dobry je lekar a ake ma kvalitne sono.
@sara34valentina mojko u nas sa da robit geneticky screening z krvi ten stoji 320 eur 😠 a potom len urcenie pohlavia a to stoji 72eur tusim, no pekne palky su to

sara34valentina
30. nov 2015

@agathachristie no ked kuknes moje fotky v albume tak uvidis ze mne bolo pekne vidiet ze to bude chlapcek 😉

mimikas
30. nov 2015

@sara34valentina u chlapcov je to jednoduhsie, u nich ten pipik pekne plava vacsinou, vraj sa da dobre urcit aj pohlavie ked miminko pocas sona cika, na zaklade toho ako cika je viditelne co to bude 🙂

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@sara34valentina u nas je taka klinika, geneton sa vola kde si mozes dat z krvicky zistit uz od 10.tt akeho pohlavia je babenko...najprv som bola presvedcena ze na sto percent pojdem lebo ma zoziera zvedavost ale trraz ked vidim ako rychlo tie tyzdne letia tak som si povedala ze tie 2mesiace uz vydrzim 🙂 Ale zvedava som teda brutaaaaaalne

sara34valentina
30. nov 2015

@mimikas u nas ten combined test lenze ten ukaze len napr 1:1200 ze bude zdrave tusim 4choroby sa daju len zistit .,,,,.my sme si dali harmony test (750eur) doteraz sa robili vysledky len v Californii, ale uz aj Nemecko ma na to laboratorium kde urcia z vasich sparenych chromozomov v tele a krvi babätka vsetko na 99,99% a si potom kludnejsia 🙂 nastastie nam poistovna aspon 600eur preplatila 🙂 cize nas to stalo len 150eur 😉

sara34valentina
30. nov 2015

@nicolettka2126 len si pekne pockaj das fotky a my tu na koniku vypatrame co to bude 😀 😀 😀 😀 bude to viac napäteeeeeee 😉

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@mimikas juuuj uz sa neviem dockat toho co nam oznami doktorka 🙂 Neskutocne zvedava som ale inak mi je to naozaj jedno 🙂 Som nastavena aj na dievcatko aj na chlapceka 🙂 Mena mame vybrate aj pre jedno aj pre druhe pohlavie takze uz len zistit co to bude 🙂

sara34valentina
30. nov 2015

@mimikas no a potom ta cikanicka ide ale dufam von 😕

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@sara34valentina nooo budeme davat staaavky podla fotecky 😀

sara34valentina
30. nov 2015

@nicolettka2126 ono je taky domaci sposob zo sodi bikarbony urcit pohlavie ale mne to neukazalo spravne

agathachristie
30. nov 2015

@sara34valentina no nasa mala idealnu polohu tak, ze som aj ja okamzite pri prvom zabere zo spodu videla, ze je to dievca a pozrel tam niekolkokrat.. ale istota je asi az pri prvom prebalovani :D

sara34valentina
30. nov 2015

*ZIENKY !13 TA ZENA TEHU NA MOJU USPESNU METODU OTEHOTNENIA * ja si zalozim sukromnu ambulanciu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@sara34valentina hej hej to som citala aj ja 🙂 Ale velarat to vraj nevyslo 🙂
Ja si pockam na nazor mojej sikovnej gynekologicky...som rada ze mam taku doktorku ako mam..viem ze aj ja aj malinke je v tych najlepsich rukach 🙂

nicolettka2126
autor
30. nov 2015

@sara34valentina waaaaaaaaau gratulkaaaaaaaaaaa 😉 😉

sara34valentina
30. nov 2015

@agathachristie ha ha ha ha ha vraj pri prebalovani ha ha ha ha ha ha 😲 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som skor zvedava ci nasa chivavka nebude ziarliva 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ked budem v nemocnici moj donesie hned ku svokrovcom (lebo tam zatial bude nase nunu) pocikanu plienku na onuchavanie 😀 mam uz aj vytlaceny postup ako vychadzat s domacimi maznacikmi a detmi tak som zvedavaaaaaaa 😅

agathachristie
30. nov 2015

@sara34valentina hehehe my chovame len hady a tie s babom zoznamovat urcite nebudem :D