icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

majuskabobi
25. máj 2015

@tamcika to kde su vyhrala? 😀 no tak nemusis objednavat 😎

kattarina1983
25. máj 2015

@vikina6 28.5

littledesire
25. máj 2015

@majuskabobi uz prsiii, hrmii, blyyska sa ;)

majuskabobi
25. máj 2015

@littledesire cujem 😄 unavena som jak batola 😜

nicolettka2126
autor
25. máj 2015

@lusswinki ahooj vitaj v nasom gangu 🙂 😉
Ja uz som tiez po ovu ale iba cerstvo nejaky 1-2DPO a mrcha by NEmala prist 3.6. 🙂

nicolettka2126
autor
25. máj 2015

@kattarina1983 nezuuuufaj este moze byt skoro,staci ze sa neskor zahniezdilo drobatko a preto je este testik negativny 😉 Pockaj do dna MS a potom skus testikovat 🙂

littledesire
25. máj 2015

No ty kokos, to je fakt ;) a kde si to vyhrala?

littledesire
25. máj 2015

@lusswinki vitaj u nas ;) no drzime ti palce...veta: moje bradavky si robia co chcu ;) pobavila ;) ja dnes 12dc, este len cakam ovu ;) tebe drzim palce ;)

lusswinki
25. máj 2015

@nicolettka2126 tá moja už dúfam nepríde a toho osudného 30teho dúfam že už budu // 😀

nicolettka2126
autor
25. máj 2015

@lusswinki buduuuuu urciteeee 🙂
A potomma aspon riadne poopluvas tehu bacilkami aby som si aj ja o 4dni nasla // 🙂

tamcika
25. máj 2015

@majuskabobi nejakú súťaž som tu videla ze ako by si oznámila svoje tehotenstvo svojmu drahému ale ta pani posielala viacerým tehu a ovu a mi písala 🙂 zlata 🙂 ale uz som objednala a zaplatila a uz su aj na pošte. Tak bufem testovať viac lebo aj tak neviem este ako 🙂

tamcika
25. máj 2015

@littledesire tu dala súťaž. Pozri moment pred týmto som pisala

tamcika
25. máj 2015

@vikina6 ty uzivas Inofolic? A mas pravidelný cyklus?

littledesire
25. máj 2015

@majuskabobi ne nie, nezarezavala som, uz o 16tej som zmizla z prace 😅 tak som to myslela ze kebyze som vonku, tak by som z tej burky nadsena nebola ;)

majuskabobi
25. máj 2015

@tamcika jaaj,viem.to ty si chcela oznamit v nocnej kosielke?😄 tak,aby prinesli šťastie 🍀

kattarina1983
25. máj 2015

Baby dakujem vam vsetkym ste uplne super dakujem za podporu a budem vam drzat silnooooooo vsetky palce

littledesire
25. máj 2015

@tamcika aha aha uz vidim ;) no super teda, nech mas stastie aj v inom ako v tomto ;)

vikina6
25. máj 2015

@tamcika ja po vysadení HAK som nemala cyklus vôbec ☹ iba s vyvolávačkou...po všetkých testoch kde bolo všetko OK, mi Dr. nasadila Duphaston a odporúčala Inofolic aby sme cyklus rozhýbali...v tejto kombinácii je to teraz prvý cyklus a aka optimistka som, že hned čakam zázrak 😅

littledesire
25. máj 2015

@kattarina1983 nemas za co ;) kedykolvek, netreba zuufat ;)

lusswinki
25. máj 2015

@nicolettka2126 @littledesire. Jasné že budú. Možno som trochu naivná, pretože my dva roky snažíme a nič ale ,, v máji 2015 budeme tehotné" ma povzbudzujú :-P Sak sme nejaké baby, my to dáme :D to by bolo aké super všetky naraz tehulkovat a rodiť

littledesire
25. máj 2015

@vikina6 a kde by sme boli, keby sme neboli optimistky ;) musime byt 😎

littledesire
25. máj 2015

@lusswinki eheheh to bby bolo ;) jake rosambo by sme spravili 😀 😀 😝

tamcika
25. máj 2015

@vikina6 aha lebo ja som kúpila ale vraj aj mam pravidelný cyklus ja mam tak cca 31 tak nemam brat ze mi to rozhadze tak ak chces pošlem ti mam asi 16 sackov

tamcika
25. máj 2015

@majuskabobi
@littledesire ďakujem baby 🙂 ale nie ja som nie v nočnej kosielke. Ja som ze mu poviem ze mam iného a ze nie je pravda ze ho ľúbim najviac ze mam niekoho iného koho ľúbim a ze budeme traja 🙂

majuskabobi
25. máj 2015

Pre majove snazilky 😘

littledesire
25. máj 2015

@tamcika ech ta ty si vymyselnik, ;) sak ho slak trafi ;)

littledesire
25. máj 2015

@majuskabobi dakujemeeee

tamcika
25. máj 2015

@littledesire to bude este šťastnejší akoby bol inak lebo keby poviem ze som tehu tak super sle ked ho najskor vystrašim a potom ze tehu tak bude štastný a este mu aj kameň padne zo srdca. Ale keby som tehu a tyzden nejako vydržím tak mu dam darček na meniny 🙂 aj to tak bude !!!

majuskabobi
25. máj 2015

@littledesire aby o mesiqc uz kazda mala takeho betarika pod srcom 😄
@tamcika jesus,moj by mi hned veci zbalil keby som oznamila,ze mam druheho,to,ze budeme 3 uz by nevnimal 😂

tamcika
25. máj 2015

@majuskabobi haha veď ja neviem ci by som to aj dokázala povedať 🙂 ani by som nevládala to dopovedat