V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa takze dnes na tej klinike,ze mam zapal dasna.. Ze je to v tehu bezne...ze ked len obcas boli v noci... Nemozu mi nic s tym zubom robit lebo som uz v 25tyzdni..ani röntgen, ani ho vytrhnut lebo by nedrzal predtym zub...pondelok mam ist ku inemu na kontrolu, tak uvidime Co poriesia.. Vraj vyzera zdravo zub...haha
Tak Mi Len dal injekciu a cístil ho a daky krem dal....
@sara34valentina zlatko moje drz sa s tym zubkom...velmi mi ta je luto..bolest zuba je najhorsia bolest na svete..drzim palceky aby sa ti to co najskor dalo do poriadku...
Ahojte babulky,ako sa máte? U mňa drobček naplno dáva o sebe vedieť,každoranným vracaním ..🙂 ale vydržím 🙂 ešteže mám dnes a zajtra voľno, len lebedím ...🙂 18.1. kontrola už nech to je,to čakanie je straaašne dlhéé🙂
prajem Vám krásneho Silvestra a Šťastný Nový rok 🙂 už ho máme všetky krásny vďaka našim bambuliatkam v brušku a Vám snažilkám prajem,aby rok 2016 priniesol každej jednej voňavý batôžtek ♥ 🙂
@nicolettka2126 jeej uz vidno brusko... Moja zlata si...uz rastie
@sara34valentina no pekne teda...a je to uz aspon lepsie? Ja dufam,ze ma zuby uz boliet nebudu...uz mi stacilo 🙂drzim palce aby bolo uz lepsie 🙂
Áno, poradila som sa s lekárom ale povedal ze ak je tehotenstvo zdravé tak nič nehrozí .
Kontrola za sebou a srdiečko nám bijeee teším sa strašne moc maminky som 8 + 5 😀 tento týžden som prekonala hroznú chrípku a pondelok aj horúčky ale už som OKKKK a teraz si užívammmmm tehuuuu
@sara34valentina veru ano a toto pucanie rano to bol prekrasny budicek 🙂 Uplne som ostala prijemne sokovana ked som to zazrela 🙂 Moj malinky stuplicek 🙂
@wewitta ajoooj mojaaa tak uz aj na teba dolahli tehu nevolnosti??? Boze ja som taka rada ze ich uz mam za sebou....zacali v 7.tyzdni a prisaham vacku presne na den ako skoncil 12.tyzden tak odisli aj nevolnosti...Ti poviem ze taka brutalna ulava to bola a este aj je....uplne mi tých 5tyzdnov stačilo..vobec si neviem predstavit ako to zvladaju zienky ktore to trapi cele tehu...by ma aai porazilo...
A ibak to cakanie na dalsiu kontrolu u dr ani nevrav..uz ma doslova mrle zeru...vkise rozmyslam ci je deobec v poriadku posledne dni som uz bola z toho na nervy tak dnes mi asi tym vypúčaním sa chcel dat najavo ze je vsetko v najlepsom poriadku a poviem ti ze naozaj ma to trochu upokojilo 🙂 Ale uz by som aj tak bola najradsej keby bolo 12.januara 🙂
@nicolettka2126 prajem ti aby len krasne rastlo kazdy den to teraz pojde rychlejsie, uvidis , hlavne po16tyzdni to ide rychlo s rastom 😉
@sara34valentina dakujem moja pekna 🙂 Uz ta pomalinky dobieeeham 😉
@nicolettka2126 veruze dobiehas😊
Zienky vsetkym vam tu prajem vsetulinko najlepsie do noveho roku 2016,aby ste boli zdravunke a stastnunke, Nase zivoty sa zmenia,pribudnu nove povinnosti, preto vam prajem, aby to kazda z nas zvladla, cmuk🍀🐞🍀🐞🍀🐞
@sara34valentina a zubok uz je lepsi mojka????
Ako ste travili Silvestra? ? My domka v teplucku zababuseni pod teplou dekou a s cajikom s ruke 🙂 A o polnoci sme si pripijali vynikajucim detskym sampanskym 🙂
Samozrejme prajem tebe aj celej tvojej rodinke vsetko len to najlepsie v Novom roku, hlavne vela vela zdravicka-ved vieme ake je dôležité a ze bez neho nemame nic, vela uspechov (ten najkrajsi a najvacsi uz ta kopka v brusku) a ten najkrajsi porod na svete 🙂 Ved tento rok nas caka to najnadhernejsie rande na slepo s nasimi drobciatkami 🙂
@nicolettka2126 Moja zlatá,kiežby som to aj ja mala tak ako ty, že zo dňa na deň skončia🙂 veď už to tých pár týždňov vydržím,ak to nebude trvať dlhšie 🙂 nie je to každý deň,skôr každý druhý 🙂 asi ma drobček šetrí 🙂 Moja veľmi sa teším, že sa začalo drobátko pučiť🙂 aspon takto ta potešilo,ja som tiež taká občas cez deň,v pomykove,že či je v poriadku ked už druhý týždeň netestujem ,od kontroly ubehlo už tiež dosť dní,vtedy ma to aspoň utvrdzovalo, že áno som tehotná,teraz len tak ked sa zamyslím že bože ved som tehotná 🙂 nepripadám si tak, pokým mi nie je zle,teším sa na pohyby,lebo aspon budem vediet,či je drobčuliatko v poriadku 🙂🙂 ale musime mysliet tak, ze určite im je v domčekoch dobre 🙂
želám ti moja,nech tých 11 dni ubehne ako voda,mne 17 🙂 a budeme v kľude,zas dalsi mesiac 🙂 my sme strávili Silvestra presne ako vy🙂 v pohodlíčku a neviem si to vynachvaliť 🙂🙂
@nicolettka2126 ako si to krasne napisala, ani nevies ako sa na to rande uz teskam ♥ zubok prestal dnes boliet, pondelok skocime este na kliniku na cistenie toho dasienka a uvidime , ci prestane uplne boliet, ale spinkala som dobre bez bolesti 😉 my tiez v pyzamku a sme si pripili s dzusikom pomarancovym 😝 Chivavka nasa sa klepala, aj ked sme pozerali film , bala sa 😖 tak nam spinkala na gauci tak sa chudatko balo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, pozerali sme ten film The Grey - Unter Wölfen( stroskota lietadlo a zozeru ich postupne kazdeho vlci ) napinave az do konca 😀 😀 😀 mojko pekne rastiete, len tak dalej 🙂 moj dneska krasne kopkal a sa tak vydvihol.ze sme sa az zlakli ako cez brusko dokaze natiahnut rucicky a telicko, nas aktivista 😉
@sara34valentina fuuuuuha to jaky brutalny film ste kukali 😀 Ja by som teda po takom snivala hovadinky 😀 Mna vacsinou v mojich brutalnych snoch chce stalr nieco zozrat 😀 😀
Som rada ze zubok prestal noliet snad uz ani nebude...nieze ti to tym cistenim dasienka este viacej rozdrazdia...ale tak smad nie ved su odbornici tak snad vedia co robia 🙂
Nas Leusko sa toez bal z toho buchania, vkuse bol nalepeny na nas chudatenko moje. ..ale zase triast sa netriasol len ten strach v ociach obrovsky..som si ho pritisla k sebe a tisila ho 🙂
Ja som zvedava kedy ucitim prvy pohyb 🙂 Vraj vacsina prvorodiciek citi okolo 18-20.tyzdna a ze najprv take bublinkovanie a az neksor kopanceky 🙂 Tak uvidime ako to bjde u mna a ci to rozoznam 🙂
@wewitta drzim palceky aby to aj tebe zo dna na den prešlo, uvidis aka obrovska ulava to bude 🙂 Veru ano s tymi pohybmi mas uplnu pravdu ja tiez si kazdy den hovorim ze kiezby sa uz aspon viditelne hmyrilo aby som vedela ze je v poriadku lebo mesiac pauza medzi kontrolami je brutaaaaal na psychiku 🙂 Ale tak pomalinky ale isto sa nam to krati 🙂 Snad to raz dva zbehne 🙂
@nicolettka2126 neboj nic ucitis, a ano najprv bublinky a potom stuchanie a potom kopanie, niekedy aj jemne zaboli ........................ked sa pretoci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a boxuje v maternici 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina ty si v ktorom tt citila prve bublinky?? 🙂
@nicolettka2126 fuha uz si ani nepamätam ale tusim to bolo v septembri tie bublinky a oktober som uz citila stuchanie ...5.11. ma prvy krat kopol, ))))
@nicolettka2126 ja som ale citliva, precitlivela, mozno aj preto som citila vsetko skorej a citim intenzivnejsie........................ ked rastie maternica, ked sa pretoci, ked kopka, ked sa hra 🙂 vsetko citim :->) najprv si budes mysliet , ze to creva ti bublinkuju 😀 😀 😀 😀 😀 😀 potom ti zapne ze to malinky 😉

@bejusicek ale neletela som......