V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 @sara34valentina juj,baby,pockajte,ked vam zacnu kopat do rebier 😝
Ale je to krasne,ja si na prve kopkanie pamatam velice dobre,aj mm,lebo hned som letela za nim a citil aj on. Bolo to cca v 18tt.
Uz sa tesim na ne aj teraz,no zaroven si to chcem cele uzit a od prvych kopancov po porod to potom tak rychlo leti.. 😕
@nicolettka2126 uz ani neviem....možno dievcatko... Najprv som cítila chlapceka a u Mimikas dievcatko... Teraz netusim 🐹necháme sa prekvapiť 🐹
@sara22 veru rýchlo.. O 3mes rodim 🌸🌻🍀🐆🐆🐆🐆🐆neuveritelne rychlo to uteka
@nicolettka2126 ja som si ani sekundu nemyslela, ze su to črevá. Bolo to jasné, lebo som nič také predtým necítila 😊
@agathachristie najprv si alé cítila bublinky predsa! Kopanie neskor....ona sa pytala na bublinky, kedy sa to citi....
@sara34valentina ja som nikdy žiadne bublinky nemala. V 14tt som zacitila také tuknutie ktoré sa opakovalo cca každý druhý deň a od 16+3tt skoro nonstop.
@agathachristie ja som mala bublinky este pred kopanim...cítila som malinke uz od 10tyzdna-možno preto ze som viac citliva.
Ahojte kocky, zelam vam stastny novy rok, plny pohody, lasky, dobrych ludi a zdravych deticiek
Inak co sa tyka pohybov tak ja som tiez ajprv citila len bublinky pri prvom a kopanceky az neskor. Teraz mam pocit ye som bublinky citila uz mala som take 2 dni, teraz ale zas nic, tak uvidime ci to bol drobec 🙂.
@sara34valentina Mojko ja citim dost velmi ze to bude chalan, ze mi lekar oznami ze vidi pipika 😀. Uvidime, staci mi ze bude zdrave, aj ed viktorko strasne tuzi po sestricke a o bracekovy nechce ani pocut 😝 ,tak uvidime ci ma pravdu on alebo ja.Inak sa citim uz podstatne lepsie, akurat stale neviem dobre spavat, strasne rada by som si lahla na brucho, ale neda sa. Inak vy mate co nove, ako ste silvestrovali?
@mimikas Ahoj mojko 😊bude to dievcatko 😊som rada ze sa citis lepsie.. Super...my silvestrovali domka pred tv 🌛🌙ja tiez tak ze bublinky.. A velmi skoro som ich citila😄kedy ti povedia pohlavie? 💜 uz som zvedava😀
@sara34valentina ja som asi moc komplikovama ze zlatko?? 😅 Ved uvidime co to nakoniec bude, snad uz nam na dalsej poradni budu vediet povedat...uz sa velmi tesim ked zistim co nosim pod srdieckom 😵
@mimikas ajoooj aj vam stastny novy rok prajem a hlavne vela vela zdravicka 🙂
Ja citim sice bublinkovanie kazdy den ale to su na sro percent creva 😀 😀
@sara34valentina
@nicolettka2126 na poradnu ja idem 18.Jan tak uvidime ci uz doktor nieco uvidi, ale malemu pipika bolo vidiet uz v 16tt 🙂. No ja som zvedava co to bude, kazdy tvrdi baba iba ja a moj drahy ze chalan 🙂 hlavne aby bolo zdrave. No tie pohyby najlepsie pocitia ked si lahnes a si v klide niekolko minut. Ono to cakas prve babo tak nevies ako to budes citit, ja uz viem ako som citila maleho tak viem co teraz mam ocakavat
@mimikas ja idem zase 12.januara na poradnu 🙂 To bjdem 16+0 cize uplny zaciatok 17.tt tak to uz by malo byt vidno noe?? Teda ak bude drobec dobre otoceny 😀
No ja cely den citim to bublanie v brusku niekedy uplne hore pri zalidku a sem tam aj po stranach v okoli pupka...tak neviem, vsak uvidim ked to bude silniet tak nudem vediet ze to bolo malinke 🙂 U nas zase kazdy tvrdi ze to ke chlapcek iba ja a moka mamina ze dievcatko 🙂 Dokomca aj drahy tvrdi ze chlapcek 🙂 A vraj cjlapi "vedia" co robili 😀 😀 tak uvidime ci vie alebo nevie 😀
@nicolettka2126 tak ked citis pri zaludku,tak to su creva 😉 bo v tomto tt mas maternicu tak asi po pupok. To dole moze byt drobec..ved uvidis,ked to bude silniet 🙂
Moj muz si pri kazdom mysli,ze je to chalan a zatial sa 2x zmylil 😀 dolezite je,aby ste neboli sklamani,ked sa dozviete,lebo babatko to citi 😒
@sara22 to nehroziiiiii ja sa budem rovnako citit aj pri dievcatku aj pri chlapcekovi-ved je to nase prve vytuzene 😵 Mna len ta zvedavost neeeeeskutocne hryzie lebo uz vy som to svoje brusko chcela nazyvat konkretnym rodom a nie ako "ono" 😀 a ty sa ako citis??? Vsetko v poriadku??? 🙂
@nicolettka2126
@mimikas ZENY vcera som videla malinkeho 🙂
tak krasne sa mrvil, pretocil sa a vtedy som mu uvidela (kukam cez zrkadlo , lebo si uz nevidim od pupka) chrbatik a ritusku 😵 neuveritelny pocit , krasne nieco 😅 az som sa zlakla, ci rodim uz 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musim si to teraz uzivat, ked uvidime jeho rucicky , nozicky, telicko ♥ lebo neskor, nebude mat tolko miesta, a nebude sa UZ pretacat len schuchleny v klbku bude , nozky pred telickom zohnute rucky pred tvarickou az do porodu 😉 nebude mat miesto chudacik, preto teraz tak krasne aktivne vyvadza ze si myslim, ze mi brusko vystreli a vykopne 😀 😀 😀 od dojatia som tak plakala, ze ma moj musel utisit 🙂
ZENY zajtra idem rano na test tehu cukrovky, dnes po 23tej uz nesmiem jest ani nic pit 8hodin pred vysetrenim, trva to cca 2hodinky 😔 ide somnou moja laska, tak verim, ze bude dobre a ze to zvladnem, lebo ked uz aj jest nesmiem do frasa, ale ja rano bez tepleho caju skapem 😔 😔 😔 vela zien tam vraj skolabuje, tak som zvedava, mozem lezat tak si skusim pospinkat 😒 drzte palce , a inak som pisala na moj profil, mi dnes dakovala dalsia stastna uz 18ta v poradi na MOJ RECEPT otehotnenia, ze je tehotna a pekne podakovala, tak som zase dalsim dala receptik 😀 😀 😀 😀 😀 aj to potesi 😅 a este nieco napadol nam SNEH
@sara34valentina juuuuuj to muselo byt kraaaaaasne 😵 😵
Budem silno drzat palcekyna ten cukrovy test urcite to zvladnnes neboj 🙂
Svagrina povedala ze sa to dalo zvladnut len to cakanie bolo na nervy..
Ale uz to aspon budes mat za sebou 🙂
A tej tehulke novej gratulujem keby si s nou pisala nahodou 😉 Som rada ze tolke baby daju na tvoje rady musi to byt pre teba super pocit ked ti napisu ze si nasli dve ciarocky 😵
@nicolettka2126 no kto mi napise spravu radim aj inak podla mojho instinktu 🙂 ano bol to krasny pocit, a verim ze to zajtra dam 😀 😀 😀 😀 budem lezkat a surfovat v telefone a drahy mi bude robit spolocnost je tam aj telka vraj 🙂 hihi neboj coskoro sa dockas ajty,,,a inak prave ma kopka 😉 juj uz sa ho neviem dockat 😀
@sara34valentina boooozinku to kopkanieeeee juuuuj 😵 Cakam netrpezlivo na ten uzasny pocit ale tak je mi jasne ze vsetko ma svoj cas a uzto nie je tak daleko 🙂 ved ten cas leti ako blaaazon
@nicolettka2126 veru ako blazon, ani sa nenazdame a kocikujeme 🙂
@sara34valentina mojko super, tesim sa s tebou a uz ani ua neviem dockat key budem aj ja citit taketo ozajstne pohyby 🙂
@nicolettka2126 no na to pohlavie sa aj ja tesim, mne je uprimne jedno co to bude ide skor o to ze chcem vediet co mam nakupovat 🙂 No pri prvom sa moj drahy mylil a netrafil sa do pohlavia, ale dolezite je aby nase deti boli zdrave, zvysok uz nie je az tak podstatny.
@mimikas no ved ty budes coskoro kedze si uz rodila🙂 trpezlivost draha trpezlivost 😀 😀 😀 😀 😀
@mimikas presne tak teraz si uplne vystihla moje pocity 🙂 Tiez/mi to je uuuuplne jedno len uz som zvedavaaa velmi hlavne kvoli vecickam 🙂
@nicolettka2126 ved chlapcenske budes nakupovat mojko chlapcenske,,,ha ha a nakoniec to bude opacne 😉
Inak baby minulu noc som spala ale fakt uzasne, bola som sice cikat 4x ale hned som aj zaspala a veru spala som od 11 do 9 rana 🙂 a este aj poobede 🙂 tak a spala by som zas 🙂 konecne som spala a teraz sa neviem dospat.

@sara34valentina no som veeelmi zvedavaaaaa 🙂 Ja sa na to tak plne sustredim ze prehliadnut to isto neprehliadnem 🙂 Len mozno ako vravis ze najprv si budem mysliet ze su to creva a potom zistim ze malinke 🙂
Ozaj este stale mas tusaka na chlapceka? 🙂