V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie presnee 🙂 ale mne tak chuti vsetko ostatne 🙂
@mimikas hehehe prepac :D skoda, ze byvas tak daleko zaniesla by som ti cesto :D moj muz tak chodi ananasy kupovat pomaly aj o polnoci ked ma to chyti :D
Tak zeny langos je zdravy a zase nejeme furt langose😁ja dnes lososa zajtra langose..A dnes kolac slahackovy tiez nie zdrave aké zase bielkoviny☺krv mam ukazkovu a zjem to čo mi chuti...veď telo ukáze samé co potrebuje 😁moja Mama jedla aj udene a tu som😁😁😁😁😁
@sara34valentina no ja mam na zajtra na hystane udene rebierka, dam ich vyvarit na 2 hod a mesko pridam do halusiek s vajickom 🙂
@mimikas uz dost s jedlom..14kg som pribrala 😁😁😁😁
ja som si pred 2h dala do mraznicky cokoladovy jogurt.. uz cakam kym trosku povoli nasypem si don mrazene maliny a idem to zjest konecne :DDDD
Ja jogurt straciatella mnam😘😘😘😘😘
@melisssssa
@sara34valentina
@agathachristie baby,tak ja prave chrumem hrozno s vycitkou,co take zdrave,ked vy si vo velkom pochutnavate na langosoch 😝 ale ja s mojou celiakiou zo stanku nemozem a z bezlepkovej muky sa mi nejako nedaria 😒 a teraz pri malej by na to ani cas nebol..ale uz mam aspon pol roka na ne chut,taky paradny cesnakovy so smotanou,kecupom a syrom 😀
Co sa tyka rybiciek,mate na ne chut? Ja len si spomeniem na lososa a kruti mi nosom,aj v prvom tehu som to tak mala a pritom ho milujem,na panvicke s ciernym korenim a pokvapkat citronom a pekne na salatik,mnam 🙂 teraz tak max.tuniaka v cestovinach zjem..
Btw,neviete,kedy zacnu predavat nektarinky? Strasnu chut mam na ne uz asi mesiac 🙂
@sara22 ja ryby nejem moc. Muž má silnú alergiu ani to nedrzime doma. Maximálne som mala rybaciu natierku 😄
@sara22 no ,ked langos tak poriadny 🙂 ale ,ked som ficala len a len na zdravsej strave ,tak.bol pokus o langos zo spaldovky a v kokosovom oleji vysmazanyy 😀 :D no humus 🙂 a inak ryby tiez az tak moc nejem ,ale toho lososa si asi coskoro spravim 🙂 ja som pred chvilkou tlacila este pomaranc a jablko 🙂
@melisssssa spaldova je inej chuti,no tie bezlepkove zmesky muk robia teraz nerozpoznatelnej chuti od lepkovej,len inak reaguju. A popravde,kysnute cesto mi velmi neslo ani z lepkovej 😀 Keby som mohla normalny langos,hned by som si dala,no creva nepustia a hned reaguju.. 😒
@sara22 tuniaka teraz nejedz moja......neodporuca sa...
@sara34valentina ak sa neje vo velkom mnozstve,tak moze byt. Jem ho max. 2x za mesiac,to je neskodne mnozstvo. Ja som sa takto o mecunovi docitala pri prvej a ju sme splodili na svadobnej ceste. Tam sme sa kazdy den aspon 2x dzgali mecunom na rozne sposoby,kedze ich tam lovili cerstvych 😀 no..obcas si nevyberies,ale malej sa nic nestalo 🙂
@sara34valentina a rozmyslam,ze okrem lososa ake rybicky este by sa mohli,pre inspiraciu a nic,na co by som mala chut mi nenapada ☹
@sara22 ja viem mojko ale tuniak ma obrovske mnozstvo ortuti a to je pre vyvin babatka jed😞
@sara34valentina no mne moja gyn.povedala,ze jeden tyzdenne mozem a ani tolko nejem.. Tak ja jej verim,uznavam ju ako doktorku,je velky odbornik.
@sara22 ma vela ortuti.....a v Konzerve je nebezpecny😞🐬ak lososa tak len so značkou MSC volny napr z atlant.ochranu....nesmie sa jest ryba riecna kde je vela ortuti..... A musi byt kazda ryba tepelne upravena 😉
@sara22 z atlant.oceanu tam malo byt
@sara22 u nas je zakazany tuniak citam v knihe pre tehu,ze tebe neuskodi ale babatku moze na nervovy System.....
@sara34valentina gynekologicka by mi neschvalovala nieco,co uskodi babatku 😒 no popytam sa este pre istotu sesternice,ona je neurologicka,urcite bude vediet,ci aj tak male mnozstvo skodi..
@sara22 musi byt tepelne upravena aspon...
Mojmu kamaratovi sa vcera na Troch kralov narodila dcerka 50cm 3200g poslal mi fotku je prekrasna a smejka sa, neuveritelne ma potesil😘
@sara34valentina za chvilku mu posles fotku ty 🙂 mne sa dnes snivalo ze sa mi.narodilo dievcatko ,a malio vlnite vlasky po plecia a zubky 🙂 🙂 ale porod si nepamatam ,isla som si k susefe pre nu 🙂 😀 😀 hahaa
@melisssssa sikula 🙂 zavidim ze ti len tak vysla z brucha k susede 😀 😀 😀 😀 som sa trosku zasmiala, u mna pri prvom boli taketo sny uplne bezne, mne sa stale snivalo ze maly sa narodil uplne cierny a mal velke afro 🙂
@mimikas no bohvie kolko bude este takychto divnych snov do porodu 🙂 ale v sne mi nebolo nic divne 🙂 no kraasny si mavala aj ty sen 🙂 a inak mne aj moja neterka asi pred tyzdnom sa hrala s minnie plysovou a dala ju do perinky a vravi mi ,ze ahaa bocian ti uz priniesol babatko ,uz nemusis tak dlho cakat 😀 😀 juuj keby to tak bolo 🙂
@melisssssa haha zlatunka 🙂, no mne moj prvorodeny stale vysvetluje ze bude mat sestricku 🙂, mu hovorim ze mozno to bude bracek a on, nie maminka sestricka Silvinka 😀 no a moj muz mu hovori, Viktorko nehovor to nevies este co to je mat sestru 😀, ja byt tebou chcem radsej brata

@agathachristie prosim ta neprovokuj ok? Ja som v stave ist na ten langos noekde do stanku 🙂