icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
13. jan 2016

@mimikas
@nicolettka2126 no,baby,my az 4.2.sa dozvieme,tak ma pockajte s tymi nakupmi 😝

wewitta
13. jan 2016

@badimeria áno moja :( to viem:( čítala som tu o tebe vtedy.:( a veľmi ma to mrzí :(..absolútne vôbec sa ti nečudujem,že nič nenechávaš na náhodu, ak sa dozviem, že bábätinko je v poriadku,to je to najdôležitejšie, a nezáleží mi na peniažkoch, hlavne nech mi povie dobré správy, dakujem veľmi pekne🙂 zajtra sa tam poinformujem..🙂
v pondelok idem k svojmu dr. a ten mi ide tiež robiť vyšetrenia a odbery aj na downov syndróm, už sa modlím nech mam po tom a nech viem, že je všetko oki ..snad sa zajtra ešte nejako zmestím ku nemu a ak nie,budem sa tešiť na 20tt .🙂🙂 dakujem ♥

wewitta
13. jan 2016

@badimeria drahý je Jazerničan🙂 prišli sme spolu kvôli jeho práci 🙂

mimikas
13. jan 2016

Tak dievcata, presne pred 4 rokmi (v piatok 13.) som o 20:15 lezala v obyvacke na gauci a bavila sa s mojim muzom ze ako to je ked praskne voda a moj drahy mi rozpraval ze je velmi unaveny a siel by si lahnut skor 🙂. Na to zrazu som len citila puk a voda mi cela praska a odisla naraz. A mna jedine co napadlo bolo, ze nech drobec vydrzi a nech sa nenarodi na piatok 13. Ani nie o 8 hod sa o 4:00 rano 14.Jan narodil ten najvacsi zazrak na svete, nas Viktorko 🙂. Materstvo je asi najvycerpavajuca vec na svete 🙂 ale bezpochyb aj najlrajsia a za nic by som nevymenila toho mojho maleho nezbednika, pretoze jeho objatie vylieci a vymaze vsetko zle 🙂

badimeria
13. jan 2016

@wewitta no bolo to tazke ale zivot ide dalej a nadelil nam toto dalsie babenko clovek ale nikdy nezabudne tak sa tesim svami a nech pocuvas same dobre spravy od dr.ja sa uz neviem dockat kedy budeme mat babo v naruci a hlavne ako bude reagovat nas syn😊

mimikas
13. jan 2016

@sara22 no ja sa mozno dozviem buduci utorok, ale jasne ze ta pockame 🙂 sa uz tesim na info co ty budes mat 🙂

wewitta
13. jan 2016

@badimeria neviem si to ani predstaviť..:( ale presne tak,najdôležitejšie je, že vám bolo dopriate dalšie dieťatko a už bude všetko v poriadku 🙂 ♥ koľko r. má synček? to bude pocit na nezaplatenie,ked budete všetci spolu 🙂
dakujeme krásne 🙂 ♥ dufam, ze to tak bude,lebo mam strach,ale snažim sa myslieť pozitívne,nech už je aspoň pondelok a vidím opať bábatko, mesiac o ňom nič neviem, tak sa už neviem dočkať..🙂

mimikas
13. jan 2016

Tak kocky moja dnesna celodenna praca, torticka pre mojho drobca do skolky

badimeria
13. jan 2016

@wewitta ide mat za necely mesiac 5rokov to je uz velky pomocnik a mudry uz sa tesim ako bude pomahat 🙂)) teraz je snad vsade v kuchyni perieme spolu vsetko chce vysavat no dokedy ho to bude bavit 😆 a omna sa strasne stara ked ni je zle maminka lahnem si k tebe aby ti bolo lepsie hladka ma vodicku mi nosi vsetko je uplne top♡

sara22
13. jan 2016

@mimikas krasna torticka,hned by som do nej zahryzla 😝
Petruska sa narodila 14.2.,tiez v sobotu 14., 36minut po polnoci 😀
Maly je strasne zlaty,kukala som vianocne fotky. Mulatikovia su podla mna najkrajsie deti. Mala som kolegu,ktory bol mulat,no jeho otec bol z konga,kde su najtmavsi cernosi,takze na nom ani nebolo vidiet,ze je mulat. Ale tie jeho dcerky!!! Tie su krasne vsetky,male krasne mulatky 🙂 ked budes mat dievcatko,isto bude tiez taka nadherna 🙂

sara22
13. jan 2016

@badimeria
@wewitta baby,tak mozme dat spolu stretko,ked budeme v tej gaderskej doline na chalupe 🙂 btw,do kosutov chodime na ecco topanocky 😝 teraz vzdy,ked tam pojdeme,budem na vas mysliet 😉

mimikas
13. jan 2016

@sara22 no moj drahy ne mulat, svokor je zo Siera Leone, moj muz by skor presiel na inda ako mulata, on sa strasne podoba na svoju mamu a ma take europske crty, akurat postavu a fyzicku stranku ma po svokrovi. Maly je cely ja, akurat teraz ma uz trosku jemny odtien pleti ale postava je muzova. No ak by bola baba a bola by taka krasna ako moja svagrina nemala by som nic proti 🙂

sara22
13. jan 2016

@mimikas ja som inak velmi zvedava, co mam v brusku,lebo ak to je chalan,tak obe tehotenstva mam uplne ukazkove chute ako z clankov 😀

sara22
13. jan 2016

Baby,tak ja uz mam taketo velke brusko,som 13+2..

mimikas
13. jan 2016

@sara22 no ak plati ze pri babe oslaredies tak ja cakam babu na milion % 🙂

mimikas
13. jan 2016

@sara22 krasne, to je tam ze to je druhe tehu a si stihlicka, moje vyzera len akoby som pribrala, ma. Ho rozplasknute od boku do boku 🙂 pri Viktorkovi som mala taketo peknucke

sara22
13. jan 2016

@mimikas rozplasknute ho mas preto,lebo cakas dievcatko 😝 juuuj,tak uvidim,ci aj ja tam mam chlapcoka,ked hovoris,ze pri viktorkovi si taketo mala 🙂

wewitta
13. jan 2016

@badimeria jeej pomocníček,to je super, že ti tak pomáha 🙂 určite bude aj dobrý bráško,ked je taký starostlivý 🙂 ♥ to je krásne 🙂
@sara22 ale čo, vááážne?🙂 sranda, môj drahý pracuje kúsok od ecca, takže to má do roboty blízučko,tak ked tu budete ozvi sa moja🙂 to je podarené, že aky je ten svet malý,že sem chodievate 🙂 a v Gaderi je nádherne,radi tam chodíme 🙂 ake už máš krásne bruško 🙂 ja mám už tiež ale to je len tukové :D
@mimikas podľa ošpatnenia tipujem aj ja dievčatko na seba 🙂 vždy som mala horšiu pleť,no teraz totálne,ked sa na seba pozriem, nezdám sa sama sebe :D takže dúfam, že to nesklame 🙂

sara22
13. jan 2016

@wewitta mozme ist niekedy spolu na gadersku kavicku,ja ju milujem,no teraz v tehu sa bojim 😉 tak potom aj s krpcami,dame prechadzku po doline a ked uspime deti(uz ani nevyhrkame,lebo tam spravili novu cestu),tak mozme sadnut na kafco 😉

badimeria
14. jan 2016

@sara22 jej to si ma nesnierne potesila v Gaderskej je krasne a ja byvam hned na sidlisku tie baracijy kusok od Ecca to sa budem na vas tesit teda super a inak si odkial???Do Blatnice chodite na chatky prazdniny ci?

mimikas
14. jan 2016

Dnes ma moj anjelik krasne 4 rocky. Nechce sa mi verit ako strasne rychlo to leti, je to akoby vcera ked som ho drzalala 1x v naruci 🙂. Ako moj manzel dnes rano vyhlasil: Dnes su to presne 4 roky co sme poriadne nespali 🙂. Ale Viktor nam to vsetko vynahradza a dnes rano nam oznamil ze on ma velmi dobrych rodicov 😀, co viac si mozem priat?

sara22
14. jan 2016

@mimikas jeeej to je senzacne,ked toto pocujes z ust svojho dieťaťa 😍 nie kazdemu rodicovi sa to podari. Ja dufam,ze aj ja raz budem tieto krasne slova pocut 😊

mimikas
14. jan 2016

@sara22 tak vies to zalezi od nalady 🙂. Ja sa snazim malemu hovorit casto ze ho lubim, ak ked ma neposlucha a pod. A niekedy pocujem v jeho zlej nalade a ked ho nastvem ze ma nelubi, ze sa so mnou nerozprava a nie je moj kamarat. Ja mu stale poviem, ze mne to nevadi ze ja ho lubim stale 🙂. Niekedy mi povie ze ma lubi, niekedy mi povie ze som krasna a pod. 🙂. Este stale si uzivam jeho mojkonia, aj ked su uz kratsie ako byvali ☹. Ako sa hovori, to nie deti potrebuju nas, ale mi ich 😀 😀

agathachristie
14. jan 2016

@mimikas velmi sa vam maly vydaril 🙂

sara22
14. jan 2016

@badimeria chodime tam prazdninovat. Svokrin otcim tam robil kedysi lesnika a ked uz bol stary,vybavil si posledny pozemok v dedine,uz v lese. Potom ho svokra zdedila a kedze su na dochodku,maju to sko "letne a zimne sidlo" 😀
Takze my tam chodievame na prazdniny alebo predlzene vikendy,ak vyjde sviatok tak fajne 🙂
No buduci rok v lete tam s takym malym nepojdem,lebo tam je vzdy cela family-svagrina so synom a druha s rodinou. Je to vela ludi na tak male babo,nepotrebujem si ho prestimulovat a pokazit uz po sestonedeli.. Ale mozno tam pojdeme na velku noc 🙂

sara22
14. jan 2016

@badimeria jaj a zabudla som napisat,ze na tom pozemku si postavil velky dom 😀 taky detail 😀

sara22
14. jan 2016

@badimeriamozno na treti pokus sa mi podari odpisat na vsetko 😝 inak som z Bratislavy,tu aj teraz byvame a staviame domcek(uz teda dokoncujeme) v rakusku,kusok za hranicami 🙂

sara22
14. jan 2016

@mimikas no ja som zvedava,aky mojkosi budu moji. Snazim sa ich vychovavat tak,ako som bola ja s bratom a do dnes nemame problem rodicov objat,pobozkat,alebo im povedat,ze ich lubime,ani v puberte sme nemali,aj ked u mna bola divoka 😝 mm bol skor taky studeny odchov,aj ked v sebe to ma,tak ho pekne postupne ucim a uz aj on za mnou obcas pride so slovami "ty uz si ma dlho nemojkala" 😀
Takze dufam,ze budem uspesna aj pri detoch 🙂

badimeria
14. jan 2016

@sara22 fajn mam precitane vsetko 🙂 tak to mate uplne super aj tu unas tem domcek aj to ze idete mat svoj domcek a kedy sa stahujete za hranice???Utekas od nas coraz dalej to v rakusku je tusim aj @sara34valentina mozno date kavu ak ste kusok od seba 😊 jasne po sestonedeli je to skoro tak vela ludi na tak maleho drobceka uz sa budem moc tesit kedy pridete

mimikas
14. jan 2016

@sara22 moj muz bol tiez tak vychovany (aj ja do istej miery) prave preto sa snazim to neako menit a moj muz mal napriklad dlho problem dat malemu pusu 🙂, neviem preco, lebo mojkat sa s nim mojka, vsetko spolu robia ale pusu mu dat nevedel, velmi dlho som ho presviedcala ze to je normalne, ale uz maleho aj vybozka, aj mu povie ze ho lubi 🙂. ja chcem aby to u nas bolo normalne si prejavovat city, ci uz radost a lasku ale aj hnev a vediet o tom hovorit. Nie je nic horsie ako prostredie kde sa sama nemozes prejavit, specialne miesto by malo byt domov