icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
15. jan 2016

@sara34valentina mojka ja zas pod 100nemam skoro nikdy 😅 ale tiež mi to dr odovodnila presne taknako tebe 🙂 Hlavne oddychuj ak mas pocit ze je to na teba vysoky tep davaj pozor na vaaas :-*

sara34valentina
15. jan 2016

@majinka81 oki hej uz klesol😊viem že je to ok,viac sa krvi Produkuje,dik

sara34valentina
15. jan 2016

Uz je dobre, len mi zle bolo

wewitta
15. jan 2016

@badimeria jeej tak sa teším, drahý si hneď vymieňal smenu, pôjdeme spolu ♥ 🙂🙂
ja čo som videla foto v 12-13tt niektoré krásne zapózovali,tak snáď aj naše nebude hanboško 🙂

@nicolettka2126 - krásne brušiatko 🙂 veľmi ti to pristane moja🙂

nicolettka2126
autor
15. jan 2016

@wewitta hahaa dakijem si zlatucka 😵 😵 Ja sa z neho tak vytesujem ze az 🙂 Fakt by som si nikdy nebola pomyslela že sa mi tak bude pacit gulatiet sa 😵

wewitta
15. jan 2016

@nicolettka2126 🙂🙂 to je to najkrajšie guľatenie sa na svete.🙂 ja konečne nesťahujem bruško a hrdo ho ukazujem,teším sa,ked bude väčšie 🙂 už som si včera triedila veci na jar/leto a som nadšená koľko voľných vecí mám,ktoré som nenosila,lebo som v nich vyzerala ako tehotná :D a teraz už môžem,ba až musím :D
inak moja,ide ti pozriet tvoj blog?mne ked kliknem na moj blog napíše, že modry konik sa snazime rozhojdat a nemozem sa tam dostat,všade možne ano,len do mojho blogu nie..:O

nicolettka2126
autor
15. jan 2016

@wewitta veru zlaticko aj ja uz sa neviem dockat jari a leta koooonecne toolko veci mam v ktorych bude brusko naaadherne 😵
Ja moc zimu nemusim vkuse babusenie sa a aj tak mi je stale zima 😀 Ja som neksutocna zmrzlinarka 😀 Pritom som oktobrove dieta 😅
Milacik mne ide moj blog skusala som skus sa oshlasit a prihlasit mozno to chce len taky mini restart 😉

wewitta
15. jan 2016

@nicolettka2126 presne tak🙂 a keď bude väčšie môžeme ho hrdo ukazovať,ja sa na to tak teším🙂🙂
ja neznášam zimu, ja som letné dieťa..🙂 a to aj sedí 🙂 tiež nemám rada babušenie, ale od januára to zvykne tak uletieť,že sa nenazdáme a bude marec,/apríl a pekné teplé dni začnú juuj 🙂
moja,to som už tiež skúsila a stále nič , hmmm neviem čo to .🙂🙂

wewitta
15. jan 2016

@nicolettka2126 už mi to ide 🙂🙂

nicolettka2126
autor
15. jan 2016

Babulky mne uz tu od dnes svieti 17.tt 🙂 🙂 Ja nechapem kedy to stiha tak utekaaaaat nestacim sa divit..pridavam brusenko 🙂

sara34valentina
15. jan 2016

@nicolettka2126 jeeeej konečne brusinko 😍😍😍😍😍

nicolettka2126
autor
15. jan 2016

@sara34valentina anoooo uz nam malicka komecne vykuka a ukazuje sa svetu 😵 Taka som nadsena ze uz je to vidno 🙂 Teraz pysne vystrkujem brusko 😅

sara34valentina
15. jan 2016

@nicolettka2126 vystrcuj, kludne,nech je v popredi ☺☺☺☺☺☺ja uz obrovske brusko,akurát premyslam, kedy Foto urobime, či uz v strede februara, či Koncom,uz mam veľké, nech su pekne fotky,juj sa tesim

nicolettka2126
autor
15. jan 2016

@sara34valentina myslis profi fotecky?? Urob podla mna koncom februara 🙂
A potom si prosime poukazovat 😵
Co si dnes robkala?? 🙂 Nasnezilo u vas ci?? Zevraj na vela miestach sa riadne rozsnezilo, u nas nic, ani minis nie je 😉 Ale ja som tomu rada lebo mne je uz aj v takomto pocasi zimka 😅 Pre mňa su zimne mesiace utrpenie lebo sa vkuse drkocem 😀

agathachristie
15. jan 2016

@nicolettka2126 velmi ti to pristane 🙂

sara34valentina
15. jan 2016

@nicolettka2126 u nas nesnezilo,boli sme jeden domcek na predaj kuk,doma, lebo mam kludovy rezim ☺zajtra ku svagrinej mala narodeninky☺

badimeria
16. jan 2016

Babule a jedy zacina 5mesiac?Ked je 17+0 ???Som daaka zmetena 😆😆😆

nicolettka2126
autor
16. jan 2016

@sara34valentina planujete kupovat domcek mojka? 🙂

nicolettka2126
autor
16. jan 2016

@badimeria ajooj mojka 4.mesiac trva do 17+5 🙂 Cize od 17+6 si uz 5.mesiac 😵

badimeria
16. jan 2016

@nicolettka2126 dakujem ti zlatko ja som z tohto uplne mimo 😅 fuu mne to pride vecnost a na vas mi to zas pride ze ako vam to bezi 🙂 ja normalne uz od toho 13+nieco citim ako keby mi tak raz za dva tri dni v brusku preplavala rybka urcite to je babo a nie ziadne creva plyny ci co to hovoria iny 😊 je to dole presne ako je ulozene tak som si ista pri prvom som to vobec tak nemala teraz si uvedomujem vsetko uplne inac hi

sara34valentina
16. jan 2016

@nicolettka2126 ano ak sa podari niečo na dobre mieste kupit 😊

sara34valentina
16. jan 2016

Zienky pekny víkend vam prajem,moj Siel po Tortu, svagrina mala narodeninky ☺, tak Ideme poobede ku nim😊ja teraz Hajde plnenu Papriku varit,Mám chut 😀😁😀😁tak krasny víkend aj ked studenyyyy

sara34valentina
16. jan 2016

Maly mi robi Saltaaa v brusku tam noha tam ruka 😁😁😁😁😁😁😁sa natahuje sa mu viacej miesta ziada ☺☺☺☺☺

badimeria
16. jan 2016

Vsetky davate foto a ja nic tak vam predatavujem seba a moju lasku brusko vam fotit ani nejde som sama modrina ale ze hrozna z toho pichania ☹

melisssssa
16. jan 2016

@badimeriaty si teda aka kočka 🙂 🙂 🙂 🙂 aj maly je fešak 🙂

badimeria
16. jan 2016

@melisssssa dakujem moja no to je nase usko krasne je to moj zivot bez neho co sa mi vsetko udialo by om to nezvladla ♡

melisssssa
16. jan 2016

@badimeria no to ti verim 🙂 neboj uz budu len príjemne udalosti čo sa v tvojom zivote udeju 😲

badimeria
16. jan 2016

@melisssssa ja len dufam ze ano lebo maemuse po 3mesici oznamili ze bude mat braceka alebo sestricku bozkavaju cez brusko kazde rano a keby sa nieco stalo neviem ako by som to vysvetlovala aco byto snim spravilo 😕tak verim bohu ze uz nam opraje kopu radosti doma

sara22
16. jan 2016

@badimeria a neskusala si si pichat do ramena? Resp.nadlaktia? Tam si pichala kamoska fraxik a viac jej to vyhovovalo ako brucho. Skus sa na to popytat dokiny,ze ci mozes aj tam a kde presne 🙂
Inak ste krasni,uvidis,o rok postnes foto v trojici 😉
A co maly,co povedal,ze chce? Brachaca, ci segru? 🙂

sara34valentina
16. jan 2016

@badimeria taka krasna☺☺☺☺☺syncek krasnunky. 😍😍😍😍😍vsetko bude dobre,lebo Boh tak chce😘😘😘😘😘😘ste krasnunki 😍😘😍😘😍😘💒💒💒💒💒