icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

badimeria
17. jan 2016

@sara22 jj skusim sa opytat lebo uz to aj dost boli ako sa busko zvacsuje jasne moj drobec tvrdy ze chce braska a tak sa aj prihovara mu 🙂 Tuto noc sa mi snivalo ze sme boli v kostole na krstinach a mali sme syna 😆tak ja neviem ci sny su pravdive snivalo sa aj vam dopredu co to bude?

badimeria
17. jan 2016

@sara34valentina juj zlatko ty mi vies vzdy dodat silu 💗💖💜 dakujem moc je to moje zlaticko a dalsie uz cakame netrpezlivo 🙂 fuuu a ako mne je zle za posledne dva dni iba objimam misu ☹uz som myslela ze je to zamnou ale asi ma to este potrapi a vy ako s Eliaskom💑 a lezis ???

sara22
17. jan 2016

@badimeria jasne,mne sa snivalo pri petruske a aj sa splnilo. Teraz sa mi tiez snivalo,ale zobudil ma malej plac,takze som letela ku nej a potom len ze do prcic,mne sa o babatku snivalo a nepamatam,co to bolo.. Ale aj mm sa snivalo,par dni po tom,co sa nam zadarilo (vtedy sme este nevedeli)ze som tehotna a ze to je chlapcek. Tak uvidime 😀

sara22
17. jan 2016

Dievcata, posielam jednu zavideniahodnu priamo z Francie. Ja som s Petruskou na apartmane, ale zvysok bandy lyzuje a uziva sneh ❄ tak posielam trosku snieziku aj vam 😄
@sara34valentina vcera v noci si nemala stikutku? Isli sme okolo Grazu,tak som na teba myslela, ze tu niekde v okoli byvas 😊

sara34valentina
17. jan 2016

@sara22 uau ako krasne tam mate, nam sa iuz sneh roztopil, som zvedava kedy nakyda 😉 😉 😉 😉 krasny vikend teda, uzite si 😉

sara34valentina
17. jan 2016

@badimeria ahoj mojko, to mi je luto, snad ta to coskoro prejde, skus hned rano teply cajik a dake susienky a potom neskor ranajky namna to platilo 🙂 ano lezkam a bojim sa stredy co mi povedia, ci musim do spitalu 😒

sara22
17. jan 2016

@sara34valentina a to keby si videla,ake cenculiska visia pred oknom brachovi so svagrinou 😁 odfotim,ked sa vratia,lebo to je krasa,ako v rozpravkove 😄
U vas by mohlo nakydat az po buducom vikende,z cisto nesebeckych dovodov 😁nech sa nam ide dobre domov 😁

sara34valentina
17. jan 2016

@sara22 hihi,nemusí kydat,aj tak len kratke prechadzku mozem,a pes moj nema Rad sneh,aj ked tento rok neni Problem 😊😊😊😊ja som Marcova,preto lubim jar,zimu nemusim😉

sara34valentina
17. jan 2016

@sara22 ale je aj zima krasna ked je carocna,zasnezena

sara22
17. jan 2016

@sara34valentina ja som junova,takze zasa zboznujem leto. No zasa dobru lyzovacku neodmietnem 🙂 sneh mam rada na lyzovacke,alebo chate,niekde,kde sa da uzit. Ale v Bratislave a podobnych velkych mestach,kde je z neho len kalamita a clapkanica,by som zakazala snezit 😝

mimikas
18. jan 2016

Caute baby, tak ja mam dnesnu poradnu za sebou, brobcek pekne podrastol, mieria uz skoro 15cm, sice spinkal ale aspon sa kusok zavrtel a urobil nam divadlo. Inak ma pipika a bude to chlapcek 🙂 a ua som uplne prestastna, na sono sme vzali aj maleho on bol uplne hotovy a miminku kyval a krical ahoj 🙂

nicolettka2126
autor
18. jan 2016

@mimikas jeeeeeej mojkaaa grarulujeeem k chlapciatkuuuu 😵 Veru my taku palicku medzi nozkami nemaaame 🙂 Tak budeme mat paaarik 😵 Juuj ci sa tesim ze vam odhalil tajomstvo 🙂 Uz aj viete ako sa bude volat?? 🙂

sara22
18. jan 2016

@mimikas no tak gratulujem! Ta druha fotka je uplne ukazkova!! Maly nie je sklamany,ze nebude segra?

wewitta
18. jan 2016

Babulky ja mam tiez druhu poradnu za sebou 🙂 mesiac som nevidela drobceka a nadherne narastlo to nase miminko malunkave 🙂 ma 3,8cm 🙂 a krasne si tam lebedkalo 🙂neskutočne ho milujem🙂 @mimikas gratulujem k chlapcekovi 🙂 krasne fotecky 🙂

mimikas
18. jan 2016

@sara22
@nicolettka2126 vobec netusime ako sa bude volat 🙂, no lekar zapol sono, pomeral a hovori, kuknem este pohlavie a maly sups a nohy odseba 🙂 baby ja som spokojna, Viktorkovi hovori lekar budes mat braceka a Viktorko zacal ze Hura hura bracek. podla mna bol mimo z toho co videl 🙂 ale ja som stastna, chalana som chcela 😉

wewitta
18. jan 2016
mimikas
18. jan 2016

@wewitta gratulujem 🙂 uvidis na dalsej poradni ako velmi podrastie 🙂 no najhorsie obdobie uz mas za sebou 🙂

wewitta
18. jan 2016

@mimikas dakujem krásne🙂 velmi to letí🙂 uz sa len modlim aby mi nevolali z krvi. Juj ved to neskutočne rychlo rastú tí naši drobci 🙂 som zvedavá co sa skryva v brušku nám🙂

mimikas
18. jan 2016

@nicolettka2126 mojko no to roztiahnutie noh, to som sa pobavila a aj ja som hned videla ze aha pipik 🙂, nakoniec nam vyslo to co sme si aj mysleli 🙂, aspon ked budeme s nimi chodit von, nebudu sa nam bit o hracky 🙂 moj sa bude hrat s autickami a tvoja s babikami 🙂

nicolettka2126
autor
18. jan 2016

@mimikas nooo zlatkooo pri vplyve Laurinkinho ocinka neeeviem neeeviem ci nebude mat v ruka skor tie auticka 😀 😀 😀 😀

nicolettka2126
autor
18. jan 2016

@wewitta zlatkoooo drobciatko je naaaaadherneeee uz je ake velkee 😵 Ja tiez nechapem ako mozu tak rychlo rast 🙂
My ked sme boli na 3D tak nam dr povedala ze od hlavicky po zadocek ma mala 10,4cm a plus este nozky k tomu cize dokopy okolo 16cm 🙂

mimikas
18. jan 2016

@nicolettka2126 no mojko moj prvy je strasny autickar, ako fakt, on sa s nicim inym ani nehra, takze mozno ten druhy bude trosku iny 🙂 ktovie, ako moj muz povedal dnes, aspon tento by sa mohol aspon kusok na mna podobat a mat nieco po mne 🙂

mimikas
18. jan 2016

@nicolettka2126 ale tesim sa, som sa s kamoskou dohadovala ze ideme na triedenie veci a zistim co nemam a treba mi pozhanat, lebo moj maly je nar. v january a vacsinu veci pre male babo mam zimnych ☹, a mozem pomalicky nakupovat 🙂

nicolettka2126
autor
18. jan 2016

@mimikas noo veru ked mas takto v rozdielnych obdobiach narodene babatka tak vacsinou aj tak vsetko treba kupovat kedze to velkostne nesedi s obdobim...ale tak oblecko sa nazbiera raz dva uvidis 😵
Mne prave mamina volala ze ani nemam ist do lidla kvoli malinkym vecickam (som jej spominala ze sa chystam) lebo ze ona uz bola a uz kupila skoro vsetko 😀 Vraj kupila vankusik aj s paplonikom do postielky, napinaciu plachtu, obliecky, ponozticky a 2bodynka 🙂 A tento tyzden mi ma prist ppstielka pre malu co som objednala z bazarika 🙂 Takze uz pomalinky ale isto sa nam to zbiera 🙂

mimikas
18. jan 2016

@nicolettka2126 boze vidis zabudla som aj ja musim ist do lidla 🙂 ja som objednala kolisku 🙂 a nasla som bazar kocikov z UK a maju presne ten kocik co chcem a u nas len sportak stoli 580e a tam ho maju za 450 eur aj s vanickou a fusakom na zimu, tak velmi rozmyslam ze by som ho uz vzala 🙂

agathachristie
18. jan 2016

@mimikas gratulujem ku chlapcekovi. Nádhera. My sme tento víkend boli u kamošov na strednom SK a tam hlasky ako "škoda, ze ste nedorobili pipika" a pod. Mala som chuť jej povedať "škoda, ze tebe nedorobili mozog ty rúra"

nicolettka2126
autor
18. jan 2016

@mimikas nooo ked mas dobru cenu tak urcitr nevahaj 😉 Treba si postupne zaobstaravat vecicky a 0otom ku koncu to bude szper pocit ze uz len drobnosti sem tam pokupis a nebudes mat ziaden zhon 🙂 Ja si neviem predstavit svoju svagrinu ako bude vseeetko naraz kupovat, uz je v 31.tt a pokial viem tak nema nic-aspon nespominala...teda mozno od sestermice nieco po jej malom ale ktovie ci uz aspon to ma doma 😅 mne by sa veru nechcelo uz s velkym bruskom vsetky tie vecicky zhanat.. no ale kazdy si robi po svojom 🙂 Ja som z tych pohodovejsich co si radi vsetko postupne pozriaduju lebo neznaaasam zhon 😀 Vtedy polku veci aj tak zabudnem co som chcela 😀

mimikas
18. jan 2016

@agathachristie mojko mala si jej to povedat, ja neviem preco ludia u nas maju pocit ze sme nestastne ked cakame babu, akoby to bola hamba ☹, ved kazde dieta je darom hlavne ked je zdrave, neboj aj ona bude raz tehu, tak urcite bude mat 2x babu tak jej to pripomen 😀

mimikas
18. jan 2016

@nicolettka2126 no ja som zatial kolisku zajednala z bazara (cakam na vyplatu aby som ju vyplatila 🙂 ), potom uz len kocik a monitor dychu a vysielacku a to najdrahsie mame s krku 🙂

agathachristie
18. jan 2016

ja rodim za 3 mesiace a ked mi pride zasielka co som objednala z Perinbaby tak mam v podstate vsetko, okrem monitoru dychu to stale nie som rozhodnuta ci chcem. tiez som radsej pripravena. aj ked teraz staci zabehnut do tesca a kupis tam skoro vsetko keby nahodou. tesim sa ked zacnem tie vecicky prat a triedit. dnes mi mama poslala velikansku skatulu veciciek... aj ked uz mam nakupene. mam tak pre 2-3 deti veci :DD ale tak ked jej to robi radost...