V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Kocky moje ja som ina nestatnica vcera ma strasne bolelo okolo pupku a nasla som si hrcu ako mandaeinku sla som okamzite na gyndu a mam pruh ☹ani kychat sa neda mi musim na chirurgiu ale ze pocas tehu sa to neoperuje neviem co to obnasa ale bpjim sa zas boli ani nespim
@sara34valentina Ďakujem krásne 😀
@badimeria chudatko 😭 kedy ideš na tu chirurgiu?
@badimeria ochhh zienka nasa na teba sa snad lepi vsetko ☹ tiez neviem ako sa to riesi pocas tehu...kedy ides k chirurgivi?? Daj nam o sebe vediet..drzim palceky velmi silno
@sara22 no ono na barefoot nie je klenba vobec, hlavne aby boli topanky siroke, vacsina detkych topanok je strasne uzka a tlaci prsty dokopy bez moznosti pohybu pri chodzi./ Moj maly ma nohu siroku 7cm pri velkosti 29. Celkovo nema neak extra siroku nohu a aj napriek tomu su mu vsetky topanky z obchodu uzke. Vacsina topanok nema ani sirku 6.5cm. Ak by si chcela mat v topanke sprvavnu klenbu tak by si musela mat vlozky na mieru, pretoze celkovo kazdu mame inu nohu, dlzku prstov, paty a teda tu klenbu mame niekde inde 🙂 Cize pre deti pokial sa da topanky siroke a ohybne. No ja mojmu kupujem na zimu topanky Ecco - tie su najsirsie a maju Goratex membranu tak nema vobec mokre nohy a to moze behat aj cez mlaky. Na jesen ma Primigi - tie su fajn siroke a tenisky a sandale kupujem len barefoot, doma beha v protismykovych ponozkach alebo capackach ale v skolke musi mat papucky.
@sara34valentina mojko to alenie zahy je velmi neprijemne, nepi kavu a nejedz banany, velmi pomaha citron a mne hlavne pomahali nesolene lupane mandle. Plus jest po malych davkach a casto. no koniec tehu uz je dost otravny a teda miminko je uz velke a tlaci uplne vsade 😀
Manzel je prave 1500km odomna cakam kym sa vrati cize zajtra pojdeme.Neviem preco ja!!!To sa stym zevraj nerobi iba sleduje a ak to rastie urobi sa cisar nemozem rodit spontanne ☹ a po sestonedelke mozem ist stym na operaciu
@badimeria neboj čítala som vela o tom,je to pupocny pruh....lebo som si myslela že aj ja ho mam kedze ho.mam okolo.modry..
Ale gyn povedala ze to nemam pruh....
Neboj ono Sa nic nestane, mozno po tehu zmizne,ak nie je to rychly zakrok....V tehu je tento pruh bezny, mnoho zien to ani nevie a az po porode ked maju silne bolesti 😒co ti lekari povedali? 💜
@mimikas jeeej dakujem,ja kávu nepijem ale vcera som mala chut,dakujem
@sara34valentina prave mna boli som sa nenohla vcera ani ohnut nic tak som sla gynda skonstatovala pruh a tera chirurg musi urcit akehp rozsahu to je boli aj dnes tak lezim
@badimeria joj mojko velmi ta to boli? Aka je to bolest? Len ta hrcka boli?či to ide vsade? Drzim palce nech zistia ze to nie je vazne a ze pri tehu to nebude horsie,podarilo správy mojko
@sara34valentina boli to iba presne vtom mieste kde je hrcka a neprijemna tupa bolest nemozes robit ukony predklon vstavas z postele ako invalid mne to pripada ako ked je zena po cisarakom a nemoze nic.Juj moja nech uz je koniec nech mam mimo v naruci
@badimeria vydrzis neboj,objimam ta,prejde to rýchlo neboj☺
@sara34valentina @mimikas dakujem vam zlaticka moje ja si uz aj poplacem aj vsetko naozaj som si moje tehu neuzila ani na minutu stale cosi riesim stale som v strese.Jaj drzte palce na zajtra.♡♡♥♥
@badimeria neboj,pruh je uplne bezna vec. Mala ho aj kolegova zena a normalne fungovala so synom,cca vo veku tvojho aj chodila do prace. Jedine obmedzenie bolo nedvihat tazke veci aebo veci z velkej vysky,prip.zo zeme. Tam sa vraj najviac namaha brucho.. Cakali sme babatka naraz,termin tyzden od seba, takze sme s kolegom vela kecali a porovnavali 🙂 jedine,co viem,ze bolo take blbe bola ta sekcia,ale ona sla aj prve sekciou,tak mozno aj to zavazilo..
@mimikas zlatko ono to letiii podla mna svetelnou rychlostou 🙂 Ja neviem ci len ja mam taky pocit ale tie tyzdne mi zbehnu neskutocne rychlo, vzdy si uvedomim iba zaciatok dalsieho tt a potom ze uz ho zrazu koncim 😅 Ja ppzajtra zacinam 19.tt aaaaa este dalsia zmena, od zajtra som v 5.mesiaci 🙂 🙂 To uz zacina znieť celkom vazne 😀
@nicolettka2126 mojko a ty uz niesi v piatom mesiaci, nezacina 5 mesiac 17+5tt? ci to mam neako dopletene?
@nicolettka2126 haha zlatinko male, no sa roztahuje, zistuje aky ma velky domcek, coskoro jej bude yz maly
@nicolettka2126 jeeeej 🙂 nadhera
@mimikas od 17+6 je piaty mesiac a to budem zajtra 🙂 V podstate dnes koncim stvrty 🙂
@mimikas veru ano uz jej tam je asi tesnejsie lebo ju coraz castejsie citim ako sa mi mrvi v brusku, nieco naaaadherneee 😵
@agathachristie dakujeem 🙂 🙂 A s tebou je co nové bambulka?? Kedy mas poradnu? 🙂
@nicolettka2126 som neako nechapava, ja zacinam piety buduci tyzden, len teraz sme si porovnavali tych nasich duchov na testoch a za chvilu ideme rodit 😉
@nicolettka2126 ja mam poradnu az 9.2 :( mala som mat 5.2 ale prelozili mi ju. vcera som mala na veceru pizzu a vysledok ze som skoro celu noc nespala :D uz taku chybu nezopakujem :D
@mimikas ani nevrav, neskutocne rychlo to leti 🙂 Nikdy som nechapala ked zeny vraveli uzivaj si kazdy jeden den s bruskom lebo to tak zbehne ze si to ani neuvedomis...vzdy som si vravela ze vsak ale predsa len 9mesiacov je 9mesiacov ze to je dlha doba 😀 No a teraz uz uplne chapem 😅 Ved uz sme za chvilinku v polovicke a predpokladam ze ta druha polovica pojde este rychlejsie 🙂

@mimikas tu mate teda temu, topanky su dolezite snad kupim aj ja dobre....ja dnes riesila palenie Zahy az v krku 😞netusila som ze to az take neprijemne bude,dalla som si poobede kávu a asi z nej😒ale vraj v tretom trimestri caste...... Kadeco to sposobuje.....dala som si najprv jogurt -nepreslo....potom sodu bikarbonu a presltrosku.bru nockuu😍