V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Juj kocky ako ste sa pekne rozpisali, ja neako nic nestiham, Viktor isiel dnes konecne po viac ako 4 tyzdnoch do skolky a ja mam tak vela roboty dobiehat ze neviem kde skor skocit. Inak posielam vam foto mojho mega bruska
@mimikas jeeeejkrasnunkeeeeeeeeeee😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 neboj postihas vsetko, mas este CAS......ja musim tasku balit a taaaaaaak SA mi nechce .kazdy den si hovorim,vsak zajtra😶
Ajojte babenky moje, tak aj ja som dnes po poradni, sono nerobila ale prvy raz ma vysrtrovala zo spodu a musim povedat ze som si riadne odvykla lebo boleloooo...aj zeliezkami aj prstami a mala som teda pocit ze az niekde v krku mi beha 😀 Kontrolovala krcok ten je chvalabohu pekne zatvoreny, dlzku ma 3,2cm co je vraj tiez super, zobrala nejaky ster a hotovo...sestricka zmerala tlak, odvazila ma a verdikt je ze za 23.tyzdnov som pribrala 4kila momentalne mam 51kg 🙂
A tiez som sa musela objednat uz na ten glukozovy test, idem nan 22.3. a teda vooobec sa netesiiiiiiiiim 😅
@mimikas naaadherne brusko mas mojenkooo 😍😍
Moje maličké ma už 2156 gramov 😱 merania perfektne zodpovedajú týždňu teším sa. Pohlavie sa neukazalo, ma nozicky spolu. Uvidíme keď sa narodi 😄 teším sa mám dobrý pocit. V nedeľu mi začína materská 😍
@agathachristie mojko to uz mas krasneho valibuka v brusku 🙂 juj tu matersku ti kusok zavidim, ja uz by som ju tiez strasne potrebovala
@agathachristie jeej to uz je aka vaha🙂 je to Tvoje babatko tajnostkar 🙂 tu matersku ti zavidim 🙂
@agathachristie no to uz je velike babo,moja mala 2300ked sme sli z porodnice, cize skoro rovnako 😁 podla mna to je fakt baba,ved chalani vzdy s vyvalenymi nohami ukazuju svoje muzstvo 😁
@nicolettka2126 ja som sa pri kazdom vysetreni zdola citila ako panna 😂😂
Aj ja chcem 51kg 😒
@sara22 fiha to sa narodila skor?
@agathachristie v 38tt,v zasade v termine,len nastali komplikacie v 36tt a prestala byt vyzivovana,cize nerastla. Samozrejme, ze na to nikto za 2t neprisiel,az ked som ja kvoli tomu mala cievne problemy a tlak 163/103, na pohotovosti natocili pasy a hned rezali,ze mala nedycha..
@sara22 fuha to znie strasidelne. Ešteže to dobre dopadlo 😊
@agathachristie presne tak,dolezity je vysledok 🙂
@sara22 jooj mojko tak ale ja som krpataaaaa, mam iba 164-165cm preto aj tie kila su take ake su 🙂 Pre mna je teraz ooobrovska novinka mat na zaciatku cislo 5 😀 To som este za cely zivot nemala 😀
@nicolettka2126 ja som tiez malinka,mam 164,ale o 9kg viac 😂 a pri petre som pribrala na 72 😓 snad to teraz udrzim do tych 68 😂
@sara22 a kolko si doteraz pribrala od zaciatku tehu??
Ja som po vcerajsej poradni zistila ze mam +4kg 🙂
@nicolettka2126 ja som pred tymto tehu mala 57,cize zatial 3kg.. Pri petrusi som mala 55 a v tomto case uz dobrych 10kg na sebe 😂
@sara22 nooo tak nepanikaaaar 3kg vsak to je niiiic, este aj vietor ta odfukne tyyyyyy zena moja 😂😂
@nicolettka2126 no ved zatoal je to fajn. Urcite vela robi to,ze som s petrusou stale v pohybe. Ked som cakala ju,musela som prestat cvicit,lebo mi bolo najprv hrozne zle,potom fofry v praci(pred tehu som 3,4x v tyzdni bola vo fitku) a tak to aj vyzeralo.. Telo nemalo pohyb a ukladalo si tuku.. Mne by ta vaha az tak nevadila,keby som sa necitila zle,bola som strasne naliata vodou,posledne 2mes.mi zo dna na den kolisala vaha aj 3kg kvoli vode v tele..
@sara22 fuuha tohoto sa inak aj ja dost obavam aby som sa moc nenaliala vodou lebo to musi byt sakra neprijemne :-/ Ved uviidme niekedy v juni ako budeme uz funiet 😀 😀
@nicolettka2126 vies co,ja mam aj tak pomaly lymfaticky system a furt som naliata,takze som to nejako extremne nepocitovala.. A v lete to snad vypotime vsetko 😀
@sara22 no ja uz sa popravde velmi tesim na letne pocasie...toto chladne a uprsane pocko nemam rada, potom som iba zavreta vkuse v dome lebo akonahle vyjdem tak mi visia cencule zamrznuté z nosa 😂😂
Uz by som tak rada vysla na dvor, na hojdačku si posediet a nacerpat energiu z tepleho slniecka juuj, snad uz coskoro 🙂
@nicolettka2126 ani mi nehovor,uz sa tesim,ked budem s malou chodit na ihrisko,nie len v tom kocari ju furt vyvazat,kde uz nevie obsediet.. 😒
Milujem leto,som racica a najradsej by som zila niekde,kde je len leto 😀
Caute kocky,tak my sme podvecer boli pozriet pisulku 😄 vsetko je ok,z morfo ultrazvuku vyslo vsetko 100%,aj pohlavie. Dokonca doktor(zastupujuci) povedal,ze da na to svoj diplom 😁 takze muz bol zasa taky vselijaky,ze ta vedma nemala pravdu. Ale uz sa zmieruje,ze v dielnicke mu budu pomahat baby 😊 a ja im budem tisko zavidiet z kuchyne spoza hrncov,lebo ja dielnickujem velice rada 😂
Juj,taka som stastna,ze je vsetko ok a vyzera to tak,ze tato bude konecne po tatinovi. Teda,zatial mi tie crty neprisli ako nase,z mojej strany rodiny ☺
@sara22 tak teda druha pisulka, aspon sa spolu zahraju a bude im dobre 😉 😉 😉 😉 zvykne si neboj, bude rad ked ho jedna cesat bude na chrbatiku sediet, a druha mu masirovat nozky, neskor varit, zehlit atd 🙂 mozno do tretice sa podari chlop 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina no ja by som do tretice dala,ale muzove by to bolo 4.a on tolko deti nechce. Navyze ja by som chcela az po par rokoch a to on hovori,ze uz budu decka vyrastene a budeme si uzivat trosku kludu,ze su uz aj samostatnejsie..
Ja si myslim,ze bude velice rad,ze bude mat 2baby,z tejto nasej je uplne hotovy,ja ju vychovavam tak,aby nas oboch lubila rovnako,aby nas oboch rovnako muckala a mojkala a tak ho vie vypusinkovat,ze je z toho uplne hotovy. Pri tej prvej toto nezazival a aj ked bolo obdobie,kedy sa k nemu tulila,toto obdobie je uz davno prec..

@badimeria mne PRI kazdej Kontrolle robili sono.....6x gyn.....2x organscreening cize 8x 😊😊😊a Spital ked som mala bolesti..neboj prezijes aj glukozu😄😄😄😄