icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
10. mar 2016

@badimeria neboj,aj ja som bola chora.. Dolezite je ist vždy ku doktorke! Ti kukne hrdlo,lebo ak má zena virus alebo chripku, je to nebezpecne a moze to napadnut organy dietatka.. Vtedy sa nasadi uz liecba..mne pomohol recept od sary 😉 pohar do neho citron na kolieska + zazvor +zalejes medom....zavres pohar,das do chladnicky na pár hodín.. Potom vezmes lyzicu si das do poharika z toho a zalejes horucou vodou....to pomoze 😊😊😊neboj coskoro si fit

sara34valentina
10. mar 2016

@sara22 muzi tazsie chapu.....ja si rano nakazem, co treba (dnes zaluzie Vonkajsie aspon dvojo sa umyje) a on vsetko porobi.. Ja uz nevladzem.. Som ako gula😉😉😉plus chodim na terapie cvixit ma boliiiiiii chrbatik 😞 pomáha to,aj mi cviky ukázala..
LENZE JA NOHY OPUCHNUTE PLUS PRSTY NA RUKACH.... Vsade voda,beriem magnezium, vxera kupila vitb6 vraj to na ihned pomoct ale zatial nic😞😞😞plus každý druhý den zelezo od gyn uz od decembra.. Obcas si dam Kalzium.. Lebo maly potrebuje vela teraz 😊😊😊 SOM 35TYZDEN A RADA BY V 37-38RODILA😣😣😣😣😣😣😣😣

mimikas
10. mar 2016

Jeeej caute kocky som rada ze ste spat 🙂. U nas vsetko po starom, v pondelok ma caka glukozovy test. Alanko mi uz pekne tlaci na zaludok a stale ma pali zaha ale inak sa citim uz lepsie po minulotyzdnovej chrevnej viroze. vcera som bola na balete tak som prisla na ine myslienky. kazdy den si hovorim ze uz by som mala zacat chystat veci ale neako sa mi do toho nechce. Minuly tyzden porodila moja kamoska tak sa tesim a buduci tyzden pojdem pozriet miminko, sa tesim na taky maly vonavy batoztek ako si ju vystiskam 🙂

sara34valentina
10. mar 2016

@agathachristie mna Auto 🚗 uz davno preslo😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂 ledva sa postavim.....maly ma tlaci,uz je hlavickou dolu a ked sa rozhybe tak ho citim vsade.. Zaludok hore,aspon jem menej.. Som ako gula 😱😱😱😱😱ale som rada,ze sa to uz krati....

Rada by skorej porodila😙😗😚

sara34valentina
10. mar 2016

@mimikas veru Vonavy....mna tiez pali az v krku ale len ked sa najem a si lahnem....pomáha mi voda s citronom, biely jogurt.... INAK PAPAM LANOVE SEMIACKA pred porodom pomahaju na sekret.. A uz pijem caj z malinovyxh listov.....papaj pomenej a castejsie 😊😊😊😊😊😊

agathachristie
10. mar 2016

@sara34valentina ja sa bojim co bude po porode, niekedy mam chut radsej trpiet a byt tehotna vecne :DDD bojim sa tej zmeny

mmoni89
10. mar 2016

Baby ja sa tak tesim ako sa to tu rozrastie o detičky 😘už si ma nepamätáte, som sem písala ešte na začiatku, teraz už pri dvoch chalanoch je to makacka ale priebežne vás sledujem a držím palce nech všetko dobre prebehne a máte krásne pôrody ako ja. Náš Ivanko uz ma 7týždňov 😊

mimikas
10. mar 2016

@mmoni89 boze len ho zozrat, zlatinko male, super ze sa vam dobre dari a malicky je zdravy 😉 a este aj velky kockos ;-D ja sa uz neviem dockat zas takeho vonavuckeho makkeho miminka

mmoni89
10. mar 2016

@mimikas a to mne už prijde veľký 😁chápem, ja už myslím na tretie 😂😂to rychlo ubehne ani sa nenazdas 😊

mimikas
10. mar 2016

@mmoni89 na tretie ja nemam odvahu 🙂 a moj muz uz vobec nie, podla neho on je uz stary a ze po 37 u nechce mat deti 😉 ja mu stale hovorim ze este tak ked budeme mat 39 si spravime neake jedno babo 😀

mimikas
10. mar 2016

@mmoni89 inak ti verim ze ti pride velky, ja ked som mala prveho ked mal 5kg som mala pocit ze je obrovsky a kazdy mi vravel ze jej ake miminko 🙂 no dnes uz ma cez 17kg a uz je to chlap

mmoni89
10. mar 2016

@mimikas starý 😀moja starká hovorí že to bol najlepší vek 😉no my chceme 4tak máme čo robiť 😁

sara34valentina
10. mar 2016

@agathachristie nebojkaj 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍budes SKVELA mamicka

sara34valentina
10. mar 2016

@mmoni89 krasnunky je😍😘😍😘😍😘😍😘😍

badimeria
10. mar 2016

@sara34valentina dakujem skusim receptik bola som u dr a cakam kazdu chviluma volat ako dopadol vyter ci ideme na antibiotika ☹(( dnes uz bevladzem ani stat lezim v posteli dieta doma manzel doma a robia aj mozne nemozne velky upratuje maly maobsluhuje nouzasnyja by och nevymennila za.nic na svete.A skoro som zabudla nas pes primne lezi hreje a trpi somnou 🙂aspon sa tak tvari

sara34valentina
10. mar 2016

@badimeria joj mate aj vy psika,som zvedava ako to bude u nás fungovat.. Kedze pes bol doteraz nas maznacik 😛😛😛😛😛😛tak nech sa len pekne staraju o teba😙moj uz umyva zaluzie z vonku.. Ja Idem kremovo brokkolicove cestoviny urobit rychlo😊potom do lesa na hodinku prechadzky, skore uzdravenie 😄😄😄😄😄😄

badimeria
10. mar 2016

@sara34valentina dakujem 🙂 nas ked sa narodil tak pes nic ine nerobil len prinom lezal aani sa nepohol od neho a prislaa mavsteva tak do kazdeho vrcal nemohli sa ho ani dotknut 🙂 🙂 🙂 potom prislo obdobie ked kolenackoval maly a pes len utekal pred nim lebo sem tam ho vytahal ale ani raz ho necvakol a teraz je zas obdobie ze uz je rozumny tak sa mojkaju

sara34valentina
10. mar 2016

@badimeria ja mam kratkosrstu civavu tak neviem neviem .... viem len to, ze musi drahy plienku ocikanu z nemocnice priniest aby ju nuchala, a ked prideme domkov, ihned kontakt jemny aby onuchala, no som zvedava, toto mi robi teraz najväcsie starosti, lebo male rasy su potvorky ziarlive, a nedokazem si predstavit zeby som ju teraz po 5r dala prec 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

melisssssa
10. mar 2016

Babule ,ked Vam opuchli nohy uz take aj ostali,aleno je mozne ze mi este odpuchnu ?? Dnes ma boli lavanoha,clenok ..este si hovorim ,ze som sa asi niekde buchla a ona je spuchnutaa..ja som to hovorila,ze budem mat svadobne tenisky a nie lodicky 🙂 .

sara34valentina
10. mar 2016

zenyyyyyy uz mame fotecky urobene , necchem moc sem davat ale dve mozno dam 🙂

nicolettka2126
autor
10. mar 2016

@sara34valentina sme veeeelmi zvedaveeeeee, teda aspon ja urciteeeee, ukaaaaz sa naaaam 😍😍

badimeria
10. mar 2016

@sara34valentina my mame tiez malu rasu yorkshira a mam ho uz 10r.tak puto je velke bez neho,nechodim ani,cikat ani do,vane vsade caka 🙂 a sup s,foteckou tesime sa

sara22
10. mar 2016

@agathachristie no vies,to je tazke muzovi nakazat nieco robit,ked o 8ide z domu a o 8dojde z prace,pripadne po 22 z domu.. A vcera mi este zadelil,ci si vazim,co vsetko pre ten dom a pre nas robi(pritom mu stale hovorim,ze viem,kolko energie a casu do toho dava) a ja ze a ty si vazis,co ja robim pre nase deti a domacnost,aby vsetko fachcilo a dalo sa tu zit? A on ze "no to som vedel,ze povies"... A potom urazeny cely vecer,ticha domacnost.. Si mysli,ze ja cely den nohy vylozene a nic nerobim a on chudak maka jak srob.. Ved tak aj jeho mama povedala, ked jej povedal,ze cakame druhe,ze on si nalozil.. Cize tazko vysvetlis,ked to berie tak,ze ja mam cele dni leharo a on maka.. ☹ a ked chcem od neho aspon umyt riad,tak na mna pozera divne,este aj kavu si da spravit cez vikend,na jednej ruke petra,druhou robim kavu..krava,jak som si ho rozmaznala, to mam za to..

sara22
10. mar 2016

@mmoni89 juuuj,4deti,aj ja by som chcela.. Tisko zavidim 😳😊

sara22
10. mar 2016

@agathachristie tak super,ze tlak uz je ok. Neboj sa,budes svetova mamina,urcite najlepsia pre svoju princeznu 😊😉

melisssssa
10. mar 2016

@sara22 juuj moja nezavidim ti..ale ako hovoris vsetko je o vychove..ja mam zlateho muzicka..on ked ma volno tak aj navari,uprace,obskakuje ma 🙂 uvidime ako to bude ked sa maly narodi ,a on bude zivitel rodiny a ja budem"len dovolenkovat" 🙂 skus mu navrhnut ,ze bud sobotu ,al.v nedelu nech si zoberie na starost domacnost a malu na cely den on.. ved aj ty si zasluzis jeden den v tyzdni oddychnut ,vypnut..

agathachristie
10. mar 2016

@sara22 myslím, že manželstvo nie sú preteky kto viac a čo komu kto dlhuje. To by ste si asi mali vysvetliť. Je smutné, že tvoj muž to takto berie. Keď sa mala narodí mala by si ho nechať pár dní samého s babami nech si to vyskúša.

mimikas
10. mar 2016

@sara22 mojko chlapy su velmi dvne tvory, nie nadarmo sa hovori ze ani vlastna matka im nerozumie 😀, oni to majuneako vrodene tu lenivost, fakt ak by si mala syna by si na to prisla ze oni sa taky uz naozaj rodia a nemozu za to. Potom uz zalezi len od matiek ako ich vychovaju 🙂
no tvoja svokra ho asi dost rozmaznala, musis ho palicky menit, nenasilne ale postupne, chlap sa da zmenit, ale treba vediet ako na neho, tlacenim docielis len to ze sa bude urazat 🙂 Ja ked som zacala zit s mojim muzom sm mu hned oznamila, ze ja mu zehlit nebudem a on mi na to urazene povedal ze on to vie aj sam 😀 a naozajk si zehli sam. Tiez je pravda ze cez tyzden ja od neho vela nechcem, rano odchadza do roboty o 7 a nesie aj maleho a vychysta ho rano a prichadza domov o pol 7 niekedy aj neskor tak co uz mozem od neho cakat 🙂 som rada ak maleho ulozi spat. Zas ale v sobotu rano oni s malym mavaju program a ja si mozem pospat alebo ist cvicit alebo cokolvek, to iste ja robim pre neho v nedelu rano a jasne ze cez vikend ocakavam ze aspon navari a uprace kuchynu. Ale zas moj muz je taky on mi to na malom vynahradza 🙂, ale tak aj on ma svoje muchy, nie je dokonaly, on si zas drzi svoju kasicku, ma svoj ucet a peniaze mi sice posiela kazdy mesiac poctivo ale ked potrebujem viac nikdy nechape kde som ich minula a na seba nemina rad uz vobec.

sara22
10. mar 2016

@melisssssa my ideme v sobotu obaja na dom,malu nam postrazia nasi. On makat na vypinacoch a ja upratovat a cistit.. Tazko sa mi dava mu malu na cely den,lebo vzdy v sobotu maka na dome a v nedelu chce mat aj on trosku oddych. Ja ho chapem,ale uz nevladzem.. Popravde, som dost nasrata na svokru,ktora sa na nase deti velmi tesila a vobec nema o malu zauje.. Furt je odcestovana a ked ju mala po 2mesiacoch vidi,je to pre nu neznamy clovek,takze sa jej boji. A ona caka,ze s nou bude moct byt aj cely den sama..no to jasne,ved by som si vystresovala a znicila psychiku dietata.. Cize mi nema ani kto z rodiny pomoct,nasi pracuju,tahaju 10-12hodin denne v praci,cez vikend tiez musia oddychovat,takze ich nerada otravujem s tym,ze im necham malu a na,starajte sa.. ☹ je to na hovno cele,tie hormony do toho,to je uplna katastrofa..

mmoni89
10. mar 2016

@sara22 veď od trojky je ku štvorke blízko 😉