V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina nie mojko, ty si sem davala oftku seba ana nej bolo vidiet obrysy maleho cez brucho 🙂, teda chrbticu
@sara34valentina
@mimikas ano presne ako,pise nas kocka 🙂 nie na sone ale doma volne vidiitelnim ockom moja draha
@melisssssa no tak super 🙂 a dali ti aspon kompresne pancusky na tie opuchy?
@sara22 nic mi nedal.. oproti vikendu to je dnes uz celkom fajn..zakon schvalnosti ,ked ides k dr.nic neboli..
@mimikas aha no to bolo nedavno tusim 30tyzden????
@melisssssa moja ja mam nohu tiez pravu opuchnutu,vodu mam....ako medved....podkolienky su super ale nenosim kazdy den..
@nicolettka2126
@mimikas
Baby,zvazujem 3/4D utz,kvoli fotkam na pamiatku. Pri petruske mi robila pri kszdom utz,no teraz to nejako sprosto vyslo,mam len z 12tt,v 16tt som mala plny mocovy mechur a nebolo jej vidiet tvaricku,v 20tt zastupoval Dr.,teraz v 24tt bude len krcok.skusat a glukozovy test a potom v 30tt ak to nevyjde,nemam nic ☹ vy ste boli,alebo este len idete,ze? Kolko to stoji?? V gyn five a v kochu? Dobre si pamatam?
@sara22 ja som nebola, chcem prekvapenie ako bude babo vyzerat 🙂 u muza v rodine maju vsetci pekne tucnucke okruhle lica, som zvedava ci aj nase babo ich bude mat :D
@sara22 mojenko no ja idem buduci stvrtok a plati sa v kochu 40e, ja som pri Viktorkovi tiez nebola ale on sa viac ukazal, Alanka mam len jednu foto tvaricky z morfologickeho a aj to rozmazanu lebo cely cas si zakryval tvaricku. Ak chces ist do Kochu tak uz sa objednaj, najlepsie je ist okolo 26-28tt ked este drobec nie je velmi velky a da sa dobre fotit, potom ma uz vraj malo miesta a moze sa stat ze nebude aj tak nic vidiet. Inak sa mas ako? Uz je ti lepsie si zdrava?
@badimeria nadherneho chlapceka mas, krasnunkýyyyyy
@sara34valentina dakujem moja uz sa neviem dockat druheho ci,sa bude podobat na Matejka alebo aky bude 🙂Eliasko ppodla foto je na koho?
@badimeria joj to sa tazko podla toho, alenostek a pery oteckove 😉
Krasny maly Matejko 🙂 a krasne gatuse si kupila 🙂 ja som vcera mala rifliky 56tky ,strasne paradne a frajerske ..som chcela kupit ,ale nebudem ho malinkeho trapit v tych naj horucavach 🙂 ale mozno jedny kupim pre paradu 🙂 🙂
Ozaj babule co ste boli uz na glukoze ,vysli Vam vsetkym dobre vysledky? Lebo mne samozrejme nie ... mi volala dr,ze mi vysla jedna hodnota horsie a mam sa objednat k diabetologovi .. tak som natesena ,ze fuurt cosi...
@melisssssa no ja budem mat vysledky v pondelok, tak som zvedava, nepanikar, mozno to je len nepresny cas odobratia, pripadne si jedla vela sladkeho den predtym. jedna hodnta nic neznamena.
@mimikas no mne hned vcera volala a to odbery boli v stredu...vies co ani nepanikarim..🙂 dufam len ze uz to nebudem musiet absolvovat 🙂 🙂 na jednej strane mozme byt radi ,ze sa pekne o nas staraju a hned sme vysetrene.. 🙂
@mimikas a inak nepanikarim od zlych vysledkov stitnej.. co som si sama naordinovala z info na nete diagnozu najhorsiu moznu.. 🙂 🙂 a pritom to nic nebolo ..len mi to dr vysvetlila ,ze mimi nema vyvinute hormony,tak ich bere odo mna a moja zlaza prestala stihat a tbl to dame no normalu 🙂 tak mozno aj s tymto to je podobne 🙂
@mimikas vcera som mala predpripravne kontrakcie, som.chcela sanitku volat ale presli 😜

@badimeria no to uz v 13tyzdni....prvy organscreening s harmony test...tam Na tom vysetreni