V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria no ano uz je vsetko nachystane, vonave, este sa susi madrac do pripostielky, lebo som chcela tak ze ked bude krasne pocasie a vcera bolo horuco slnecno ale este je vlhka tak sa susi 😉 😉 😉 😉 este stale si neuvedomujem, ze sa mi meni komplet cely moj zivot, uvedomim si to az vtedy ked budem vedla Eliaska zaspavat od vycerpania 😀 😀 😀 😀 uz sa na neho moc tesime cela rodinka, dnes som bola so psikom a taka mila babicka s detmi bola tuna na ihrisku a sa dala do reci somnou, a bola Hebamme(porodna sestra) tak povedala, ze to uz zvladnem ze ten vysledok stoji za to a ze deti su nasa buducnost 😉 😉 😉 😉 a som moc rada ze sa mi tu uz styri slovenky zijuce v mojom meste ozvali a maju deticky , a ze sa Eliasko bude moct dufam hrat snimi 😉 😉 😉 😉
@sara34valentina moja uz sa mam o dost lepsiei, krce uz nemam take velke a jest mozem a zaha prestala palit, ale vylucila som vsetko biele pecivo a sladke jem naozaj malinko a preslo to a aj kavu som prestala pit, zvykla som si rano dat pre chut taku slabinku ale nie vzdy ale uz si nedavam ziadnu, dufam ze mi to aj vydrzi. Alanko v brusku si robi party kazdy vecer, alebo teda ho teda najviac citim, cez den to clovek nestiha tolko sledovat, moj muz sa tiez bavi a vcera mi hovori, ze waw ake riadne brucho mi vykuklo, ale ze on ma pocit ze Alanko bude malinky, na com sme sa obaja zhodli, lebo moja mama mala giganticke brucho so mnou a v 5 mesiaci si nevudela uz nohy a ja som sa narodila a mala som 47cm a 2200g ;-D. No vcera som si kupila pyzamo do porodnice, jedno take nohavicove aby ked dojde navsteva som tam nebehala v nocej koseli a vrch aby sa dal rozopnut na kojenie a kupila som si leginy pekne cierne a tricko. No inak dobry chlap je veru zazrak, ja som tiez rada ako sa moj muz o nas stara, ked vidim niektorych chlapov ja by som to palicou hnala z domu prec, to uz radsej byt bez chlapa ako sa starat o dalsie velke decko.
@mimikas
@sara34valentina dakujem teda ste ma presvedcili na bielu 🙂 tak super vsak zena moja ty si uz 37.tt kazdu chvilu to moze prist a zajtra maas nam narodky ja mam tiez v aprili okruhliny 30ku na krku 🙂a prosim ta ak to neni tajomstvo kolko je uvas v Rakusku materska?Unas pokial nejdes zo,zamestnania tak 199€ bieda
@badimeria no ved toto to ked som videla ako v UK kocky po 6 mesiacoch uz zarezavali naspat v praci tak to je teda masaker, sice aj ja robim od 6 mesiacov ale len koli tomu ze z domu a robila som na ciastocny uvazok, ak by som mala ist na plny do roboty isto by som nesla. teraz mam kamosku v USA a tam materska neplatena, ona nerobi lebo skorla pre jedno dieta stoji 1800 dolarov 😀 a maju dve deti, takze tam je chlap cisto zivitel, zato tam zeny nerobia, lebo proste nemas na skolku a matersku nemas ziadnu a ani ochranu v zakone, tam proste ju z prace vyhodili a hotovo, nikto neriesi, vzali niekoho dalsieho. strasny system inak
@badimeria tak urcite ano, neake svajciarsko, dansko a pod. Najdu sa, ale veru mam pocit ze cim dalej tym menej, boze pritom ked si vezmes ze tie 3 roky su nic v porovnami s tym ze budeme robit aspon do 70tky ☹ co znamena ze po materskej este tale budem musiet odrobit 35 rokov ☹ . Inak mojenko preco tebe nevychadza materska? nemas tych 270 dni odrobenych? ja musim ist pozistovat moju, ja som pocas rodicovskej menila robotu, na rodicovskej som stale ze z coho sa mi vlastne ta materska bude ratat ma celkom zaujima teda.
@badimeria ja som tiez na predlzenej do 6r a ak ti trva ten pracovny pomer z ktoreho si mala prvu matersku tak by si mala mat narok, aspon tak mi to pani na UPSVAR vysvetlovala. ja popri malom robim, on chodi do takej malokolektivnej skolky, takze sa to da, ale aj tak je viac doma ako v skolke ☹. No ja si neviem predstavit byt na rodicovskej a platit tu sukromnu skolku 😢 ale do statnej ja ho dat nemozem proste
@badimeria podla toho na ako dlho si ju určis podla Tabulky..ja idem na 20mes...dostanem 637eur plus pridavky 130tusim.. Cize 760eur.. U nas napr teraz pred porodom a 8tyzd po porode sa dava wochenshgeld.. Cize tyzdnove vypomocne a vypaca sa raz mes a to mi ma nabehnut dufam zajtra a neviem kolko ale vraj viac ako materska..
@badimeria preco nemas narok?😣
Inak hanba celemu Slovensku! Ze tak malo vas Platia! Mali by podporovat deti a rodiny! Ale oni podporia radsej Immigrantov! A posielaju Millioby eur na skolstvo do zahranicia a tu Chatraju skoly😭cele zle!tento EU System nebol dobry napad!
@sara34valentina mojko si to dobre vystihla, ale ide o to ze ak by dali vyssi rodicak, tak romky by rodili este 3x tolko ☹. No cele to je zle na zachranu grecka, imigrantov a pod ide viac ako na nase deti, imigrant dostava mesacne 900e na ruku plus ma zaplatene ubytovanie stravu skolstvo a vsetko. ja viem ze nie vsetci su zly ale predsa nemoze niektop dostavat viac ako ten co chudak robi ☹. na nase skolstvo a zdravotnictvo ide dost vela penazi, na jedneho cloveka dokonca vac ako dava Francuzko a aj rakusko, problem je ze u nas sa to vsetko rozkradne zatial co v inych krajinach to aj realne pouziju pre pacientov 😢
@mimikas slovensko nepotrebuje byt v EU...vždy sme sa zaobstarali a nič nedovazali... Dokazete vyprodukovat vajcia,samy,nie slovensko hlupe radsej kupi rocne vajcia za 370Million eur...je to smiesne
@sara34valentina je to smutne a ano, nepotrebujeme EU, ale oni potrebuju nas na vyvoz a my sprosty to kupujeme a sme im na to skocili
@mimikas veru a 40miliard dlzni....nebudete mat ani dochodky😒 predali sme Korunu a za to ze do EU vstupili zaplatili dalsie Milliony...vsak len v porovnani s ceskom.... Alebo Polskom,ti boli mudri a nechali si svoju Menü a su ovela na tom lepsie!
@sara34valentina radsej sa k tomu ani nevyjadrujme ☹ lebo cloveku je zle ked to vidi, idealne by boloskrachovat, vystupit z EU, vyhodit tychto nenazranych politikov a zacat odznova
@mimikas veru... Banda je to...len na seba myslia... Pekne popoludnie,my dosli z vychadzky musim si zdriemnut a neskor kolac piect ☺sa mizdalo dnes ze ma Eliasko skrabkal nechtikmi ☺
@sara34valentina juj a co ides piect? ja som v sobotu piekla tieto malinove brownies a boli uzasne;
https://www.facebook.com/adriana.polakova.pecie...
Bola tu kamoska a zjedlo sa na posenie viac ako polka plechu, sice su to brownies ale vobec nie tak hnusne sladke ako vacsinou, nam velmi chutili 🙂

@sara34valentina jasnacka dakujem za radu dufam ze aj na udrzbu bude good 🙂)) ja aj linku kuchynsku,chcem lesklu ale ked si predstavim co ma caka kolko prace uff ale vysledny efekt bude top a co Eliasko uz mas poprate upratane v izbicke vsetko ako chces?