icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
21. mar 2016

@mimikas este sama neviem co upeciem ale asi stavnaty kavovo rumovy

mimikas
21. mar 2016

@sara34valentina hmmm znie dobre, inak tento bol super sviezi vdaka malinam 😉. No ja velku noc musim nieco piect, mne sa to tazko ked nemozeme mlieko tak nahradzam ako sa len da 🙂. Budem robit tento brovnies, babovku - tu si aj na vylet mozeme zobrat a neake keksiky asi.

sara34valentina
21. mar 2016

@mimikas ja budem piect detom velkonocneho zajaca...nikdy nerobila...som zvedava 😳😁😳😁

sara34valentina
21. mar 2016

@mimikas a slane pecivo

mimikas
21. mar 2016

@sara34valentina fiha a to ako budes robit? neako z cokolady ci ?

sara34valentina
21. mar 2016

@mimikas mam silikonovu Formu😊tak uvidime,a nemam Park akovyzdobim ale asi lentilkami a dekoraciami.. Kvietky a tak

mimikas
21. mar 2016

@sara34valentina juj no tesim sa teda, dufm ze pridas foto pre inspiraciu 🙂

sara34valentina
21. mar 2016

@mimikas len ak sa podari

nicolettka2126
autor
22. mar 2016

Ahojteeee tak ja uz pol hodinku poslusne sedim v cakarni po vypiti glukozy, jeden kdberik uz je za mnou, druhy az o 9:50 no ja uz teraz zaspaaaavam 😀 😀 Malinkek zjavne ta sladka zbrnda robi dobre lebo mam pocit ze mi chce z brucha vyskocit 😅

agathachristie
22. mar 2016

@nicolettka2126 super držím palce 😊

nicolettka2126
autor
22. mar 2016

@agathachristie dakujeeeem uz len pol hodinku 🙂

mimikas
22. mar 2016

Tak baby vysledky cukru boli v poriadku negativne a aj kltivacia akurat mam nizke zelezo, tak mi ho lekar dnes vypise.

nicolettka2126
autor
22. mar 2016

@mimikas supeeeeer tesim sa s tebou 🙂
Ja som zvedava ake vysledky sa dozviem zajtra, dufam ze aj u nas bude vsetko v poriadku 🙂

sara34valentina
22. mar 2016

Ahojte zienky, takze rano sme zacali s kontrakciami 2x po 12minutach , potom este raz po 7minutach 🙂 a potom to prestalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zase nic 😝 sme sa smiali s mojim az sme plakali, ze sa nam dnes narodi na moje narodeniny 😀 😀 😀 potom som uvarila cestoviny s dubakovou omackou, salatik a ugrilovala Rindsfile (hov, file steak) s bylinkovym maslom a cervene vinko, pozvala som svokrovcov na obed, ledva som sa hybala ale zvladli sme to 😉 😉 😉 😉 potom fajny kolacik cokoladovo amaretovy s kavou vo vnutri bol tak stavnaty ze sa zjedol skoro celyy 😉 😉 😉 potom prechadzka a ako som vstala tak bolest, hlavickou je uplne dolu , je velmi aktivny, preto si myslim ZENY, ze ja coskoro rodim 😅 😅 😅 😅 😅 😅 drzte palce 😉 😉 😉 😉 😉 😉 bru nocku , kto chce vidiet obrovske brusisko v 37tyzdni sup kuknut , dala som foto, aby ste mi verili, ze ja uz nevladzem, mam vsade vodu v nohach ledva prejdem,,,,,,,,,, krize bolia ale aspon uz nepichaaaaa 😝 bru noc 🙂

mimikas
22. mar 2016

@sara34valentina mojko a zatka ti uz odisla?

sara34valentina
22. mar 2016

@mimikas myslim ze nieeeeeee, nekrvacam nic................... Hebamme povedala ze su zeny ako ja, co si to odtrpia a maju tie predpripravne kontrakcie, .....ze to ulahci porod,,,,lenze ja uz nevladzem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 je to aj v knizke ze po 36ty to zacina 🤐

mimikas
22. mar 2016

@sara34valentina este merodis len sa chystas. Najprv odide zatka vtedy uz je miminko aj maternica pripravena a uz sa zacinas otvarat, takze kym mas stuplik tak este sa len chystas 🙂

nicolettka2126
autor
22. mar 2016

@sara34valentina
Pošepkal mi malý škriatok, že máš dneska pekný sviatok, že dnes sláviš veľký deň, ktorý patri tebe len. Prajem ti teda zdravia, šťastia hromadu, a vždy len dobrú náladu 😘😘

sara34valentina
22. mar 2016

@mimikas joj dakujem mojko 😊 snad uz porodim,uz fakt nevaldzem, keby si mi videla nohytak.places😢.

sara34valentina
22. mar 2016

@nicolettka2126 dakujem krasavica 💐💐💐💐

mimikas
22. mar 2016

@sara34valentina juj mojko verim ale uz ides do finale uz to za chvilu bude ani sa nenazdas. Neboj mne odisla zatka a do 24 hod bol maly na svete, ja som mala kontrakcie aj pripravne do chrbta a aj teraz ich tak mam. Neboj bud kludna porod sa bude blizit ked budes mat par priznakov: budes extremne hladna, telo bude chystat zaspbu emergie na porod, zacme ta kusok prehanat a odchadzat zacne zatka. Brucho inak memas este velmi dole, pojde este nizsie 🙂

sara34valentina
22. mar 2016

@mimikas ok mojko snazim sa Vydrzat,,,ale je to dost,,,,dakujem

sara22
22. mar 2016

@sara34valentina vsetko naaaaaaj! Ja vas nejako ani nestiham citat ☹
Neboj,tych par dni utecie ako voda 😉 a o chvilu nam sem das tvoj porodny zazitok a aj vysledok-krasneho chlapceka na fotke 🙂

sara22
22. mar 2016

@badimeria no moja,ak si bola nezamestnana,rovno ti nabehne rodicak.. 203€ 😒 ja tiez tak skoncim,kedze pocas prvej MD mi skoncila zmluva na dobu urcitu a momentalne za mna nikto neplati nemocenske,aj ked splnam tych 270dni za posledne 2roky ☹

@sara34valentina zlatik,nevies,ako je to so zenami pracujucimi na SK,no s trvalym pobytom v AT s rodicakom? Viem,ze maju narok na dorovnanie,no kedze v AT si urcuje dlzku rodicovskej a na zaklade toho ti rozpocitaju sumu,pride mi to take zvlastne.. Och..na tieto vybavovacky po stahovke sa netesim ☹

sara34valentina
23. mar 2016

@sara22 no presne neviem ,viem ze TU je podmienka aby si preddtym pracovala tusim pol roka......ale AK SA sem nastahujete mas pravo na pridavky na obe deti 127eurx2. X. Neviem ti poradit ,moja kamoska TU len opatruje prechodne bydlisko a berie pridavky na dceru uz roky.. Ani ja neznasam Papiere,tiez to nemam lahke kedze som teraz svadbu odmietla.....a musi moj po porode uznat otcovstvo,ale som TU pracovala preto budem matersku pekne dostavat aj pridavky....skus dade na nete vyhladat toto,je daka stranka KDE ti poradia,slovaci v at

sara34valentina
23. mar 2016

@sara22 a dakujem pekne za blahozelanie🙆🌷

sara34valentina
23. mar 2016

@sara22 tusim AK tvoj muz TU v AT pracuje tak by ti mali dorovnat neviem mojko

sara22
23. mar 2016

@sara34valentina on tiez nepracuje zatial. Ja sa chcem rozkecat po nemecky,ucila som sa 11rokov,no uz asi 10som nehovorila okrem nejakych otrepanych fraz v obchode a potom robit do viedne. Uz asi 3roky ma lamu s roznymi ponukami tam,len ja sa momentalne jazykovo na to necitim 😒 verim,ze ked uz budeme v hainburgu,tak sa to podda,aj s maminkami na ihrisku budem sprechovat,tak sa tesim 🙂 ale aj ten prispevok 127€ namiesto 23 potesi 😀

sara34valentina
23. mar 2016

@sara22 pridavky dostanes jasne ze potesi😳

sara34valentina
23. mar 2016

Mna dnes pupok svrbi,neviem co to😂😁😂😁😂😁