V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina 😀 mozno ta stekli eliasko 😀
Inak ako si minule pisala s tym skrabkanim, ja som pri malej tiez ku koncu mala obcas pocit,ze ma zvnutra skrabka 🙂
@sara22 no minule ma fakt nechtikmi ☺ moj zlaty ale zatial sa mu paci v mojom.brusku,dnes ma nic nebolelo,len trosku krize....a ja reku uz to pride....bud tyzden porodim a bodka.😀😊😀
@sara34valentina vsetko najlepsie k okruhlim narodeninam okrem zdravicka vam obom a super porodu ti nebudem viac priat lebo je to najpodstatnejsie cmuk
ZENY UVEDOMUJETE SI,ZE SME TU UZ TAK DLHO? ZE SME ZACINALI AKO SNAZILKY..... Jedna druhú podporovali, pár z nas museli skusit aj druhy krat.
PROSTE JA SI NA VSETKO SPOMINAM AKOBY TO BOLO VCERA.... A v maji bude rok💕💕💕
Proste sme tu, lebo sme sa chceli podelit o nase pocity, radosti, pokusy,i sklamania...dostali sme podporu jedna v druhej a velmi si to vazim..
STE VSETKY SKVELE a vsetkym vam za všetky mile úprimne slova DAKUJEM ♥
@sara34valentina poniektorym to vyslo az na treti krat 😉 kop klop klop fuu je to fakt neskutocna doba a ze sem stale dokazeme chodit roozpravat sa podporovat.Nasa tena podla,mna nabere nove obratky ked sa uz nam narodia,mimca o kojeni o kakani a podobne 🙂))))) ale dlho som uz nic nepocula o zuzke taka blondinecka tusim nikolka nasa sa snou kamosi odmlcala sa ci sa este snazia o babenko alebo,co?
@badimeria ba ona príspieva na svoju nastenku,ma sa dobre 😊
@badimeria tmavu tasku.... Svetla sa zaspini ihned
@sara34valentina no vdaka😉 super ze sa ma fajn
@badimeria ja som tiez za cietnu,presne z toho isteho dovodu-praktickost. K prvemu kocaru som mala bledosedo-bledozelenu a bola furt spinava. Teraz k surodeneckemu hnedemu som si kupila tmavohnedu a som velmi spomojna s vyberom! Aj co sa tyka priestrannosti,praktickosti,farby,vsetkeho.. Ma na vsetko samostatne vrecka-na utierky,na flasky..a hlavne vrecko ostava volne na somarinky ako papanica,hracky,oblecko na prezlecenie a pod. Fakt som z nej nadsena,uz ju vyse mesiaca pouzivam a nadsenie neopada 😀
Tak kocky mame za sebou 3D ultrazvuk, za seba mozem povedat ze som dost sklamana. Lekarovi sa podarili 3 foto a poto sa maly otocil chrbticou von, nic meukazal ani pohlavie ani nohy len chrbat, stale sedi nizko chrbtom do vonku a podla lekara na sone to je dost nestastna poloha a ze tazko sa mu bude otacat, tak uvidime. Na sone s nami vobec neapolupracuje nezbednik jeden maly tak budeme asi bez normalnej foto.
@mimikas krásnu pusinku ma 😍 nebuď sklamaná, malý je tak ako je mu dobre 😊
@badimeria nie,po anglicky.. Daj si www.ebay.com a aj www.ebay.co.uk a tam si daj do vyhladavania diaper bag a vyhlada ti aj nove aj pouzite
Idem nato vdaka
@mimikas kraaasny,nie je cely tata? 😀 ja idem o 2tyzdne,tak snad sa ukaze. Tiez ma hnevalo,ze nemame nic na pamiatku,ziadnu peknu foto,len z 2Dcka. Tak mi to za tie prachy na pamiatku stoji 🙂 a dalo sa dat aj termin aby mohla ist s nami aj muzova najstarsia,tak sa vytesujem,ze uvidi aj ona malu 🙂
@sara22 mojko nie moj muz takto nevyhera, toto je skor moj svagor, siroke licne kosti a noc, moj muc ma uplne uzucku tvar on ma europsku tvar po mame, toto v bruchu ma viac nieco cernozske v sebe sa mi zda. Sme sa v aute smiali ze hadam nebude uplne cierny ze budeme za rodinu debilou ze jedno dieta cisty beloch a jed o cernoch, ze kt o nam uveri ze obe su nase soolocne 🙂. Hlavne aby bol zdravi bubenko. No ale aj moj Viktor ma take siroke lica a aj nos a hlavne pery tak ltovie co sa realne narodi 🙂 pri tychto mix detoch to ke strasna loteria
@agathachristie mojko nie som len som chcela mat aspon jednu normalnu foto 🙂 a kusok pohnut by sa mohol lebo tato poloha nie je pre mna velmi pohodlna 🙂. Ale hlavne nech sa na porod otoci. Inak ty sa nam mas ako?
@mimikas no ako...Som obrovská tucna a neuveriteľne spuchnuta 😄 panikarim, striedajú sa nálady....klasický mesiac pred pôrodom asi. Ďakujem za opytanie 😄
@sara22 takze...2mes pred porodom dostanem wochensgeld ,prave vyplatili 1230eur este Bud mes raz a DVA mes po porode tiez 2x1230eur..cize 4mes 1230eur.. Potom nabehne materska tych 20mes po 637eur plus pridavok neviem presne kolko ale tusim 131eur..takze som spokojna lebo kadeco sme nakupili..ty si zisti vsetko!
@agathachristie ahoj ja tiez tak.....spuchnuta musim podkolienky.. Naladovaaaa slabe slovoooooo😳😳😳😳😳😳😳😳plus placliva,citlivaaaa😂🙆😂tisic otazok v hlave,nepokoj....obavy....bliziaci SA porod..
@sara34valentina moja zlata troska neskor ,ale predsa 🙂 vseeetko len to najlepsie k narodeninkam Ti prajem 🙂 teraz hlavne bezproblemovy,bezbolestny a rychly porod kedze sa to blizi :-* 🙂
Ahojteee 🙂 ale ste sa rozkecali ,som vas ledva docitala.. nejakym sposobom som si vypla upozornenia tu 🙂 no s tou materskou by to mohlo byt veru lepsie ,alebo resp.rodicaku..aj ked uznavam nazor mimikas,ze by to kvoli romskym obcanom nebolo bohvieco 🙂 ale zasa by mali zohladnovat prijmy a odpracovane roky napr. 🙂 ja sa na matersku nestazujem ,ta bude super skoro najvyssia aka na sk moze byt,ale ked si predstavim tych 200 € tak to bude velke obmedzovanie 🙂
@mimikas moja krasny maly 🙂 ja teda vobec este neviem aky ma nas maly ksichtik... tiez je moc aktivny,alebo sa sono nerobi..a foto mam tak z 8.tt.. takze asi budeme mat prekvapenie na zivo 🙂
@melisssssa dakujem pekne 😊no mohlo by byt lepsie,ale tusim ste mali raz ponuku(moja znama tak mala tusim cca pred 10r) kedrodila. Platila si do soc.poistenia a ked porodila mala 740eur matersku.. Ale tusim to potom zrusili.. Dolezite bolo platit 2mes pred otehotnenim.. Či.ako..preto je dolezite vždy pred otehotnenim si vsetko naplanovat.. Mat dostatok penazi.....zodpovedne 😃😃😃😃😃

Mozno z pocasia🙆🙆🙆🙆🙆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆