V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
TAKZE NASE PRVE MERANIE SRDIECKA CEZ CTG mame za sebou, všetky odozvy v poriadku, krcok Skrateny, mozem hocikedy uz porodit.. Malinky rucky na tvaricke, malo miestecka ma,takze sme bez fotky, ale ma sa dobre a to je najdolezitejsie 😊
5.4.kontrola
Kazda kontrola u gyn beru moc +krv+merat tlak a teraz +ctg srdiecka
Dnes ma uz zila bolela,ale musia vziat, na konci dolezite kvoli otrave.. Zeny a to som verila, ze bude marcovyyyyy ☺☺☺☺☺☺zajtra ma este cas, hihi ale neeeeee
Este Ideme zajtra do balkona kupit potahy na sedacku,dazdnik a koberec, tak nech ostane v brusku 😉skrinu mam hotovu, verim ze po porode Schudnem a navleciem moje handry.....inak bola tam mamicka s6tyzd.babatkom a nedokazala ho utisit 20min bozeeeeeeeeeee
Bru nocku
@sara34valentina tak to u nas nehrozi,ze by brali kazdy tyzden na poradni krv 😀
No vidis,budes mat aprilovcatko,mozno blaznive na prveho aprila 😉
@sara34valentina tesim sa ze ste s malinkym v poriadku a neboj urcite v domceku este chvilku pobudne💙
Tak baby ja som včera bola na pohotovosti. Necítila som od rána pohyby. Doktorka na mna, ze na čo som došla, že všetko mám ukážkové, a že malé sa tak hrá s pupocnikom, že sa jej nedajú odmerat prietoky 😄 a sestrička zas, že prečo som došla tak strašne neskoro, že keď sa mi nebude niečo zdať mám prísť hneď. 😄 našťastie potom sa dovalila cigánska rodina so 17 ročnou druhorodickou v 37tt a hlučne žiadali vyvolanie pôrodu, lebo ona už nechce čakať 😄 😄 😄 tak ma zatienili hneď 😂
@agathachristie kasli na to, dolezite je ze si isla, ak necitis pohyby treba ist a nech si lekarka trhne nohou 🙂. Boze si pamatam ked som lezala na Kramaroch ked som cakala prveho a vedla na izbe bola s nami kocka co mala 16 a prve dieta, akoze pozriet ju prisiel asi cely plavecky Stvrtok ak so sudickou 😀 nenormalny bordel tam robili, to pri nich sa aj moj muz stratil, ktory svojou slovencinou vynadal sestricke a povedal jej ze on sa z oddelenia nepohne kym nedostanem cistu postel a tak tam sedel na sestonedeli pekne so mnou 😀
@mimikas Hahaha zlatý muzicek 😄 pocuj toho Kocha treba koľko pred pôrodom dohodnúť?
@agathachristie mala by si tam chodit pred porodom do poradne od 36tt ale ak chces kludne tam zavolaj a oni ta objednaju na ich poradnu a mozes hned aj rodit 🙂
@sara22 ja ti neviem, ale asi mam 🙂 ja to beriem tak normalne to aky je, on je zvlastna povaha, velmi uzavreta a dost mi tym lezie na nervy, ale zas musim uznat ze ja a maly sme u neho vzdy na 1. mieste, nikdy nerobi kompromisy a snazi sa nam dat vsetko. To sa ceni a som rada ze sa mzoem na neho spolahnut 🙂. Zajtra odchadzaju s malym do Anglicka a ja uz tyzden nespim co mam strach. Viktor tu beha nateseny ze ide na dovolenku do velkeho hrackarstva 😀, muz cely spokojny ze idu len ja tu beham ako kopka nervov ☹
@agathachristie dobre si spravila. Ak sa ti nieco nelubi,hned sa chod pozriet. Mne sa nelubilo,rano sme sli,poslali ma domov s kompresnymi pancuskami. Cela moja rodina doktorov od neurologov,psychologov,pediatrov az po gynekologov ma vecer znova nahnali a nebyt toho,mala sa rana nedozije urcite a ja mozno tiez nie. Ved som to tu pisala.. Cize baby,naozaj,ak sa vam nieco nezda,VZDY sa chodte dat pre istotu pozriet..
@sara22 a co sa vtedy stalo? Nejak som to tu nezachytila
@agathachristie ja som mala v 36tt kontrakcie,no neskracoval sa interval,kazdu pol hodinu vyse 13hodin. Potom to ustalo,tak sme to neriesili a na poradni som sa pytala,ze co to a Dr.ze ale to su len poslickovia a nijako specialne ma nepozrela. Zacala mi vtedy puchnut noha,tak bolavo.vtedy sa nieco v brusku udialo a mala prestala byt vyzivovana. Noha puchla,ale obe cca rovnako,len ta jedna velmi bolela. Tak som tomu nepripisovala ziadne problemy. No po 2tyzdnoch som sa rano zobudila a jedna noha jak slon a druha ok a to uz mi neprislo normalne,lebo vacsinou puchnu naraz. Rano sme sli na pohotovost na antolsku,tam som mala zazmluvnenu Dr.vysmiali ma,ze co tam robim,ze som mala ist za Dr.,ale ona nemala ordinacne hodiny,presviedcala ma,ze ma ordinacne a o hodinu pride dole sluzit pohotovost(a dokonca mala dovolenku,co som sa dozvedela,ked som jej volala,inak by som tam neviem do kedy cakala na nu). Tak som dupala po tom,nech ma vysetria,poslali ma (bez zmeraneho tlaku a zakladnych vysetreni,ktore sa na pohotovosti robia) na cievne,tam mi ohmatali nohy a predpisali pancusky. Vecer do mna cela rodina hustila,nech sa tam vratim,ja ze blbost. Potom ze nech si zmeriam tlak a zrazu z mojho nizkeho 110/80 po 2.doktorkou nakazanych kavach sommala 163/103(na pohotovosti), tak rychlo sme utekali na pohotovost. Tam ma poslali na porodnicu,natocili pasy a zistili,ze mala nie je vyzivovsna,okamzite rezat. Ani na muza necakali,no nastadtie dobehol akurat ked zaplakala. Museli ju rozdychavat,uz bola na tom zle..no cele zle,az mam zasa slzy v ociach,ako zlatik bojoval,aby tu s nami bol.
Boze baby,ale dnes som mala 2zle sny, jeden,ze som potratila,resp.ze babatko zomrelo este v brusku a druhy,ze uz bola na svete,mala niekolko tyzdnov a zomrela.. Nechapem,blby pocit mam 😨
@sara22 veru apriloveeeeee,mozno14.4. 😉BOZE PRISLI MI TIE WOCHENSGELD 1616,34EUR TAK SA VYTESUJEM, SKODA ze materska tolko nebude,ale este 3x aj nieco tolko dostanem ☺☺☺☺☺☺ juj ci som rada 💝 a za ten sen sa neboj,ja mam tiez sny ze som ho v igelitke nesla domov 😁😁😁
@agathachristie mozno je len tak otocena ze ju necitis....neboj....ale dobre,ze si sla, ja citim Eliaska Kazdunky den a vecer tiez, a ked chcem s nim hovoriť, chutim mu nozku,kolienko a hovorim s nim a potom ho citim, moj je moc aktivny,aj ked ma menej miestecka.. Mame 3,2kg a uz aj predpripravne kontrakcie, takze dakedy citim. Uz uz a potom to prejde....drzim ti palce a prajem lahky porod,dievcatka sa rodia lahsie 😉takze neboj
@sara22 mojko ja mavam tiez rozne sny neboj 😉 je to normalne hlavne ked si aj vycerapana teraz. Mne sa minule snivalo ze mi prudom tieklo mlieko na 2 metre z prsnika a Alanko sa nevedel prisat tak sme ho vyzliekli a kukali kolko ml mu tecie do brucha 😀 ono to brucho v mojom sne bolo priesvitne v tvare odmerky 😀 😀 😀 😀
@sara22 preboha leniví sarlatani 😵
@ajajaj00 dakujem mojko 😊 ano sme v poriadku, tesime sa uz..uz sa nam to krati, preslo to rýchlo ☺ked sa vam zadarí,cakam spravicku mojko 😊

@sara22 jj aj ja idem len s malou taskou do Kochu, ale za seba si po skusenostiach beriem: Svoju odsavacku na mlieko, vlozky s lekarne, tam ti sice ich daju ale su take dost tvrde, ja som nakoniec aj moje pouzivala boli mi pohodlnejsie, aj ked na zaciatok ma clovek nenormalnu spotrebu a pouzivala som ich, vlastne pyzamo pre istotu a pre navstevy aby som nemusela behat v nocnej koseli a letny lahky zupan, lebo tam sice daju ale taky naozaj teply a bude leto. A potom take klasicke veci ako podprsenky na kojenie, vlozky do podprsenky,krem na bradavky a pod.