icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
6. apr 2016

@sara34valentina no to bola diabetologicka ...k mojej gyn.ked som doniesla vysledky ,tak povedala ,ze to je v pohode,ze ona je taka prisna.. ale vytocila ma fest 🙂a kolko si dokopy pribrala?

sara22
6. apr 2016

@melisssssa vobec neries..ja som teraz za mesiac dala 5kg 😂😂😂 inak som 7+ a pri petre som dokopy mala 17+ a vyse 10 nechala v porodnici 😉

melisssssa
6. apr 2016

@sara22 no ved jasne,ale ked mi nakladala som mala slzy na krajicku 🙂 5kg slusny vykon 😀 😀 a no a co..🙂 ved to dame dole 🙂

sara34valentina
6. apr 2016

@melisssssa pribrala som 27kg mojko ale nevidno tak na mne lebo ja som stihlunka bola a somvysoka,a 12kg je voda ,moje kamosky vsetky 25-30kg a za 4mes Dalí dolu😝😝😝😝

melisssssa
6. apr 2016

@sara34valentina ja si myslim ,ze aj ja som viac zavodnena..ved som cela akosi spuchla 🙂 ale zasa jsom stihla nikdy nebola a ani vysoka nie som..na mne je kazde kilonavyse vidno jak za 3 🙂 ale poviem ti ,ze odkedy som vcera videla maleho ,ze ako sa tvari spokojnucko a aky je krasny ,tak uz mi je ta vaha ukradnuta.. ved to v lete vypotim pri kocikovani..to sa moc nebojim..🙂 no a na tebe ozaj nie je vidno 27kg..mozes byt rada 🙂

sara34valentina
6. apr 2016

@melisssssa presne tak,dolezite je dietatko,PRI chlapcov SA vzdyviacpribera, potrebuju predsa byt silni abynas ochranili😍😍😍😍😍pi zihlavovy caj a nos stahujuce podkolienky avela vody pi

sara34valentina
6. apr 2016

@melisssssa neviem kde tie kilaaa na mne su,ruky tenke, len brusko a stehna trosku

sara22
6. apr 2016

@melisssssa no ja som sa tiez podla mnazavodnila,lebo nic ine v strave nie je,co pred tym nebolo,ani mnozstvom,ani zlozenim. A citim uz riadne naliate nohy.. Uvidime, co to bude do porodu 😁

sara34valentina
6. apr 2016

@sara22 bude to stale horsie 😞ale vravim nos podkolienky mne to pomoze

melisssssa
7. apr 2016

@sara34valentina veru neviem kde tie kila ukladas 🙂 kraasne brusko 🙂

sara22
7. apr 2016

@sara34valentina jop,nosim. Kvoli problemom co som mala pri petruske mam naordinovane.. Ja mam aj bez tehotenstva problemy s ltnfatickym systemom a chodím na masaze,no pocas tehu sa nesmie,takze lymfa nič nerobi,vala sunky a nohy sa potom naluevaju 😝

badimeria
7. apr 2016

Babule dnes 14:30-sono fuu zas som poleptana :e-)drzte palce a aby bolo ok a snad aj foto bude

sara34valentina
7. apr 2016

@badimeria tesim sa, neboj vsetulinko bude ok😉

sara34valentina
7. apr 2016

@badimeria napis draha ako bolo,dufam vsetko ok,myslim na vas 😄

badimeria
8. apr 2016

@sara34valentina dobre ranko ja neviem preco ja mam taku smolu ale prideme tam a ze dr z rodinnych dovodov musel odist ☹tak nic ze najskor 14.4. tak uvazujem c

badimeria
8. apr 2016

@sara34valentina ci este vobec pojdem ked 5.5. Mam morfo ultrazvuk

sara34valentina
8. apr 2016

@badimeria no superrrrrr,to ti mohli zavolat.......ok 👌 no ako chces,ja by sla 14.4.😊

badimeria
8. apr 2016

@sara34valentina teraz rano som si,to predsa vybavila na skorsi termin 12.4. O 16:15 jupi 🙂))) a ty co stale este nic na teba nejde 🙂

sara34valentina
8. apr 2016

Zeny KDE ste co porabate.....ja son na vazkach😳😳😳😳😳😳maly SA furt hemzi v brusku,brusko opat nizsie.. OTAZKA Pre uz mamicky.......Ako ste rodili? S epiduralkou,bez?nic INE nerobim len citam o vsetko moznom co SA moze PRI porode,co je dobre co zle atd...ja viem ze kazdy porod je iny ,kamoska si epidural pochvaluje ze nic neciitila. Druha rodila bez a skoro umrela od bolesti.....tretia bez ,vraj je to lepsie Pre hormony.......zeny Piste tie co uz mate odroden3eeeee

mmoni89
8. apr 2016

@sara34valentina rodila som 2x bez a v pohode 😊

badimeria
8. apr 2016

@sara34valentina moja ja som rodila bez epiduralky a teraz druhy krat chcem tak isto naozaj je to v normale da sa to zvladnut a ziadna chemia.Maminky co boli po epidurale sa dlho stazovali na bolest chrbta aj kamosky este aj dodnes a caste bolesti hlavy migreny.Urcite ze.keby som sa mala trappit dake dva dni a uz.nevladzem tak to veru zvazim.Ale ked porodis do niekolkych hodin uplne ok.Premna bola najhorsia bolest ta druha porodna doba otvaranie to som plakala vydrzala doma manzel masiroval tepla vodicka a ked uz som zacala trochu krvacat sme isli do nemocnice a prisla som uz na 10prstov otvorena do hodiny bol na svete.A to samotne tlacenie porod neboli to je ulava ako nahle mozes zacat tlacit.

sara34valentina
8. apr 2016

@badimeria zlataaaaa,no moja kamoska trpela 27hodin.....dufam aj ja ryvhlo odrodim Aj ja cchem bez snad to pojde ryvhlo😚

sara34valentina
8. apr 2016

@mmoni89 OK dakujem pekne

badimeria
8. apr 2016

@sara34valentina aj ja som trpela ale doma tak sa to dalo zvladnut neboj ved ty si silna vsetko mas nastudovane budes mat pri sebe oporu tak to das ako,nic 😉a ak by si sa naozaj dlho trapila tak potom siahnes a hotovo len nemysli na zle chod pozitivne naladena vsak poistku mozes vyuzit kedykolvek

sara34valentina
8. apr 2016

@badimeria no ty To mas za sebou....prajem si nechje to rychle 💞💞💞💞💞💞asi mi sibka dnes💙💚💛💜💓

sara22
8. apr 2016

@badimeria cooo? To si bola tak dlho doma? Ja by som sa bala,ze nestihnem prist do porodnice 😁

sara22
8. apr 2016

@sara34valentina ja som rodila so spinalom 😝
Ale ked pojdem teraz normalne, urcite chcem ist bez. Epidural moze v istom momente porrod zabrzdit,su niektore vynimky,kedy urýchli,ale ja si hovorim,ze ak budem vladat a nebude to o tom,ze som bez sil,ale len o bolesti,nechcem epidural..

korytnacka1981
8. apr 2016

@sara34valentina 2x som rodila bez EPI, nestihli mi to ani pichnut, mala som to objednane, kym ma prisiel anesteziolog skontrolovat bola som otvorena na 4 palce, hovoril ze stiha este jednu rodicku a potom sa vrati..kym dosiel ja som uz stiskala dcerku 🙂 druhy krat to iste, porodila som do polhodinky 🙂 samozrejme v bolestiach, ale uz si to nepamatam 🙂

liuliu
8. apr 2016

@korytnacka1981 a ked si bola otvorena na 4 palce mala si aj silne kontrakcie ?

sara34valentina
8. apr 2016

@korytnacka1981 uau teda krasne a rychle porody😳😳😳😳😳nadheraaaa....no dufam pojde aj u mna ryvhlo a dam to aj bez epi🙌🙌🙌🙌