V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina no moja ani nezavola, podla mna ani nevie v ktorom mesiaci tehu som, nevie ani kedy ma maly narodeniny, moje uz duplom nie. A to ked sme zili v UK sa s nou dalo, ale teraz uz vobec ale alkohol robi svoje a veru nasmu malemu ani pohladnicu neposle na narodeniny, darcek od nej nedostal ani raz, je to smutne, je to jeho stara mama, ale tak je to jej rozhodnutie, ja to nezmenim. Ona je taka povaha, ona s nikym nedokaze vychadzat, ani so svagrininym muzom ani s nikym. Je to skoda lebo potom sa stazuje ze k nej nikto nechodi 🙂. No bodaj by clovek aj chodil ked bud je naliata v liehu alebo sa nad vsetkym rozculuje a oblecenu som ju videla posledne roky len v zupane 😖
@mimikas tu na rohu maju ochranu,preto sme tuto kupili
@sara34valentina no aj mne sa tato peble najviac pacila, pri malom som mala sedacku Peg perego a to bola strasna sedacka, velmi zly sklon, clovek mal pocit ze maly sedi, tvrda a pritom mala, uz 8 mesacny sa do nej nezmestil. Mne sa na tejto pacilo ze ma pre novorodenca oporu chrbatika a babatko tam viac lezi a nie je extra schulene
@mimikas joj moja,,, , tak to je teda sila.....neviem co na to napisat....snad Sa raz zmeni a prebudi do normalu😀
@sara34valentina haha nezmeni a neprebudi, uz len horsie to bude mojko. Ale kazdy si sam vybera cestu v tom veku. Moj muz ma uzasnu rodinu, surodencov a ty maju skvele deti. Ked to ona nevidi, je to jej chyba a jej skoda, obera sa o radosti. Mojho muzo to najprv aj trapilo ale teraz to uz neriesi. Dost hovori o tom fakt ze ked ide do UK tak je u sestry a nie u mami.
@mimikas ano, ja ju budem používať len do Auta, ku lekárovi.....inak normalne lehatko v kociku....aby na rovnom lezal a spinkal! Ak ale zaspinka v tomto aspon viem,ako pises ze je to kvalita a neznici milujte chrbatik! Lebo vcera som videla ako jedna mala pohodeneho v maxi cosi novorodenca bez tejto opierky.....lezal Krivo,hlavicka mu visela! 😢
@mimikas mam kamosku a ona zase ma taku maminku ze jej ani deti nepostrazila.....
@sara34valentina no presne, hlava sa im kotula zo strany na stranu ☹ ale tak daju sa kupit aj take vankusiky pre novorodenca do autosedcky aby ta hlava drzala a nehojdala sa zo strany na stranu. No ja som tiez nerada vozila maleho v autosedacke, pokial to nebolo vyslovene nutne.
@mimikas ano tato maxi cosi to ma,a ešte jednu som kúpila uz davnejsie.. Inak svokra ma rozum na rozdiel od mojej tehu demenzie 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁tak mali sivuuuu a hneduuuuu.... A ja reku sivuuuu.....a svokra ze ale tasku mas predsa hneduuuuu😉😉😉😉😉😉😉keby nebolo jej tak kupim sivu😒😒😒😒😒
@sara34valentina sak to by nevadilo nie? ved autosedacku budes mat v aute. inak ako este nerodis? Som si ista ze dojde na moje slova a budes prenasat 😀 😀 😀 😀 . Juj uz sa tesim ked sem zacnete hadzat fotecky svojich babuliatok a teda tesim sa aj na toho mojho a mohol by ma dnes prestat kopat do zaludka. nezbednik jeden
@mimikas a moj cely den vystraja...kolienkom tak tlaci kopka... Ja si myslim ze sa narodi presne vo vypocitany,den terminu, cize tuto nedelu 17.4.😉
@sara34valentina nedela je skvely den na porod 😀
@mimikas som sa tiež v nedelu narodila 😉
@sara34valentina aj ja ;-D
Ahoj,babbule tak nase babenko ma 960g a uz je otoceny pekne dole hlavickou 🙂keby som vam tu hodila foto zo sona prveho syna a tohto druheho to je ako,cez kopirak mal normalne hlavku podopretu rucickou a spinkal 🙂tak sa moc vytesujeme
Ajojte dievcata moje tak aj ja sa pochvalim po dnesnej poradni 🙂
Malinka je v poriadku, doktora pekne obkopala ako ju sonoval 😀 Tak sa smial ze vidno ze uz teraz je to riadna zenska, nenecha si robit nieco co sa jej nepaci 😀
A vazi uz 1300g, otocena je zatial stale ritkou dole ale este ma dost casu aby sa prekoprcla tym spravnym smerom 🙂 A dr ked jej meral nozicky tak iba kukal na obrazovku potom na mna a zase na obrazovku...som najprv nechapala a potom sa spytal ci mam vysokeho partnera, ja ze ano ze meria 193cm a on ze noooo tak uz chaaapem lebo ze Laurinka ma dllllllhe nozicky a ze ako pozeral na moju postavu tak mu bolo jasne ze po mne to asi nema 😀 😅
A ja mam zatial co sa vahy tyka +5kg 🙂
@badimeria super tesim SA s vami 😘😘😘😘😘
@nicolettka2126 super tak bude dlhana😘😘😘😘😘😘nam tiezvtedy povedala,ze jeeej ake svaly na nozkach po tatinkovi🙆🙆🙆🙆🙆
@nicolettka2126 juj mojko super tesim sa s tebou, ani moj nie je otoceny dole hlavou lezi si krizom cez brucho 🙂 maju este cas sa otocit. Inak k tej vahe a vyske prveho mi podla sona tipovali na 4kg a aspon 55 cm, narodil sa maj 49cm a ledva 3 kg 🙂 no moj drahy musel ist nakupit male vecicky lebo mi sme nic male nekupovali kedze nam tvrdili ze bude obrovsky 🙂
@sara34valentina nooo veru mala modelka dlhonoha 😁😁
Drahy ked sa narodil mal 57cm takze ma byt po kom 😄 Ja som mala 52cm ☺
A ty uz chod rodiiiiiit prosiiim ta ved uz som taka nedockavaaaaa, uz nech Eliaska vidiiiim aky je kraasny chlapcek 😇
@mimikas no teraz mi robil sono primar a ten to nejako tak precizne robi ze zatial vsetky mamky vraveli ze sa o moc nesekol tak uvidime 🙂 Ale inak je pravda ze ked sme boli v 16.tt na 3Dcku tak uz vtedy som si vsimla ze ma dlhe nôžky bambulka a teraz aj lekar kukal ako puk 😀 Neslo mu do hlavy ze ja taka nizucka a mala uz v brusku dlhana, tak mu to nedalo a opytal sa na vysku draheho 😀
O dva tyzdne idem znova, to uz tam bude moja dr tak som zvedava, hlavne aj na to ze kolko priberie za tie dva tyzdne malinka lebo teraz vraj budu uz rychlo naberat nasi drobci na vahe 🙂
@nicolettka2126 no aby si SA neprekecla,ze dnes😁😂😁😂😁😀 ma boli ritka aj ta ona 😇😇😇😇😇😇😇kopka si uz dve hodiny a tlaci SA dolu,uz SA to bliiiizi juuuuuj
@sara34valentina no ja by som bola veeeeelmi stastna keby som tu zajtra rano nasla super spravicku od teba s fotkou a mierami malockeeeho 😵 Uz som nedockava velmi 🙂
@nicolettka2126 ah ty nedockavka😄😄😄😄😄
@sara34valentina ja som vzdy veeeeelmi nedockava 😀 😅
@nicolettka2126 este nic 😁😁😁😁😁😁12.40 ctg srdiecka a sono....možno odrodim hned tam😂😂😂😂😂😂😂srandujem ☺☺☺☺☺☺sa mi snivalo ze som hned po kontrakciach do hodiny odrodila😝😝😝😝😝rychly porod 😁😂😁😂😀😀😀😀dnes natocimvlasky som pripravena! gyn aj sestricke beriem cokoladove Pralinky ako podakovanie 😊😊😊😊😊😊
@sara34valentina pripravena, presne tak treba 🙂 v nedelu rodis 🙂
@sara34valentina veru vycackaj sa pekne nech si tam najkrajsia a najspokojnejsia maminka v celej nemocnici 😵
Verim ze tento tyzden to uz budes mat za sebou a ze to bude taky mega rychly porod ako si si vysnivala 😵

@mimikas novinka....mäkkunka pri hlavicke zvonku, ine boli tvrdeeee