V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas moja len hodinku aj nieco,vzdy mi prisli vynadat a ja som im argumentovala,ze je drobec a nevladze tak rychlo a silno tahat 😀 raz ma dokonca sestricka presviedcala,ze urcite nic nepije a vopchala jej striekacku s UM do pusy a ona so svojim petrovskym sarmom ju odmietla 😀 tak sestricka skusila este raz,spustila rev a pozera,ze no asi je napapana 😀 potom prespala aj 3hodky..
@sara22 cim dlhsie tym pride viac tolko kolko potrebuje vysle sa cuckanim.signal do mozgu a moje telo zacne viac Produkovat ☺☺☺
OSTAVAME ESTE V SANATORIUM DBES A MOZNO AJ ZAJTRA,hodnoty klesli, ale istota je istota,lekarka,co som pri nej rodila mi chodi navizitu, napise kedze mi trosku opuchol posledny steh vcera (davaju mi cervenu lampu a studeny obklad na to. Sedim na tom, pomáha to, dnes ovela lepsie,lebo len 7dni by mi pripoistenie zaplatilo tuto sukromnu kliniku.. Napise liecenie stehu a tym padom to bude 8dni a na9ty domkov.....
Moj mi dnes donesie tablet tak.budem vecer ked on v postielke s modrym svetielkom bude,si pozriem Film, Mám aj sk programy😁mame tu tv ale nechcem, tablet je lepsi,
Dnes tak krasne vonku si sadnem na balkon
Malinky pribral a uz sa mi zda sa aj meni takze každý deň fotime aj nahravsme😍😘😍😘😍😘
@mimikas presne aj moj tak aby bol saty 2hod,dakedy hodinku, potom2hod spinka,dakedy 3,aj 4,teraz uz ide mliecko a pekne roztahuje a budem mat viac aj ine bude to mliecko, snad sa zohrajeme ☺
@mimikas "nie saty ale syty" 😂😂😂😂😂
@sara34valentina s tym cim dlhsie,tym bude viac mlieka to tak celkom nie je. Cim viac si vysaje,tym viac bude mlieka. Ale mne napr.mala v 3tyzdnoch zacala sat po malych intenzitach a casto a zacalo sa mi aj menej tvorit-tolko,kolko vytiahla na jeden raz,tolko sa tvorilo a aj ked pauzy boli male,tak sa znizila produkcia. Teraz sa ti to este len rozbieha,to je ine,ale do buducnosti si daj na to pozor. Samozrejme, ak je hladny zasa za hodku,netreba cakat 3hod.,teda aspon ja neuznavam tie intervaly ale kym jenie na poziadanie,no zasa som toho nazoru,ze mama ma sluzit ako zdroj potravy a nie ukludnovak a dudel 😀
@sara34valentina a postni nejake nove fotos 😊
@sara22 no vcerajsok bol zly,den....kazdu hod skoro kojila.. Uz vecer asi bolo malo mliecka, volala svagrinej.. Mi ho bolo luto ze mu je malo..ona povedala, ze dost ze nesmiem ďalej kojit,inak nebude mliecko, ze pauzu 4hod a ze uvidím ako sa mi naleju potom prsia,ked tolko cuckal....tak dostal ha mliecko z kliniky, spali sme po celodennej nemahe od 22.30-04.00 hod 5,5 hodín.. Vstala som a uz mi mlieko samé kvapka,som zase zasobovana 😊
Zeny zajtra Ideme domov....
Maly uz sa dostal zo zltacky,pribral na svoju vahu, ktoru mal.pri narodeni(za8dni,normalne to su dva tyzdne)
No a ja som mala posledny steh zapal,tak mi to dnes tu riesili ambulantne, a dostanem Antibiotikum a o tyzden sem dojdem na kontrolu..
Hurra zajtra domkov, mame krasne Video z fotenie,nemam slov aké mamekrasne dieta, hotovy model😛
KDE STE SA VSETKY ZAPOTRISILI,PISTE AKO SA MATE, NOVINKY ATD..
JA SA UZ TESIM,DOMOV,KED SOM NA BALKONE, MAM POCIT,ZE TO CO VIDIM VONKU JE INY,SVETA to som tu len 8dni😳😁😳
@sara34valentina juj mojko tesim sa s tebou, uvidis, doma vam bude lepsie, doma je doma 😉. U nas nic nove, akurat mam pocit ze maly sa mi otocil dole hlavou lebo ma dost tlaci na zaludok a rebra. Ale nevadi, tu je dnes nadherne a ja sa tesim lebo chodim do prace uz len 4 tyzdne 😀
@agathachristie mojko ako sa mate? Ozvi sa co a ako, myslime na teba a verim ze je vsetko ok.
@mimikas to som rada,a bud rada ze SA otocil😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
@mimikas som v nemocnici nič sa nedeje neviem co so mnou bude tlak mám obrovský a stále placem. Toľko ku mne 😖
@agathachristie si tyzden po Termine,si otvorena?co babo,je pripravene dolu uz?aspon daco napis nech vieme......chces cisarsky?
@agathachristie juj mojko neplac, ved ty za to nemozes, verim ze si v strese ale tym ze places a stresujes, nepomahas ani sebe ani malinkej. Snaz sa ukludnit a napis presne co sa deje, sme zvedave. Hlavne ked ta budu vysetrovat trvaj na tom nech robia pravidelne monitor malej, ziadne take ze ved robili sme rano. Stoj si za tym a drz sa a snaz sa ukludnit. Nech uz lekari rozhodnu akokolvek je to pre tvoje a alej dobro, ty to neovplyvnis, najdolezitejsie je aby ste boli zdrave a v poriadku
@sara34valentina mojko ja sa velmi tesim, ze uz je dole hlavou, teda dufam ze dole hlavou a nie dole ritkou, ale podla pohybou typujem ze dole hlavou, lebo pohyby dole su take miernejsie a hore riadne kopance 😉. A ako sa dnes mate a co malinky? Posli nam uz neake foto, ved sme tu na neho strasne zvedave.
@mimikas práve že sa vôbec neotvaram + vysoký tlak. Čakám v nemocnici do pondelka a potom začnú asi vyvolávať.
@agathachristie nie je zbytocne cakat do pondelka?, ak maju vyvolavat, vydup si aby zacali co najskor, im sa urcite nechce ked je vikend, ale je asi zbytocne cakat do pondelka ked mas taky velky tlak, je to nebezpecne ci uz pre teba alebo pre malu
@mimikas prišlo mi dnes z fotenie len Video fotky bud tyzden,nechcem sem dávať ked tak do Album potom oki?
@sara34valentina budem sa tesit, ja som teraz vonku s drahym s Viktorkom, je krasne ale ja sa ledva vleciem s to som len 30tt, este minimalne musim vydrzst 8tyzdnov. Boze este nemam nic nachystane pre babo, zajyra som sa rpzhodla ze zacnem trirdit veci, co ak sa nieco stane a ja nic oprate, vybrate z krabic a pod.
@sara34valentina myslela som s drahym a s Viktorkom 🙂
@mimikas áno máš pravdu ale že cez víkend nevyvolavaju. Zajtra sa na vizite opýtam ale vieš ako na Slovensku...
@agathachristie moja neplac ony ak ten tlak bude stupat musia urobit okamzite cisarsky ci sa im,chce alebo nie nebezpecne pre teba aj pre.babo na tom monitore trvaj nech ho mas stale to uz.neni sranda
@badimeria ja sa bojím toho, že budú dva dni vyvolávať, ja sa budem trápiť v bolestiach a potom aj tak spravia cisársky.
@agathachristie hlupe slovensko
Tu by si sa rozhodla sama ci vyvolavacku a ci cisar.. Hocikedy.... Samozrejme podla Situacie.. Bože co s tym mam spolocne ze je víkend??????? Nezavidim ti 😩😩😩😩😩
@sara34valentina je to strasne veru, cez vikend nikto nechce nic robit, lenivy su. Je to strasne ked ei vezmes ze ohrozuju tym matku aj dieta
@agathachristie mojko odveci otazka, nechces sa na to vykaslat a ist do Kochu nech tam este dnes vyvolaju a odrodia?
@agathachristie nedaj sa povedz ze slabo citis alebo skoro vobec necitis pohyby a nech zacnu fungovat toto je snad sen!Unas v Mt pri vysokom tlaku by ani,nevahali a uz by robili,cisar vedia ake to je nebezpecne.A nie este trapit vyvolavanim
@mimikas to mi aj muž navrhoval ale neviem si to predstaviť teraz odísť podpísať reverz a ísť riešiť Kocha kde som v živote nebola.

@sara22 ano, ale to je tiez blbost, lebo za 15 min sa novorodenec nenapapa a tebe nespusti oriadne mlieko, ten reflex je na zaciatku celkom dlhy, casom si telo zvykne a tvori mlieko rychlejsie a hlavne aj babatko je zosilnie a dokaze sa napapat viac. No moj sa na zaciatku kojil cca 2 hod s prestavkami, co bol bdely a potom spinkal, zas sa zobudil, papal 2-3 hodinky s prestavkami, hral sa a pod a zas zaspinkal.