V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas no to sa mi prave neda 😂😂 stahujeme,od buduceho vikendu uz chceme byt na dome 😊 no a pri malej to je stale v jednom kole. Dufam,ze to je len tym,ze som mala,aby som nedopadla ako pri petruske 😐
A vy ako? Uz mas pripravene veci do nemocky, ci az neskor budes? Ja uz som si nakupila,co si chcem brat svoje- plienky,vlozky,utierky na ritku a tak,uz len zbalit 😀 ale na to mam este minimalne mesiac cas 😄
@sara34valentina teraz ti bude spinkat vela,doma je doma,aj pre neho aj pre teba. Ty si spokjnejsia,lebo si uz s drahym,s civavkou a vo svojom a on to vnima. Preto aj lepsie spinka,lebo je tiez kludnejsi. Hlavne sa nauc si lahnut s nim,cez den oddychovat kolko mozes,nie riesit upratovanie a domacnost. Nikdy nevies,kedy bude treba viac energie pri babatku,navyse tebe sa to tam dole vsetko hoji,takze treba nechat telu energiu na regeneraciu a nie zabijat ju teraz vecami,ktore nehoria 😉 a ako si sa rozhodla pre ten dudlik?
@sara34valentina zlatko som rada aj za teba ze.Eliaskko je spookojnucky som ti vravela ze doma to bude sto a jedno 🙂 on si zvykne na vsetky vase ritualy domcek a budete spokojny aj vy rodicia.My sme boli nauceny kazdy den kupkat o 19 potom o pol 8sa napapkal a spal vzdy do rana do 7 neboj zltacku uz nedostane toho sa neboj.A ked sa pocasicko umudry a.bude krasne slniecko troska ho nehaj ohriat lucmi a.bude fajn.My sme sli z nemocnice tiez ako 2500g a hodnoty zltacky boli hranicne ale pustili nas a mali domka zacal priberat.Ja sa mam fajn Maximko cize Maxim sme vybrali snad sa to nezmeni 🙂))kopka a strasne reaguje na Matka braceka na jeho hlas by si az.neverila ako. 5maja cize v 30tt mamme morfologicky ultrazvuk sa tesime ze ho uvidime.V dobrom ti zavidim ze uz mas batoztek doma a mna to este iba caka 🙂
@mimikas no pekne 😀 ale zasa ak nemas komplikacie a ani pri viktorkovi si nemala,tak naco stresovat 😉 ja mam sice poprate,ale to sa musi vsetko este raz,lebo niektore veci su prane pred rokom-po petruske a vybrate len z vakuoveho vreca. Hodim vsetko donpracky a mame aj novu susicku,tak vysusim v nej na vysokych stupnoch a nemusim zehlit. 🙂
Inak som sa minuly tyzden dozvedela,ze sa vraj da aj sebikova zazmluvnit,tak moja dilema, ze ktoru, sa z marcisovej,ondackovej rozsirila este o sebikovu 😀
@sara34valentina a skoro som sa zabudla opytat ako reagovala vasa civavka na maleho dala si jej onuskat Eliaska?🙂 a teba vyobimala vyskakala?Aj my mame yorkshira preto sa pytam a ked som,bola prec,z domu pri Matkovi on 5dni nezral tak ho skusila aj mamma vziat k sebe neponohlo ani unej nezral az ked.som dosla domov sa dosyta.najedol trucoval a maleho strazil ako,svoje len sa.niekto z navstevy siel kuknut a uz.vrcal 🙂))))som zvedava ako teraz to bude
@mimikas tak prišiel iný lekár dali mi nejaký gel a čipky na vyvolanie a keď nepomôže tabletka zajtra. Malé sa ma super tak idú na to jemnejšie. Som frustrovana.
@sara22 mojko len rada odhladom susicky, nesus pri vysokych stupnoch ale co najsetrnejsie, pri vysokych sa veci zbehavaju, aby si potom nemala zo vsetkeho len jednu velkost 🙂. Ale ja mam susicku uz roky a neviem si ju vynachvalit, hlavne pri malom to je neskutocna vyhoda a ked budu dve bude to na nezaplatenie 🙂
@agathachristie mojenko nebud frustrovana, dolezite je ze male je ok s vsetko je v poriadku, takze vies ze mate cas a nemusite sa neake eztra ponahlat a silit to,
@mimikas ved ano ale furt SA bojim,terazkojim uz dve hodiny
@sara22 dudlik zatial nie....ked sme SLI z nemocnice som mu dala labo bol nekludny...
@badimeria zatial davame pozor nie moc blizko....ked ho poucne tak knuciiiiii...rano pribehla ked som prebalovala a kukala.....postupne jej chceme ukszat ze dietatko s nami bude a Bud si zvykne alebo pojde prec......
@sara34valentina moja snad si zvykne to by bolo,prenupodla mna velmi tazke ju dat pprec nedavaj ☹dako vydrzte to chce cas
@badimeria jasne ze CAS,dnes PRI kojeni bola vedla nas a pekne lezkala
@mimikas omg,tak to mas dobru kopu 😁 ja mam uz plnu skrinu v dome,tiez veci od narodenia po 2roky,ale ja to aspon rozdelujem na 2polky,kazdej jednu 😁 teraz si pekne zapratavam a upratujem kuchynu,potom pojdem na oblecenie. Baby uz maju skoro vsetko vylozene,tak aspon ze to 🙂
Ja potrebujem mat pri porode zenu. Neviem si predstavit,ze by ma mal rodit chlap,aj ked vraj su velmi dobri. No ja mam aj napriek prvemu porodu,kedy mi na "spravne cistenie sa" a "dobre prisatie" pozeralo cez vizitu asi 20mladych studentov,stale taky respekt pred cudzim chlapom rozkrocit nohy 😂😝
Konecne spinka ,takze sprcha vlasy a teraz varim....ranajkovat budem ked dovarim😮😮😮😮😮😮
Krasna kytica ma vcera so straznym anjekikom domka cakala😘😘😘😘
@sara34valentina kraaaasna je,fakt!
@sara22 nadherna 😘😘😘😘😘😘
@mimikas tak pekny den triedenia😀
@sara34valentina kraasna kytica 🙂
@sara34valentina a kedy pridas do albumu nejake fotecky maleho 😄
@sara34valentina nadherna kyticka a mojko oddychuj, kym sa da
@sara22 ked dojdu 😄😄😄😄😄konecne dnes prvy krat jem😅

@sara22 nestresuj babatko je urcite v pohode, maj Viktor bol v bruchu stale mensi ako mal byt, nakoniec to bolo mojou chudokrvnostou. Ono ani ty nie si neako extra velka tak mozno je mala len po tebe 🙂. Skus viac oddychovat ak sa ti ds