icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
24. apr 2016

@sara22 kazdym dnom SA meni😆😆😆😆idem daku dat teda😆

nicolettka2126
autor
24. apr 2016

@sara34valentina jeeej drahaa, prekrasnu kyticku si dostalaaaa 😵 😵 A ako ide mamickovanie?? 🙂 Domka je omnoho lepsie ako v nemocke ze? 🙂

sara34valentina
24. apr 2016

@sara22 mame prekrasne Video KDE US vsetky zabaery ale Video SA neda

sara34valentina
24. apr 2016

@nicolettka2126 lepsie dnes som ale ranajkovala AZ teraz😅😅😅😅😅😅ale o 13konecne zaspinkal

nicolettka2126
autor
24. apr 2016

@sara34valentina tak to je parada o pol 4tej ranajkovaz 😀 Ale aspon si sa k tym ranajkam dostala 😀 A v noci bolo ako?? Pekne spinkal malicky? 🙂

sara34valentina
24. apr 2016

@nicolettka2126 ano spinkal dobre 😊 3hodinky potom papam a Zase2hodinky a potom do9a potom az od 13😁

sara34valentina
24. apr 2016

@sara22 mozes kuk dala som zo vcera 2fotky cesta domkov v aute sa mu pacila 😊

nicolettka2126
autor
24. apr 2016

@sara34valentina waaaau, sikovnicek malicky 😵 Aspon si si oddychla aj ty trosicku? 🙂

sara34valentina
24. apr 2016

@nicolettka2126 vcera ano,dnes este nie 😓

sara34valentina
24. apr 2016

@nicolettka2126 ty sa ako citis,nevolnosti pominuli, takze vsetko fajn???

sara22
24. apr 2016

@sara34valentina uz som videlaaaa,krasnunky je 😍😍😍😍😍😍😍
Zvykni si nieco male dzobkat vzdy,ked ho mas na prse,napr.velmi aj na mlieko pomahali susene/pecene jablcka a pojedat pri kojeni. Musis papat,aby bolo mliecko vyzivne 😉
Skoda,ze sa neda video dat 😞

nicolettka2126
autor
24. apr 2016

@sara34valentina anoo dakujem 🙂 To uz na konci 3.mesiaca skoncili nevolnosti, odvtedy si tehotenstvo uzivam plnymi duskami 🙂
Musim si odklopat ze sa citim zatial velmi dobre-sice uz vsetko tlaci a nie je az take jednoduche si najst vhodnu polohu ktora vyhovuje aj malej aj mne ale to je normalne kedze bruako rastie viac a viac 🙂 A malinka je riadna silacka, dennodenne mam pocit ze sa mi doslova vykope z brucha 😀 O 2 dni idem na poradnu tak som zvedava co sa za 2tyzdne zmenilo, vtedy mala 1300g a bola este KP tak som zvedava co bude teraz 🙂

sara34valentina
24. apr 2016

@sara22 neboj uz som sinachystala vsade daco na zobkanie😄😄😄😄😄

sara34valentina
24. apr 2016

@nicolettka2126 som rada ze je vitalna😆😆😆😆😆😆😆 dobre ju krm

mimikas
25. apr 2016

@agathachristie mojko ako ste na tom?

sara34valentina
25. apr 2016

@mimikas podla mna uz porodila 😉

mimikas
25. apr 2016

@sara34valentina v to aj ja dufam mojko

sara22
25. apr 2016

@mimikas
@sara34valentina alebo prave rodi a preto sa neozyva 😄

sara34valentina
25. apr 2016

@sara22 dufajme,boze pospinksla som si od 14tej doteraz.. Drahy tri susiaky pozehlil....kukni Foto som pridala

sara22
25. apr 2016

@sara34valentina tak to je super, spinkat potrebujes 😉 ty mas neskutocneho chlapa,ze sa takto postara..

sara22
26. apr 2016

Baby,tak mna vcera vecer hospitalizovali kvoli neprospievaniu babatka ☹ muz ma vyzvu s malou doma,asi aj svokra bude musiet prist,dufam,ze to Petruska zvladne. No najviac sa bojim o babatko,aby bola zdravucka. Dnes idem zasa na kontrolny ultrazvuk, tak uvidime,co povedia..

littledesire
26. apr 2016

@sara22 juj moja, drzte sa, myslim na vas..

sara22
26. apr 2016

@littledesire dakujem. Aspon ti konecne stihnem odpisat na ip-cku 😀

badimeria
26. apr 2016

@agathachristie babula myslim na teba.Asi to mas uz za sebou ked sa nam neozyvas a vidim to na sekciu.Dufam ze ste v poriadku.Napis nam hned ako,budes moct nevieme sa dockat fota a dobrych sprav 😉

mimikas
26. apr 2016

@sara22 juj mojko to mi je velmi luto, verim ze vsetko bude ok. Brali ti aj krv ci je vsetko ok a nie si chudokrvna? A nevadi ze muz ostal s Petruskou oni to zvladnu, mozno muz pride na to aka to je makacka. Ty hlavne teraz mysli na malinku v brusku. A kde ta hospitalizovali?

mimikas
26. apr 2016

@badimeria neviem preco aj ja mam pocit ze to bolo sekciou. Verim ze sa maju dobre a coskoro dostaneme nove info

sara34valentina
26. apr 2016

To mamrzi,aké je už velke?neprospieva znamena ze nerastie, ci.ako,sa nevyznam 😫
@sara22

badimeria
26. apr 2016

@sara22 ahoj az teraz som si vsimla ten prispevok tak to mi je smutno neboj keby babenko nerastlo uz je zivotaschopne keby ho museli,priviest aj na svet a dozriet v inkubatore.Budem mysliet.na teba cely den

melisssssa
26. apr 2016

@sara22 moja myslim na teba..neboj vsetko bude v poriadku.a aka je malinka velka ?

sara22
26. apr 2016

@melisssssa
@badimeria
@sara34valentina
@mimikas juuj,baby,ste hrozne zlate. Malinka je 2tyzdne pozadu,zodpoveda 26tt. Nema ani kilo, 878g jej namerali. Dufam,ze uz teraz bude pekne rast. Budu ma tu kontrolovat a verim,ze kazdym dnom sa posunie 😄
Lezim na Antolskej, keby bolo treba malu rychlo vyberat,ale ja verim,ze si uzijem toho Kocha 😁