icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
19. máj 2016

@mimikas a este som zabudla na podprdy na kojenie 😱

mimikas
19. máj 2016

@sara22 no vidis aj ja 🙂. No ja si odsavacku beriem, pri Viktorovi sa mi tak naliali prsia ze som ani bradavky nemala, len giganticke tvrde prsia, maly sa na to nevedel prisat a mlieko neslo tak som veru odsavacku potrebovala, ale idealne by bolo keby som ju nepotrebovala vobec 🙂. a Aku laktacnu mas dohodnutu do kochu?

sara22
19. máj 2016

@mimikas Ja chodim do dubravky na tu gravid jogu, k sasi somorovskej a ona je velmi dobra laktacna (vraj, ja som ju nemala, ale velmi si ju chvalia, tak isto tym, ze sa pozname, tak sa mi s nou inak komunikuje ako len s niekym cudzim, koho vidim prvy a pravdepodobne aj posledny krat). Ona je v Kochu uz znama a pustia ju tam bez problemov. Takze ju 🙂
No ja som obcas mala naliate prsia pri petruske, ale nic hrozne to nebolo, ked sa naliali, tak mlieko vytekalo aj samo. Takze nepredpokladam, ze by to teraz malo byt inak. Ak by naahodou, tak mi ju muz donesie. A v Kochu nemaju vobec ziadne odsavacky? Alebo je po nich taky dopyt, ze nie je sanca sa dostat na rad?

mimikas
19. máj 2016

@sara22 odsavacky maju ale len par a je velky dopyt, mne nakoniec muz doniesol moju a bolo to lepsie.

melisssssa
19. máj 2016

@mimikas
Boze baby aj ja uz musim zacat.. doteraz som robila a tento tyzden som sa este akosi nezastavila,stale niekam beham,vybavujem,doktori.. a vecer padaam..a dnes som myslela ,ze asi rodim 🙂 3x take brutal krce do brucha+bolest krizov som sa zlakla normalne ..uz to zacina byt vazne.. @sara22

sara22
19. máj 2016

@melisssssa vy si to aspon uvedomujete,ale ja,co ani do prace nechodim,si to este neuvedomujem,ze uz je to o chvilku tu.. Predsalen ten nastup na MD je taky zlomovy,ze pozor, uz sa to blizi..

melisssssa
19. máj 2016

@sara22 veru,veru bliizi.. uz sa zaciinam baat 🙂 veru ty to mas trosku narocnejsie ,ked mas malu zabku a za chvilocku druhu 🙂

sara22
19. máj 2016

@melisssssa dnes mi pomahala vybalovat kufor do porodnice 😁 zupan sa jej tam vobec nepacil a plienky odniesla do skrinky,kde ma tie svoje 😂😂 no sranda s nou je 😝

melisssssa
19. máj 2016

@sara22 hahaa zlata 🙂 no ved kam by si isla? A preco mi plienky beries? 🙂 no bude prekvapena ,ked za chvilku pribudne babatko 🙂

sara22
23. máj 2016

@melisssssa hej,myslim,ze zo zaciatku to bude riadny sok. Ja len dufam,ze sa nebudu navzajom v noci budit 😀

melisssssa
24. máj 2016

@sara22 no to asi bude 🙂 snad bude "velka" sestra pomocnicka a nebude moc ziarlit🙂 budetr ich mat obidve asi v spalni,ze? Ja som akurat v cakarni na poradnu,tak som zvedava ake zmeny nastanu 🙂 a vy ako rastiete?

sara22
24. máj 2016

@melisssssa ano,obe v spalni. Neviem si predstavit dat petru do samostatnej izby,necitim ju este pripravenu na to. Potom ich spolu naraz supneme 🙂
No co bolo na poradni? Moja mala pekne rastie,ved z tolkeho sladkeho,co mam nakazane a 4000mg magnezia sa ani nedivim 😀

melisssssa
24. máj 2016

@sara22 ved je este malicka,a ty vies najlepsie 🙂 vsetko v poriadku,len my sme stale vacsi..som 32tt2d a velkostne 33tt3d.. uz ma maly 2170g.. ja mam zasa zakazany cukor nech tak nerastie..

sara22
24. máj 2016

@melisssssa moja mala 1400g, kks,ved to je 800g rozdiel😀

sara22
24. máj 2016

@mimikas mojaaaa,asi mi sibe,ale prave som sa prehlasila z ondackvej k denim vej 😀 dufam,ze neolutujem,ale som to brala ako znamenie,ze sa zrovna teraz sa zasa zazmluvnit a ze muz zrovna v ten den,co som mala mat prvu poradnu ma sluzobku mimo BA. Furt mi to vrtalo v hlave,tak snad budem spol jna 🙂

sara34valentina
24. máj 2016

@melisssssa http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=35
Tu je Tabulka,takze je to v poriadku 😉

sara22
24. máj 2016

@sara34valentina a vy sa ako mate? 🙂

mimikas
24. máj 2016

@sara22 mojenko k Sebikovej si sa prehlasila? Ja stale neviem ci zazmluvnovat ci nie. Ci sa na to vybodnem alebo radsej zazmluvnim

sara22
24. máj 2016

@mimikas ano,k sebikovej. Omg,co ti to tam napisalo 😀 ako si sa z toho vysomarila?? A ak by si si zazmluvnila,nad kym uvazujes?

mimikas
24. máj 2016

@sara22 to bol len typ 🙂 no uvazujem nad Marcisovou, fakt neviem, Smolik nezazmluvnuje a teda neviem koho ineho. Akurat rozmyslam ci sa to oplati kedze to je uz 2 porod a hadam bude rychlejsi ako prvy. Len sa bojim ci nechytim nealeho externistu ☹

sara22
24. máj 2016

@mimikas vraj ked tam je externista,vzdy je aj internista. Ja osobne keby som sa nebala porodu u chlapa,tak si nezazmluvnujem. Ale zasa ak tych 300€ az tak zasadne nebude chybat,tak preco nestavit na istotu? 🙂

melisssssa
24. máj 2016

@sara22 a to mala kedy? Moj mal pred 3.tyzdnami 1470g..ale tak nemozu byt vsetky detI rovnake :')

sara34valentina
24. máj 2016

@sara22 mojko rastieme, vnimame,chodime v Satke na prechadzky, spinkame uz 4-5hodin😉uz si zvykame....ja obcas unavena,ale dnes som di kupila Caro od nestleeeeee Tak aspon mam pocit,ze pijem kávu😁😁😁zlomil sa jeden zub zadna stolicka a pred nim jeden posunul ci co....tak ku zubarovi,zacnem 20.6. A potrebujem nan2600eur.....takze tak.....kazde tehu niečo stoji 😜😜😜😜😜chodite este na kontroly?vsetko ok?

sara34valentina
24. máj 2016

@mimikas boze zena ty onedlho rodis 😉😉😉😉😉😉

sara22
24. máj 2016

@melisssssa to mala pred tyzdnom. Cize presne tie 2tyzdne je v sklze aj v porovnani s tvojim,kvoli ktorym som lezala v nemocnici😒

sara22
24. máj 2016

@sara34valentina tak super,ze uz ste takyto zohrani 🙂 fuha,tolko peniazkov.to mate nejakych drahych zubarov. Ci to je v at standard tolko? A chodis von aj s kocikom,ci len satkujes?

sara22
24. máj 2016

@sara34valentina na kontroly chodim,zatial mala pekne rastie. Ja verim,ze uz to tak aj ostane a bude sice palculienka ako jej sestra,ale hlavne zdrava 🙂

mimikas
25. máj 2016

@sara34valentina ani nehovor, mam to za par us 🙂

mimikas
25. máj 2016

Kocky dnes prvy den materska, sice este musim co to dorobit ale to uz svojim tempom, nikto ma nebude otravovat a pod. A dostali sme vcerq nahlady z masho fotenia, tak vam pridqvam jednu foto zatial, su to surove foto, este musia prejst upravou.

sara22
25. máj 2016

@mimikas jeeejo,krasne fotky 🙂 my ideme 11.6.,dufam,ze tentokrat nam to vyjde a stihneme to 🙂