icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
9. jún 2016

@sara22 ano mas uplnu pravdu.. Vidis 1:44 a ja kojim lezim a na ceckach nahrievanie 😉😉😉😉uvidime či sa to uz rozbehne 😝

mimikas
10. jún 2016

@sara22 mojko presne vcera som s muzom rozoberala a riesila dilemu, ako kojit ked uz jedno dieta mas. Ze uz nebudem moct odsavat, potom kojit, potom dokrmovat striekackou a pod. predsa kym je Viktorko v skolke tak budem musiet aj kusok upratat, navarit a venovat sa drobcekovi aj von snim ist a pod a ked dojde Viktorko zo skolky tak aj jemu sa budem musiet venovat, hrat sa s nim a pod. Nehovoriac ze vecery budu narocne to si uz teraz neviem predstavit, oboch okupat (jeden bude kupat jedneho druhy druheho, asi v tom istom case) nachystat ich do postele a dat spat. Nechcem uplne ukratit Viktorka o nas spolocny cas, tak aj jeho budem davat do postele spinkat a citat rozpravku, tak si neviem upne predstavit ako toto bude u nas fungovat, ale asi bude musiet prist na rad aj flasa, inak neviem ako sa to realne da stihat, ak to bude maly hlados a bude problem s mliekom. Moj muz pragmatik sa ma vcera opytal, ci som uz kupila neake mlieko a ze cim ho ideme prikrmovat

sara22
10. jún 2016

@mimikas jeeej,tak to mas super muza. Ja sa bojim,ze ten moj to nebude chapat ☹ v ich rodine sa kvalita matky urcuje podla odkojenych dni a nie chvil stravenych a venovanych dietatu.. ale snad to pochopi,ved nemozem zacat zanedbavat malu..teda velku malu 🙂

mimikas
10. jún 2016

@sara22 moj muz je ina kultura 😀 on stale tvrdi ze u nas su zeny posadnute kojenim a ze nechape ako mozeme hodnotit matku len na zaklade toho ci koji alebo nie a ze upne nechape ako to ze sa to kazdy len tak na ulici pyta ci kojis 🙂. On ma sice velmi podporoval pri Viktorkovi a snazil sa pomahat ako vedel sam vie ze kojenie je dobre pre dieta, v jednom momente ale dosiel domov aj s flasou a povedal ze on sa na toto pozerat nebude a maleho nachoval s flasou. boze si to do teraz pamatam, ako maly od neho pil jak divy, uplne hltal az sa spotil a ked ho dal odgrgnut tak maly pocas toho za 5 secund zaspal a spal 4 hod. Sme sa chodili pozerat ci zije 😉

sara34valentina
10. jún 2016

@mimikas

@sara22
Vas citam,Mimikas uplne ta chapem. Nebude tolko casu....ja pri druhom budem len kojit a prikrmovat..
Vcera aj dbes rano dost mlieka a teraz bude hladny a cicik Prazdny,bude az o dve hodinky...dam flasu a hotovo....koľko mam tolko mu dam....vlasy mokre, este ani neviem co rychlo uvarit....
Vonku krasne, chcem dnes von a drahy ze dojdu svokrovci, no a ja potom uz nic nestiham... Ze raz tyzdenne chcú chodit....tak bud sa prisposobia ze prechadzka alebo nic. Ze ku nam....akosi mi to začina ist na nervy....oni su zlati minule boli sme vonku a hned ked sme prisli som sla kojit...maly vrieskal,tak pochopilli..oni su zlati ale ked viem ze maju prísť nic nestiham... Radsej by som spontane!

mimikas
10. jún 2016

@sara34valentina mne maju dnes dojst nasi na cely vikend, mama ze bude upratovat,, otec s drahym ze navrtaju skrinku do kupelne a pod. Ako tiez tu mam bordel, nestiham a neviem ani co varit a pod. Ale ja to uz neriesim neako, budu to musiet prezit 😀

sara22
10. jún 2016

@mimikas ty mas super muza,moj to nechape,hovori,ze som moc citliva,ze keby sme ju 2dni vytrapili,urcite by tahala. Ale to on je nahuckany od svokry,ktorej mlieko tieklo prudom pri vsetkych detoch a este aj odstrekovala pre kamosku,ktora tu svoju dceru LEN jej mliekom krmila,tolko ho svokra mala.. no ja si decko trapit nebudem kvoli jedlu,niecomu,co ma byt prirodzene a nie vyrevane,vyprosikane..

badimeria
10. jún 2016

@sara22
@sara34valentina no dakujem to modlenie velmi pomohlo!!!Stale tomu neverim ze za mesiac cca je koniec ale bude to premna iz take vykupenie 😉 Eliasko kolko uz ma prosim ta??? 🙂 Kedy chces zacat s druhym mimcom 🙂)):

sara22
10. jún 2016

@badimeria pockaj,este ti to bude chybat 😉

sara22
10. jún 2016

@sara34valentina no co,ako si zvladla svokrovcov? Vobec nechapem,naco im nieco pripravujes,len im oznam,ze proste ak chcu ist za malym,nech necakaju aj bufet okolo toho a ze ich neberies ako navstevu,a teda ani speci poriadok.. ale aspon maju chut s nim byt,moja svokra sa aj 3tyzdne neozve a potom sa dovali v najnevhodnejsiu chvilu,da si navarit obed,spravit kavu,k nej zmrzlinu a ide domov. Petruske sa povenuje stylom "aha,ideme si citat. Nechce sa ti,dobre.." 😂😂

sara22
10. jún 2016

@sara34valentina no co,ako si zvladla svokrovcov? Vobec nechapem,naco im nieco pripravujes,len im oznam,ze proste ak chcu ist za malym,nech necakaju aj bufet okolo toho a ze ich neberies ako navstevu,a teda ani speci poriadok.. ale aspon maju chut s nim byt,moja svokra sa aj 3tyzdne neozve a potom sa dovali v najnevhodnejsiu chvilu,da si navarit obed,spravit kavu,k nej zmrzlinu a ide domov. Petruske sa povenuje stylom "aha,ideme si citat. Nechce sa ti?dobre.." 😂😂

sara34valentina
10. jún 2016

@badimeria ma uz 8tyzdnov,2mes😊😊😊😊😊😊58cm 5,5kg 😊😊😊😊😊😊
Este sa necitim ani na milovanie, nie to ešte na druheee....ale jasne ze by sme chceli.... Uvidím.... Možno sa rozhodnem len pre Eliaska....

sara22
10. jún 2016

@sara34valentina ale nie,nech nie je sam,pekne surodenca mu dat 🙂 nech mu je v zivore veselsie 😉

sara34valentina
10. jún 2016

@sara22 nie oni necakaju ani Büfett ani jedlo..to som pisala ze neviem co.pre nas varit ale bola napokon ryba....ma starat 2x tyzdenne, dieta bude zdravsie a inteligentnejsie a viac socialne,motoricke 😊😊😊😊😊
Dnes neboli lebo Eliasko zaspinkal az o 16-19.30
Zajtra im cinknem nech dojdu,drahy pracuje a vraj boli smutniiiii.....ja ich chapem aj oni mna ked sa neda len ja neznasam Planovat....keď mi oznamili ze pridu...
Ja radsej spontanne ze sa im ja podla Situacie ozvem sama!

sara34valentina
10. jún 2016

@sara22 najprv musim schudnut, 27kg 15.9je uz dolu 😢

sara34valentina
10. jún 2016

@sara22 mas super svokru 😛😛😛😛😛😛

sara22
10. jún 2016

@sara34valentina ja som prave mala rada,ked som vedela,kedy kto pride. Ale to asi vyplyva aj z mojej profesie,ze mam rada veci naplanovane 😂😂 super,ze ti takto ponozu a s eliaskom chcu mat pekny vztah 🙂

sara22
10. jún 2016

@sara34valentina moja svokra ma uz 73rokv,tak to beriem tak,ze uz nema trpezlivost. Len je vtipne,ze ona sa citi ako mladica a ani vnucata ju nevolaju babka,len krstnym (iba ja som spravila revoluciu a petruska ju tak vola),lebo ona sa este neciti byt babkou 😂 podla mna to vsak ide o titul vyjadrujuci vztah a nie vek,takze som si ho presadila..

sara22
10. jún 2016

@sara34valentina no ved sexikom pekne das dole 😉 ja som zvedava,co spravi nas rozdiel 17mes.,ze co to bude za zahul 😂

sara34valentina
11. jún 2016

@sara22 si ma rozosmiala ☺☺☺☺☺☺
Snad mas pravdu....zacinam sa sebe nepacit....

sara22
11. jún 2016

@sara34valentina ja som chodievala 2x do tyzdna cvicit po porode(teda,asi po 3mesiacoch,kedze som mala sekciu) a v lete chodila behat s kocikom. Tiez som sa na seba nemohla pozerat,vobec som sa necitila dobre. A aj ked to neslo lahko a uz vobec nie uplne dole,uz len ten pocit,ze so sebou nieco robim,ten bol uzasny 😊 neviem,aky mas kocik,my sme mali obycajny polsky a v pohode sa s nim behalo (a to som do vtedy neznasala beh a tvrdila,ze nikdy behavat nebudem),ale vramci prechadzky s malou mi to prislo ako najefektivnejsie zhadzovanie a dostavanie sa do kondicky 🙂

sara34valentina
11. jún 2016

@sara22 no vraj kym kojim nemala by som Sport..
Ja som predtym behavala, každý chlap sa za mnou otocil, take krasne stihle sexy nohy som.mala..
Teraz celulituda a nespevneneeeee....
Budem.domka cvicit ale ked fakt nebude mlieko..neviem co je na tom pravdy,ze by sa nemalo cvicit kym.kojis😒😒😒😒😒
Tak si sikula...
Schudla som do 8tyzdnov 16kg....ešte 11
Chcem ale 12....preto da snazim vela zeleninka a probioticke nizkotucne jedla zdrave...aby bolo mlieko ale abysom.kojila nepriberala....cukor sladke nejem...
Lebo by sa ten tuk nikdy nespalil😣😣😣😣
Jem len surove zdrave ovocie cele.. Tie myty o ovocii su tiez Klamstva...mozes ho jest kolko chxes len musi byt cerstve... Nikdy napr nie susene....

mimikas
11. jún 2016

@sara34valentina mojko cvicit mozes aj ked kojis, akurat nemala by si mat svalovku aby si nemenila chut mliecka a po cviceni ie fajb odsat kus mlieka a nezabudnut umyt didky aby nechutili slano. Ale cvicit mpzes a aj behat, aj ked po porode by som zacala opatrne.

sara34valentina
11. jún 2016

Vsetkym prajeme krasny slnecny víkend 🐑🐦🐝🐞🐜🐔🐓🐏🐇

mimikas
11. jún 2016

@sara34valentina boze ako rychlo rastie. Krasny je a aky sustredeny

sara34valentina
11. jún 2016

@mimikas no uz sa sustredi.... Bože dala som ho do postielky a on uz spinkaaaa, neuveritelne 😳😳😳😳😳😳😳keby tak furt bolo😁😁😁😁😁pekny den 😊 a ak to pride na teba piiiisssssss nech na teba myslime ☺☺☺☺

mimikas
11. jún 2016

@sara34valentina mojko neboj este tomu davam tak 2tyzdne, ale urcite vas budem informovat, trosku sa bojim ako to zorganizujeme 🙂 a kde bude Viktor a pod.

sara34valentina
11. jún 2016

@mimikas preco?nemoze byt s tebou na izbe??

sara34valentina
11. jún 2016

@mimikas a s otcom?

mimikas
11. jún 2016

@sara34valentina no pri porode nie, potom iz da drahy o neho v pohode postata. Skor ako a kde ho na rychlo supneme ked zacnem rodit a do porodnice pojdeme, lebo ja by som draheho chcela pri sebe a aj on chce byt pri porode