icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
13. jún 2016

@mimikas no tak to bude o tyzden neskor v stredu 😝

mimikas
13. jún 2016

@sara22 dosla som hore do bytu a moj drahy sa ma pyta: Laska ty si aj v tom rakusku bola? haha hodinu sa rozpravat na chodniku 🙂. Som rada ze sme sa stretli, musime to zopakovat

badimeria
13. jún 2016

Aj ja chcem baby byt svami ste tak daleko ☹ a.nicoletka sa nam ma ako,s jej malou,Laurinkou ani,nam nenapise hi 🙂)))

melisssssa
13. jún 2016

@mimikas
Babule tak uz mam aj ja prve cvicenie za seboou 🙂 sranda veru... nebolo to az take hrozne ,podarilo sa mi 18,8cm vytlacit aj 🙂 snad som to dobre robila 😀 ono v podstate,ked uz balonik nefukam vo vnutri ,tak pomalicky vypustam zo seba ,pridrzim na hradzi,predycham a vytlacim uz uplne von,ano? Vy ste na akych cislach uz?@sara22

melisssssa
13. jún 2016

@badimeria ahoj,ty sa ako mas?? Vsetko v poriadku?

sara22
13. jún 2016

@mimikas a moj zasa ze v tom obchode si bola nejako dlho 😂😂 esteze som ich este stihla,bolo to ltt 😂
Anooo,aspon kvoli yalu sme sa stretli,ked uz kvoli tym nakupom vybavicky to nevyslo .. a co vies,mozno este budeme aj na izbe spolu lezat 😉

mimikas
13. jún 2016

@melisssssa mojko dobre to robis ale balonik by si prave mala vytlacat uplne od vnutra, aby si pouzivala vsetky svaly, ja som dala prvy krat 17cm 🙂. Dnes 25 🙂. Nezabudni pred tym masaz hradze aspon 3 min aj ked uz ta masaz ide tazsie koli brusku, ale hradza bide mat vacsiu elasticitu a lepsie sa prisposobi, teraz to este nepocitis, ale ja to twraz citim uz kusok ze je maksia ako ju masirujem. No cely ten balonik je kedna velka sranda a dnes mi dalo zabrat teda vytlacit tych 25cm, som veru musela poriadne tlacit.

sara22
13. jún 2016

@melisssssa ja som vcera 5.cvicenie a 26cm,ale tak ja uz viem ako na to a masirovala som hradzu uz tyzden pred zacatim cvicenia. Ja to robim tak,ze drzim na hradzi a potom este vsuniem spat a opakujem,ak vladzem dofuknem a znova vytlacim po hradzu,ratam do 10-15,potom vtiahnem spat. A ked uz viac nafuknut nechcem,vytlacim von.

sara22
13. jún 2016

@mimikas ale si sa posunula,to je super! To do tych 30zmaknes 😉

mimikas
13. jún 2016

@sara22 ja to robim uplne inak 🙂, ja nafuknem kusok, robim par krat cviky na panvove dno a potom nafukam a tlacim a tiez pridrzim na hrazdi aby isiel pomaly von a nevyletel. No robim 3x ze nafiluknem a vytlacim ale napriklqd 2x dam len 23cm a teraz sa mi 3x podarilo dat 25cm. Juj si ma dnes motivovala a drahy ma donutil ze mam ist a cvicit 🙂. Musite mi kazdy den toto hovorit. Ale 25cm uz povazujem za uspech

sara22
13. jún 2016

@mimikas 25cm uz je krasne cislo 😊 ja si ten balonik nedokazem viac ako raz strcit dnu 😂😂 von nie je problem,ale dnu sa mu nejako nechce. Ja tiez pri celom cviceni pridrziavam,bez toho leti balonik ihned von. To by bol iny sok pre mna 😁

mimikas
13. jún 2016

@sara22 no to davanie dnu je celkom komicke. Trosku mi trvali kym som prisla na to ako ho tam vobec dat 🙂 ale terax uz pohoda, blbe je ze aj ked nafuknem rovnakym poctom stlaceni tak sa vzdy nafukne inak a neviem kolko cm ma vo mne

sara22
13. jún 2016

@mimikas fakt? Ja vzdy cca rovnako fukam. Sustredim sa na rovnaky stisk 😂
No ja ho tam raz dostanem,ale vzdy mam z tejto casti cvicenia najneprijemnejsi pocit 😃

melisssssa
13. jún 2016

@mimikas
Ahaa,no ved mi to prislo celkom jednoduche 🙂 najskor som chcela len pridrzat a predychavat a az neskor vytlacit,ale zvedavost zvitazila 🙂 inak ta masaz hradze,vobec neviem ci to robim dobre,ak nie tak ju aspon premastim 😀 vy uz mate krasne cisla,super 🙂 a cvicite kazdy druhy ,ci kazdy den? @sara22

sara22
14. jún 2016

@melisssssa ja mam este dost casu,tak zatial kazdy druhy..

sara34valentina
14. jún 2016

@mimikas neboj nič,prekvapì ťa 😉príde keđ bude pripravený 😉

sara34valentina
14. jún 2016

@badimeria ja som Nicolke pisala,maju sa dobre, len vela vybavovali....a prezradim, ze sa aj vydala 😁😁😁😁😁😁😁😁😁 ma sa perfect 😍😘😍😘💞💞💞💞💞

sara34valentina
14. jún 2016

@sara22 ok moja,to som netusila, alebo zabudla?? tak ti drzim palce,boze chcem od kazdej potom porodne info☺☺☺☺☺☺☺

mimikas
14. jún 2016

Juj baby koliska konecne nachystana na svojom mieste, juj vynadivat sa na nu neviem, uz len miminko do nej dat 🙂

badimeria
14. jún 2016

@melisssssa ahojky,ale ano,ok dnes som bola za svojim dr.v nemocnici co budeme rodit spolu 🙂odchadzala som s,uzasnym pocitom.Skvelyyyy mala.som ho aj pri prvom.Krize ma.uz bolia fakt ze dost a ty ako moja?

melisssssa
14. jún 2016

@mimikas krasna 🙂 no za chvilku veru bude uz v nej aj miminko 🙂

badimeria
14. jún 2016

@sara34valentina tak potom parada lebo,uz asi dako nema cas sem prist 🙂tusim ze.je uz daky 38tt?Uz coskoro to bude mat za.sebou a ty ako,ste sa mali dnes s Eliaskom?Inak intimna otazka uz ste skusali,sexik po sestonedelke???Ja som z toho mala velky strach a odhodlala som sa az po 2m.

sara34valentina
15. jún 2016

@badimeria este neeeeee...bola som.na kontrole,vsetko je ok ale este sa bojim😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣

sara34valentina
15. jún 2016

@mimikas jeeeej kraaasna kolíska😍

sara22
15. jún 2016

@mimikas ta je nadherna!! Aj viktorko v nej spaval?

melisssssa
17. jún 2016

Ahojte kocky 🙂 dnes sme mali poradnu a prvy ctg zaznam 🙂 vsetko je v poriadku ,rodit sa este nechystam ,a maly ma uz 2900 g 🙂 ak da este kilo do porodu budem mat co robit 😀

melisssssa
17. jún 2016

A este fotecka nasej buchticky 🙂

mimikas
17. jún 2016

@melisssssa krasna vaha, neboj uz kilo nepriberie a mozno sa aj skor vypyta na svet

sara22
17. jún 2016

@melisssssa tak to je riadny buchtos 😂😂 no nasa mala v pondelok 2020 a to mame cca rovnaky termin 😂😂

melisssssa
17. jún 2016

@mimikas no veru by mohol uz tak za 2 tyzdne prist 🙂 nenahnevala by som sa 🙂 ale tebe sa to uz dost krati?