V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@petrovas ďakujem 🙂 ináč, chcem sa spýtať či si mala pravidelnú MS, lebo ja som brala INOFOLIC a rozhádzal mi cyklus, nerada by som teda experimentovala, keď sa ako-tak umúdril 🙂
@petrovas a ešte kde si kupovala folicu? mávajú bežne v lekárni?
Jaj baby, fakt je nás tu ako maku. 🙂
@mystisch Jáj, ryby. Mužova dcéra z prvého manželstva je ryba, povedal, že už ďalšiu nechce. 😀
@rula U nás nemali ružové okuliare šance nabehnúť. Nerátali sme, že ostaneme spolu. No a nakoniec vie o mne aj to, čo by nemusel a opačne. 😀 Je dobré, že ste taká rodinka. 🙂 Môj už rodičov nemá.
A bude krása, keď deň po dni budeme postupne tehule, jáj, už aby to bolo. 🙂
@majuskabobi Inak ja som po ňom mala strašne divnú ms, aj keď cyklus mám chvalabohu v poho.
@alexik11 po čom teraz? po Inofolicu? ja som ho ani nedopila 🙂 ináč mi to prišlo ako placebo, ako cukor v sáčkoch za 20€ 🙂
@majuskabobi Jojo, po Inofolicu. Ja som ho chcela aspoň vyskúšať, kúpila som dvojbalenie pre oboch. 🙂
@majuskabobi no dobre, tak to ani nejdem kupovať, mala som to v úmysle... ale myslím, že postačí normálne žiť , stravovať sa a byť veselý. No nie ? 😀
@rula tak, ale kysel.listovu si isto kúp 🙂
@alexik11 Ja som sa rozhodla, že nebudem riešiť ani plodné dni, budeme si s drahým užívať krásne milovanie a keď to vyjde , budeme sa tešiť. Ja som príkladom toho, že ženské telo je záhada, pretože mňa naši splodili počas ms. 🙂 🙂 . No a o mužských spermiogramoch sa tiež baviť nemusíme, niekto ich má milióny a nič a niekto len 1-2 a....predsa...
@majuskabobi dobre, poslúchnem Ťa a kúpim. 😉
@rula tak ja som kupila ovul.testy, len do istoty, robim si herbar :D
@rula nemusíš , ale odporúča sa 😎
@majuskabobi normálne v lekárni 🙂 prišla som , povedala som , ze lekár mi to kázal kúpiť .. Vypýtala 3 balenia a spokojná išla domov 🙂
@petrovas 3 balenia? kks, koľko tabletiek si jedla denne? 😀
@majuskabobi 🙂 Zatiaľ sa fakt tým nejdem zaťažovať poldné-neplodné, stresovalo by aj drahého a to nechcem, chcem aby sme si to užívali. Kys. list. dám , veď to nie je na škodu. 😨 Nechcem nás zbytočne tlačiť nejakými chémiami, lebo aj to je podľa mňa psychika, keď myslíš na tie vitamíny kadejaké tak aj to stresuje... musím si ,, to dať, aby som otehotnela ,, aj tým sa podľa mňa navodzuje stres v snažilkovaní.... 😕
kyselina listova robi zazraky 🙂 nam sa tiez v maji podarilo a teraz uz mame doma dvojrocneho miska 🙂 drzim prsty vsetkym ;)
@majuskabobi však pred otehotnením a aj prvé tri mesiace sa to ma užívať 🙂 a každý deň 1tbl 🙂
@rula mna to stresovalo len zo začiatku, lebo som zvyknutá piť hektolitre vody, a pred ovul.testovaním je potrebné nepiť 2hodky, čo bolo pre mňa neskutočné utrpenie, ale potom som zvykla 🙂 uvidím, možno zabudnem pri mojom pracovnom tempe testovať, a zadarí sa. 😉
@rula ja beriem túto: http://www.jamieson.sk/produkty/vitaminy-a-vyzi...
@petrovas jaj,tak, to mám čakať 3mesiace? veď sme v májovkáách :D
@majuskabobi dik. Aj som si myslela , že značka Jamieson. Ok . Partnera zatiaľ stresovať tabletkami nejdem, nech si to užíva.
Nieeee 🙂 však ja som do zásoby vzala 🙂 ,.. Zatiaľ som využívala 25tbl a teraz este prvé tri mesiace tehotenstva budem užívať 🙂 niekto stihne využívať 5tbl pred otehotnením , niekto15 ,.. Ako sa zadarí 🙂
@petrovas aha, no vidíš, aká som nechápavá 🙂 ale môžem to užívať aj keď mám cyklus OK? okrem toho si už nebrala, či? 😅
@rula môžeš aj jemu občas do jedla podrviť, hehe, ja to tak robím 😀
@majuskabobi vieš čo - využívala som jedno balenie C-čka na imunitu 🙂 no a este kelp - prírodný jód / ale to len preto , ze mam zníženú funkciu štítnej žľazy 🙂
@petrovas aha, no tak skúsime 🙂 užívala si ho vkuse, alebo si robila nejakú prestávku?
Stále ho užívam ,.. Možno raz som zabudla 🙂 inak stále 🙂
@petrovas aha, ok, dík za vyčerpávajúce odpovede 🙂) tak už sa len snažiť 😵

@mystisch Hmmmm.... aj môj je Ryby... a aj by sme takú malú Rybku prijali...