V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula na vyspatie neni cas :( taham popri tom 17tky :( ale uz ozaj len dva tyzdne vydrzat...len ked cakam na ms tie dni idu straaasne pomaly 🙂
@matikmatuska To Ti verím , že dni idú pomaly. Ale vidím , že si dosť zaneprázdnená a nemáš čas myslieť na to ,,či si, alebo nie si.." Neboj , všetky sme na tom rovnako. Mysli pozitívne, ak to nevyjde tento cyklus, dáme to v júni. 😉
@matikmatuska S tým vylepením na koníkovi ako keby som videla seba. 😀 Ja mám síce hlavne pred skúškami, ale je to radosť teda. Tiež by som v tých knihách mala aj spávať. 😀 A ono čakanie na ms, potom či príde či nie... Človek má pocit, že čas ide dozadu. 😝
@rula Mne sa môj smeje, že si to robím sama, že stále na to myslím, tak sa všade množia kočíky. 😀
@alexik11 10 minut ucim, pol hodim tu brazdim 😀 ak potiahnem na statniciach nieco ohladom bazalnej teploty mam vyhrate 😀 ale to tam asi nebude 😲 😀
@matikmatuska No presne, normálne modrokoníková závislosť. 😀 Také témy-to by boli skúšky a štátnice! 😀
Som si tak spomenula na nedávnu prezentáciu ohľadom kyselín- samozrejme že listovej tam bolo najviac. 😀
@alexik11 teoriu mame v podstate zmaknutu uz len uspiet pri tej praktickej casti 😎 😎
ahojte baby. my sa snazime s priatelom od leta 2014. vyskusali sme hocico uz, pitie alchemilky, ja berem kys.litovu, jan-febr aj inofolic som brala, poctivo od januara si meriam BT, aby som vedela kedy je ovulka, ale pposledne cykly som mala dlhe 33-34 dni, predtym 27-29. A stale nic. Ja som bola u svojho doktora na vysetrenie - tam som mala vsetko v poriadku, priatel isiel k urologovi, kde mu brali krv aj spermiogram mu robili, ten mal vraj v norme, ale nasli mu tam nejaky zapal, a doktor nam dal antb na 2 tyzdne pre oboch na preliecenie, a potom na nove odbery. Pocas antb 2 tyzdne bez sexu. Co ani nevadi, bo aj tak som dnes 1 DC. Tak uvidime, snad sa nam potom uz zadari konecne. Momentalne nic neberiem, ani sa nicim nedopujem. Len kys.listovu beriem. Inak vsetkym prijemne snazenie a tym uspesnejsim aj krasne tehulkovanie 🙂
@rula Práve, že človek myslí viac na osobný život, na čo ak, na kočíky, postieľky a tak, namiesto toho, aby riešil nejaké skúšky. Poviem ti, že to čo ak, je pre mňa obrovský zdroj energie. Ja som tak skoro mať dieťatko vôbec neplánovala, ale raz na prechádzke okolo nás šiel párik a muž niesol na rukách malého synčeka v perinke. Muž sa rozplakal. Odvtedy som vedela, že teraz je ten čas, skúšky neskúšky. Všetko sa dá zvládnuť. 🙂
@alexik11 waw.... toto si zažila ? Tak to je úžasné, máš úžasného muža. Ja som asi stretla niekoho podobného. Ten nápad, ísť do toho naplno , bol hlavne jeho nápad, sme spolu krátko a ja som sa tejto téme zámerne vyhýbala, v predchádzajúcom vzťahu bola táto téma tabu. Terajší partner mi povedal, že keď bude raz test pozitívny , tak že sa rozplače a že budem krásna tehuľka. Skoro som padla na riť , keď Ti toto povie muž sám od seba. Vžda som snívala o takomto mužovi a konečne HO mám.
Joj ani to tu nestíham čítať tak všetkým vám držím palce k palce k vysnívaným bábätkám a aj ku skúškam ktoré máte .. A to obzeranie za Bruskami ,babatkami .. .. Úplne vás chápem ale verte mi nerobí to dobrotu .. Mne sa podarilo otehotnieť na dovolenke keď bol pohoda ,, na nič som nemyslela ,, kupala sa ,, slnila ,, a žiadne tehulky neokukovala 😀 niečo na tom bude .. Teraz mám doma neposedne vrtidlo tak nemám čas našťastie mysliet na také veci a večer ani neviem ako zaspim
@meggiepp Práveže život by vôbec nemal byť len čakanie na niečo, treba byť happy jak dva grepy už teraz. 🙂 Ja som mala minulý mesiac krízu, aj sme sa dosť pohádali, bola som smutná, že zase nič, že zase budem čakať pol mesiaca, prečo zase ja. Ale sa to tak nedá stále, stále človek len na niečo čaká, aby bol šťastný a to je strašné. Keď som sa tak zamyslela, bola som strašne rada, že nič. Od začiatku roku som bola stále v labáku so samými hnusmi a doma to bol tiež, síce omnoho menší, ale hnus (aj vďaka mne, z veľkej časti). Potom sme to všetko smužom prebrali a resetovali sa obaja, mám pocit, že je to ako na začiatku a to je skvelé. Teším sa, že bábo nám príde do happy sveta a k zdravým rodičom. 🙂
A toto je veľmi pekný príbeh od steinarky: https://www.modrykonik.sk/blog/steinarka/article/zmyselne-nezmyselna-cesta-optimistickej-mp7a7q/ 🙂
@rula ňo to je krásne ,, ja mám doma takého muzika tiež a cele tehu keď som musela prelezat tak skakal okolo mňa ,, nedovolil mi nič ,, jedlo mi nosil ,, upratoval varil zehlil ,, prerabal druhý byt ,, nakupoval .. .. Je to strasny poklad a zavŕšil to že ma držal pri pôrode za ruku
@rula To ti strašne želám! 🙂 Deti nám odrastú, a potom ostane už len partner. 🙂 Ja som bola pred mojím terajším zasnúbená, ale odišla som od neho pred svadbou práve kvôli rozdielnym predstavám nášho ďalšieho života. S mojim sme boli krátko a on mi s kľudom gentlemana povedal, že chce, aby som bola mama jeho detí. A to nie je žiadne mladé ucho. 😀 Skoro som odpadla. Nevymenila by sm ho za nič na svete, síce ma niekedy straaašne hnevá. 😀 🙂
@mmoni89 Ono je to niekedy ťažké neobzerať, by som si musela vypichnúť oči. 😀 Ale už to tak neriešim, akurát máme špeci disciplínu rátanie kočíkov. 😝
@mmoni89 waw waw waw.... Asi to u nás dopadne podobne, netuším, či vôbec ,, budeme tehotní,, , lebo sme obaja zaspali dobu , nie sme už najmladší, no síce sme sa stretli neskoro, ale predsa. Ja by som radšej prijala najprv svadbu, ale vzhľadom na vek mi povedal, že nemáme na čo čakať a rozhodol, že ideme na to a že čas je proti nám. Ale nerobím si z toho stresy. Jaaa som taká veselá kopa. Sranda bude, ak som naozaj v tom , hneď na prvú šupu. 😀 . Inak... prvýkrát som zažila ,,plnenie,,.
@alexik11 Noooo.... myslím, že sme na tom úplne rovnako.... Môj bývalý mi povedal, keď som mu oznámila rozchod, že ako mu to môžem urobiť, že on so mnou stratil najlepšie roky života. ON... ktorý sa 9 rokov vyhýbal téme deti a výchova.... A čo ja ? On si môže ,,urobiť" 10 detí s nejakou 20-tkou , ale mne už možno vlak odišiel... ☹ . Ale ja nič neľutujem, vážim si teraz poklad, ktorý som stretla, určite sa čoskoro vezmeme a naše manželstvo bude požehnané. 😉
ahojte my sa síce snažíme len druhý mesiac ale dúfam, že to vyjde 🙂 ja som asi divná ale ja na sebe nikdy nespozorujem či mám ovu alebo nie a testy som si veru ešte nerobila, tak sa snažíme každý druhý deň.. :P
@rula Hlavné je, že si svojho "pravého" vôbec stretla. 🙂 V dnešnej dobe vlak neodchádza pomaly ani v 45. 🙂
No a čo sa týka takých expertov "stratil som s tebou najlepšie roky svojho života/ toľko rokov a tebe sa vôbec dovoilo niečo nepáčiť", jáj takých sme zažili, zmrdi, by som to vešala za gule do prievanu. 😠
Buď bude manželstvo požehnané, alebo fazuľku požehnáte manželstvom. 😉 Tak či onak, určite to vyjde, dobrý ľudia sa musia množiť! 🙂
dievcence pridavam sa k vam...verim, ze tento mesiac ... uz 13-ty to uz konecne bude pozitivne :D kyselinu listovu, acid folic...femibion...inofolic...tento mesiac som ukoncila a nasadila si len cerstvy spenat, salatiky a muzovi som potajomky nasadila Floradol - nemusi byt aj on v strese :D
@mystisch Ahoj, vitaj v gangu budúcich brušiek. 🙂 Tak 13 je podľa mňa super pozitívne čislo, akurát je strašne ponižované. 😝 Ja beriem teraz druhý a posledný balíček Inofolicu a muž má Folandrol, tiež som chcela nenápadne, ale zachutil mu, vraj je to ako ionťák. 😀 Držím palce, vyjde nám to! 🙂
@alexik11 dakujem za uvitanie :D ano 13 cislo mam rada...ale nehladim na to,kazdy mesiac idem s rovnakou vervou do toho...meracky, kukacky, sliediacky, otravovacky, muzove zneuzivacky :D Inofolic som vysadila...nechutilo mi to a len som z toho naberala, detto aj Femibion...je pravda ze po ovu sa ,,setrim,, a viac naberiem...co potom pri ms zase davam dole :D buehehe uz mi to slape na mozog, ale pred muzom som hrdinka, v pohode, nestresovacka :D tento mesiac to ale citim, ze to uz bude ono...najneskor v juny...chceme totizto rybu...u nas su v rodine skoro vsetci ryby :D no a nasa rodina, cisot ryby...ja, muz a este aj pes :D 😀

@alexik11 máš pravdu, všade sú tehuľky a kočíky- všimol si to viac môj drahý ako ja. 😀