V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@danielacool budem sa u teba sťažovať keď to bude nakoniec kanal 😀 😀
@littledesire dobre dobre dik za infosku. Takze volaní to vymyslím 🙂 len nech je uz ovu. Uvidime co dnes ked pridem z prace co tam bude 🙂
@tamcika ja tiez som zvedava co tam budem mat ked pridem dnes, lebo ja by som dnes uz cakala aj pozitivny ovu hm :D
@littledesire
@majuskabobi dievčatá, tak sa hlásim, neuveríte, ale ten môj sa včera konečne rozhýbal, dokonca mi to vychádza na ovu (dátumovo, ovu testy zatiaľ nepoužívam). Odvtedy stále cítim také pichanie v pravom vaječníku, chvíľu som to cítila aj v ľavom. Neviem čo to môže byť, ale každopádne sa už neviem dočkať kedy budem môcť testovať. Juuj, ja som taká šťastná, už som myslela, že k tomu nikdy nedôjde. Už veľmi túžim po mimi 🙂 . Vy ste ako na tom? Už testujete?
@muskamala Ahoj, no super ze vychadza na ovu .. 🙂
Ja testujem zatial len ovu, este len na nu cakam, myslela som ze 14DC by mohol byt pozitivny tests, ale dnes som 15DC a vcera vecer este nebol pozitivny, tak uvidime kedy :D
Kazdopadne sa snazime kazdy druhy den 🙂
@miamoja2012 tak ja neviem co to mohlo byt ale presne to som citila,ale dost intenzívne..... preto som aj troska nesvoja a rozmyslam,ze co to je,lebo aj prvé tehotenstvo sa nestalo v plodnych dnoch...takze som otehotniet mohla trebars aj tesne po menstruácii.... Dnes je to uz lepsie,ale vcera ma velmi pichalo ..
Dakujem za odpoved!
@nicolettka2126 vsetko moze byt,pozri moj pripad..
@littledesire tak budem na teba myslieť nech to vyjde 🙂 ale keď sa snažíte každý druhý deň tak verím že nakoniec budú // . Tiež sa budeme dúfam snažiť častejšie 🙂. A ako sa poznám pár dní pred "neočakávanou" mrchou si budem nahovárať všetky tehu príznaky 😀.
@muskamala ja sa len toho bojim, ze sa snazime vela :D:D ono je to strasne, lebo raz si myslim ze co ked malo, co ked nestihneme ovu.. a raz ze co ked vela, co ked nebudu spermosky zrele :D:D kebyze sa to dalo podla dajakeho overeneho planu, ze ked to spravis tak, tak sa to podari.... ale toto je cisty zazrak podla mna 🙂
@littledesire hej presne, a potom to čakanie na ten zázrak, to je najhoršie. A ja s mojou trpezlivosťou, ktorú nemám, tak to ešte len bude sranda 🙂. Fakt by bolo super keby bol k tomu ten manuál ako hovoríš, ale čo už 🙂
@muskamala no ja tiez nemam bohvieaku trpezlivost.. mna rozculuje uz aj statie na cervenu :D:D:D:D
ale tak musim sa krotit no, dacim zamestnat a tak.. bo by ma kleplo :D
@littledesire no to hej, len ja napríklad stále rozmýšľam, hlava mi nie a nie vypnúť, či som v robote, či cvičím, či šoférujem. Niekedy keď idem domov sa dokážem tak ponoriť do myšlienok, že zrazu len zabrzdím pred domom a divím sa že to už som doma? Zabudnem ísť aj do obchodu, minule som zabudla odbočiť natankovať, ledva na výpary som potom išla 😀. Takže aktivita u mňa nezaberie, chvalabohu za knihy, pri tých aspoň trocha vypnem 🙂
@muskamala hej to sa aj mne stava :D nuz, musime sa s tym zmierit asi :D ze mysliet na to budeme.. az kym nedospejeme do stadia ze nebudeme :D:D
@nicolettka2126 ani nie, ja pri malom som cítila pichanie až kŕče už 2-3dni po oplodneni, vtedy som to nevedela ale spätne som si to uvedomila. Vtedy som to pripisovala mocovym cestam keďže som na to trpievala ale nakoniec to bolo tehu takže nikdy nevieš 🙂
@littledesire veď keby sa aj tak ľahko urobilo ako povedalo 😀 neverím, že sa s tým zmierime 😀 už to vidím ako rátam DPO, hľadám duchy na teste a cítim všetky príznaky. Raz som si už myslela že sa možno zadarilo (už dávnejšie) a hoci som vedela že skôr asi nie, aj tak som minula kopu tehu testov chodila na ne pozerať aj po hodine aj po dvoch, či sa tam náhodou zázrakom nezjaví druhá čiarka. "mala" som všetky príznaky 😀 a vtedy mi ešte aj meškalo, tak si vieš predstaviť 😀. Obávam sa že teraz to bude ešte horšie 😀, ale čo už, aspoň bude na čo spomínať 😀
@muskamala no ja prvy mesiac snazenia som myslela ze sa zadarilo, bo moj muz furt kecal ze to sa isto podari na prvykrat.. mala som pichanie, naladovost, nafuknute brucho, prsia ma boleli, spinenie (to som myslela ze je hniezdenie) a nakoniec ms dosla presne :D
som si povedala, ze uz je mi jedno jake mam priznaky, bo aj tak to mozu byt na tehu aj na ms, ze robim test az ked bude meskat... este som sa k tomu nedostala :D:D
@mmoni89 no vcera som citila take zvlastne pichanie v boku tak neviem..Ale.nebolo to nic hrozne len som sa zacudovala ze co to..Dnes zase tak jemne citim podbrusko..neboli ma ale dava o sebe sem tam vediet.No este je moc skoro, cize to vsetko moze robit aj psychika.O necely tyzden zistime co to bolo, ci PMS alebo tehu 😉
@littledesire mne bývalo dokonca ráno na vracanie 😀 . Mne tiež zdravý rozum hovorí, že počkám až kým bude meškať, ale aká bude realita za to neručím 😀
@nicolettka2126 dufam ze tehu 🙂 ale psychika je svina kurnajz 🙂
@muskamala ja som si uz aj vyhladavala ze jaky tyzden co sa robi a tak :D:D ja som preto dala skryt testy muzovi s instrukciou ze na pridel nech mi ich dava, a ze az ked bude meskat, tak ale rozmyslam ze ked nahodou budem daco citit ze ho uprosim na den pred ms :D:D:D
@littledesire a kedy potom "neočakávaš" mrchu? Mne vychádza na 11.6.
@muskamala mne vychadza na 13.6., ale to za predpokladu ze budem mat 30 dnovy cyklus, co dufam ze bude, lebo ovu este nebola, dufam ze bude :D minuly mesiac som mala 28dnovy,, to by som tiez neocakavala 11.6. ako ty, ale mesiace predtym som mala 30, 31 dnove cykly, tak neviem tearz uz :D
takze ja asi tak to vidim realne na 12.6. testovat :D
@littledesire tak to budeme testovať skoro naraz, verím že nám to obom vyjde. Ja som niekoľko mesiacov mala vždy 25 dňové cykly, ale posledné 2 mesiace to raz bolo až na 31 DC, minulý mesiac zasa 23 DC. Tak to len podľa priemeru mi tak vychádza. Keďže ani ovu netestujem tak neviem na isto kedy bola, alebo či ešte len bude. Inak len tak mimochodom, už teraz cítim okrem tých vaječníkov aj zvláštne pocity v podbrušku.... proces scvokávania sa u mňa už začal 😀
@muskamala tiez verim ze to obom vyjde 🙂 heh no , neboj sa, kazda sme nejakym sposobom cvok :D ja som si tiez myslela, ze citim pocity v podbrusku... a to len creva mi pracovali :D:D
@littledesire 😀 😀
@nicolettka2126
@muskamala
@tamcika
@vikina6
baby hlasim ze hlienik dnes dorazil :D tak sa vytesujem, ze ovu zrejme predsa len bude.. tak uvidime ze kedy, ale tento mesiac posunuta, nevadi :D
@littledesire nooo hlienik je velmi dobre znamenie 🙂 Som zvedava aky budes mat dnes ovu testik 🙂
@littledesire daj potom vedieť ako dopadol testík 🙂
@littledesire super, mne ovu ešte stále nedošla, testujem dalej,možno naozaj mi ju Duphaston posunul až tak, dnes 19 DC ale snažiť sa snažíme aj tak 😀 možno moja ovu čaka za tebou 😀

😠 už spa žubrenky 🙂