V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 aj aj som zvedava dnes na testik, len este neviem kedy ho spravim, kedze po praci idem este do druhej "roboty" takze asi az dakedy vecer o osmej to vidim realne :D
@muskamala jj dam vediet, sama som zvedava , dufam ze bude pozitiv 😝
@vikina6 mozno posunul.. aj my sa snazime aj tak, aj ked este nebol pozitivny testik.. 🙂 hej solidarna je ta tvoja ovu, ked caka za mojou, nechce ist sama co ? :D inac dufik beries na odporucanie lekara?
@tamcika jasne jasne odfotim 🙂 inac ja to pridavam aj do tejto konverzacie: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ovulacne-testy-pre-skusene-i-neskusene-2/ ked si nie som ista, ci je pozitivny ci nie je ci co vlastne 🙂
@littledesire Waw tam je toho inak vela 🙂 hi 🙂 super ale poposielam ked sa bude blizit
Baby, ktore ste uz tehotne, ake tehotenske testy ste pouzivali? Pred dvoma dnami som pouzila 25 test a ukazal slabsiu, ale vuditelnu ciarku, a dnes rano woman secret 10 a ten skoro neviditelneho ducha, tak teraz neviem co si o tom mam mysliet...
Ahojte babulky 🙂 tak aj my sa snažíme druhy mesiac tak som zvedavaa..Dnes som 28 DC tak uvidime ci sme sa trafili a bude z toho niečo 🙂 Sice ja mam taky pocit ze aj ano ,ale mozno si len namýslam 🙂 už mi asi 5.den je tak strašne divno od žaludka..tak na vracanie..dnes odkedy som sa naranajkovala ma pali záha ..,ale mi to pride dost skoro ,tak neviem ci je to normalne 🙂 no ešte 3 dni vydržím ci mi pride mrška 🙂 Držím všetkým palčeky 🙂
@melisssssa ahoj, no, mozne to je, ale musis vydrzat ako pises 🙂 drzim aj tebe palceky 🙂
@melisssssa Drzím palceky 🙂
@melisssssa drzim palceky aby si si nasla dve ciarocky 🙂
@littledesire nevadi ze az okolo osmej, mozno o to krajsie ti ukaze 🙂
Ja som tiez este do 6tej v praci
@nicolettka2126 aké sú pocity? 😀
@evi789 citim sa uplne v pohodicke, sem tam nieco pichne ale to neberiem na vedomie lebo ved psychika 😀 😀
Ale uz mam aspon polku cakacky za sebou 😀 Este dalsich 5dni vydrzat a budem vediet ci som stale iba 1v1 alebo nejakym stastim a zazrakom 2v1 😀
@nicolettka2126 Treba verit moja 😉 🙂
@evi789 budem verit az do poslednej sekundy 🙂 A ty sa ako citis?? 🙂
@nicolettka2126 Ja neviem 😕 😕 ...vselijak...ale ani ja si nechcem namyslat,ale nejak sa cítim divne 😕 😕
Mám este cca 10 dní do menzesu...Som velmi zvedavá 🙂
@nicolettka2126 Ale brucho ma uz dnes tak strasne nebolí...iba sem tam..taky tlak. 😲 😀 Uz mi hrabe z toho..
@evi789 uffff no veela trpezlivosti prajem v cakani 🙂
Pre mna aj tych 5-6 je ako nekonecno 😀
@evi789 mne z toho tiez prepina takze neboj nie si v tom sama 😀
@nicolettka2126 MOzno by si skusila teraz testnut a bolo by to taaaaaaaaam 🙂 ...Ale radsej vydrz 😀
@evi789 tak to by som bola asi prva v dejinach ktorej by na 5DPO ukazalo tehu 😀
@nicolettka2126 Vies,pri prvom tehu som vobec nemala ziadne priznaky...iba taky pocit...a potom ked ani test neukázal,ani lekár nevidel...potom som to tak pustila z hlavy..iba ten pocit som mala taky cudny...a bolo to tam predsa!
A teraz cítim tiez také cudné a k tomu bocian krúzi okolo nasho domu uz cca mesiac 😀 a mama bola u vestici a tá tiez videla bábo...tak neviem... 😀
@evi789 waaau tak verim ze sa ti zo vyplni ked uz tolke náznaky mas okolo seba 🙂
Moja mama mi tiez pred vyse mesiacom vravela ze mala sen s malinkym babatkom 🙂 Vraj to bol chlapcek 🙂
No a jedna kamoska tu na mk dala hore taky link kde Jonáš radi kedy, v ktore datumy su pre teba vhodne na splodenie babatka...Tam som si zadala datum a cas narodenia a vyslo mi to akurat na minulú sobotu, kedy som aj ppdla ovu testov mala mat ovulku takze u mna sa to trafilo na den presne-a plus tam bolo napisane ze ak sa nam v ten den podari splodit mimco tak by to mal byt chlapcek 😉
Mozno su to všetko len nahody ale kazdopadne je to zaujimave hlavne ked som potom citala ze baby pisali ze im to vypocitalo bud v case MS alebo datum tesne pred co je ako vieme malinko pravdepodobne 🙂
Tak som bola taka soknuta ze mne to vyratalo akurat na datum ovulacie 😀
No a plus teda este ten mamin sen...No uvidime 🙂
@nicolettka2126 Vela náhod ,ze? Chcela by si mat chlapceka? Ja dievcatko 😀,uz chlapceka mám...ale samozrejme by som bola stastná aj s príchodom pindúrika 😀
@evi789 fuuu momentalne budem vdacna za dve ciarocky nech uz je to cokolvek ale to asi kazda z nas 🙂 Ale tiez ma to viac taha k dievcatku ale len o maaalilinko to bude asi tym ze mam dve menšie sestry tak som zvyknuta na babinec 😀
@nicolettka2126 Pri ALexkovi sme nevedeli co bude do 7-ho mesiaca 😠 😨 😀 ..Kazdy mi vravel,ze to bude dievcatkooooo a taaak,tak som si aj brusko tak hladkala aj meno mala 😀 a taak a potom chlapcek ako hrom 😀 !
@evi789 juuuj no pekne tak ste mali neskorsie prekvapko 😀
Ja mam zase znamu ktorej az do porodu tvrdili ze to je na 100% chlapcek pri kazdom sone jej to potvrdzovali tak si tak aj ponakupovala samozrejme a ked porodila tak jej zahlasili ze gratulujeme mamicka mate krasnu zdravu dcérku a ona v ssokusa spytala ze dcerku?? Urcite?? 😀 No a hned chceli pŕavdaze od nej meno pre malicku tak povedala prve ake ju napadlo v tom strese 😀
Ja premyslam ze keby sa mi naozaj podarilo otehu tak by som si dala vziat krvicku v tom GENETONE lebo ja sa poznam som velmi zvedava 😀
😀 Jaaaaaj tak to mohlo byt velké prekvapenie pre pána boha 😀 !
Haha,si zvedavá? Inak aj ja...predstav si 7 mesiacov a maly sa neukázal 😠 pri druhom uz pritvrdím aj ja 😀

@littledesire súpis supiš, odfot potom ovu testik