V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Baby,my si to tu uzivame,za chvilku ideme pizriet do bunkra z 2.sv.vojny a po "vinnych sklipkoch". Vcera sme mali ochutnavku vin so somelierom,tak som si trosku chutove pohariky posteklila a z kazdeho druhu tak na 2glgy male dala ochutnat 🙂 uvidime,kedy sa najblizsie dostaneme len my dvsja niekam,bo ked budu uz 2baby,to bude uz narocne pre nasich ich mat obe na cely vikend. Ale snad raz za cas aspon na jeden den nam ich obe zoberu 😂 aby si zvykla aj vikinka na starkacov 😊
@sara22 no hlavne kvoli tej pliage by som nesla na kupko.. ano dala mi tabletky na 6 dni..ani neviem ci mozem cvicit..som sa ani nespytala a od stredy pauzujem... tak rozmyslam ,ze zajtra zasa cosi nafuknem nech nevyjdem z cviku.. inak po 1.tabletke som myslela,ze mi zacala voda odtekat 🙂 som sa zobudila nato ze zo mna nieco tecie ,postavim sa a zasa cosi vysplechlo na zem 🙂 ale dr povedala ze je to z tabletky 🙂 Normalne ma to vylakalo,ze ci uz 🙂
@mimikas no co ja viem 🙂 na tychto fotkach sa mi ani nezda,ale mozno kocky budu mat iny nazor 🙂
@sara34valentina sI sa teda rozpisala 🙂 mile,ze nebojte to neprejde ani po porode 😀 no som zvedavaa ,ked bude babatko ake to bude..inak super ,ze je maly taky dobrucky🙂 to je radost 🙂
@mimikas ako ti to svedci 🙂 az mi zachybalo brusko 🙂
@mimikas mne sa zda,ze ano,ze klesa 🙂 ja som si dnes tak uvedomila,ako mi bude chybat brusko a kopanceky. V podstate mi nijako nikam extremne netlaci a je mi fajn,takze si to uzivam a bude mi za nim smutno. Prave som myzovi dohovarala,ze ak neporodim do terminu,musi mi poskytnut vzorku prostaglandinu,a by som dlho neprenasala 😂
@melisssssa no pekne 😂 ja uz tiez zacinam stresovat,ci budem citit kontrakcie vobec a spoznam,ze to su uz TIE,ze ked mi odtecie voda,budem vediet,ze je to voda..lebo pri postupnom odtekani sa da lahko s vytokom pomylut 😂
@sara22 neboj, kontrakcie sa nedaju pomylit, ked ma me pride budes vediet ze su to oni. No ta voda je je otazna, mne odisla hned cela takze bolo jasme co to je 🙂. No ia zajyra idem k lekarke nech mi kukne hrdlo a usi lebo ma stale dost bolia a kaslem jak tuberak co je s tym bruchom dost nepohodlne
@mimikas fuuu,to fakt? Co si od maleho nieco chytila?
Ja som dnes totalne grogy,cely den sme mali program. Vela sme toho stihli a pochodili,zajtra uz ideme domko 😒 ale bolo super 😊 ideme sem aj o rok,bude tu taka vinna cesta ako u nas byva malokarpatska vinna cesta,tak sme sa dohodli s muzom,ze to prideme pozriet 🙂 a to uz si inak tie vinka uzijem,nie len tak po hlte 😁
@sara22 ved prave 🙂 ja mam vacsi strach z toho ,ze ci uz pridem na to,ze je to ono ako zo samotneho porodu 🙂
@melisssssa ja sa na porod velmi tesim 😁
@melisssssa prides na to neboj......mne odišla zatka,trosku krvi....ešte som sem pisala ze si nejdem robit hned zavery....ze to mozes aj o 3dní porodit...
.potom som sa na wcku 3-4x precistila a na to nabehli bolesti, jemne kontrakcie, tiez som si nebola ista.... Potom Sa to opakovalo a ja pozerala na hodinky.. Reku uff kazdych 10min... Potom kazdych8"
Ale nič extra,volala som Hebamme Anna ze sup do 2hod ma kliniku.az v sanitke ked prisli riadne kontrakcie som si bola ista ups ja rodim 😁😁😁😁😁😁
Prisli sme o 18tej na kliniku a o 6.5hod bol na svete 😊 rozpoznas to,mozes mi verit! Su to hrozne bolesti! 🙋
@mimikas uz je nizsie.... Možno uz tento stvrtok porodis 😉😉😉😉😉😉
@sara34valentina v stredu,mimikas rodi bud niektoru stredu alebo so mnou 😂 😝
@sara22 ja tvrdim ze Mimikas porodi v den menom stvrtok 😉
@sara34valentina haha inak to.aj moja mama tvrdi, len meviem ktory stvrtok
@mimikas ah moja to je jedno ze ktory stvrtok 😁😁😁😁😁len nech ste obaja v poriadku 💜💜💜💜💜💜
@sara34valentina no hlavne a nech je maly rychly a netrapi ma dlho 🙂
@mimikas neboj vraj druhé ide rychlo 😍😍😍😍
@sara34valentina no tento moj bubak v bruchu je dost lenivy a uz celkom velky. Boze mat brusko je velkeba je super tam babatko citit, ale.uz sa na toho mojho drobcq tesim velmi, zvedava som ako bude vyzerat a pod a hlavne si stale neviem predstavit ake to bude s dvoma a ci ich budem milovat uplne rovnako.
@sara34valentina ok,o k,tak stvrtok,len ci sa tam potom stretneme,ked ja rodim v pondelok 😂 iba ze by si aj tato moja druha vybrala 14ako ten spravny den. A to by si vlastne aj druhy synator mimikas vybral datum po brachacovi 😂😂😂
@mimikas budes ich lubit rovnako!!!!!! Rovnakou laskou to da inak neda 😍😘😍😘😍
@sara22 boze zeny netrepte uz......jasne ze rovnako💜💜💜💜💜💜💜
Baby,ja z tej mojej svokry odpadnem 😂😂😂 cez vikend si u nas odlozili nejake veci,lebo sa stahuju a kym si prerobia novy byt,nemaju ich kam dat a my mame v dome prazdnu hostovsku. A pise muzovi,ze nechala pre neho cokoladu dole a ze aby mi nebolo luto,chcela nechat aj mne,ale ziadnu bez mlieka doma nemali,len jednu uz nacatu. Ale ze je vyborna,tak nech si pochutnam aspon na tom kusku 😂😂😂 zlata 😂😂

@melisssssa no ja sa na verejnom kupalisku kludne dam do plavuek. Ved som tehotna a to,ze som ako velryba je normalne. Ked sa niekomu nepaci,nech sa pozera inde 😀 ale s tou mikizou to netreba ruskvat,pekne preliec,nech sa ti dobre rodi. Aj ti Dr.na to nueco dal?