icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
28. máj 2015

@evi789 no ved to ze nie je iste ci sa ukaze a aj ked sa ukaze kolkokrat sa stanu lekarom "preslapy" v urceni pohlavia 😀 A v tom GENETONE to mas iste a hned na zaciatku tehu 🙂

evi789
28. máj 2015

@nicolettka2126 A ten geneton,ten si musís pytat,ci ako to funguje?

nicolettka2126
autor
28. máj 2015

@evi789 to je taka spolocnost maju kliniku na zistovanie napr testu otcovstva alebo pohlavia dietatka tehotnej zeny 🙂 Objednava sa tam bud telefonicky alebo tusim aj mailom sa to da 🙂

evi789
28. máj 2015

@nicolettka2126 uz som si to mrkla,dakujem 🙂 😵

nicolettka2126
autor
28. máj 2015

@evi789 a maju velmi krasny sposob informovania o vysledku 🙂 Ked cakas chlapceka tak ti poslu modru obalku a ked cakas dievcatko tak ruzovu 🙂 Je to take mile 🙂

evi789
28. máj 2015

@nicolettka2126 😵 😵 😵 Áno,je to fakt krásne ,aaach uz chceeeem velmiii 😀

vikina6
28. máj 2015

@littledesire ano,druhý cyklus aby sme ho naštartovali a teraz aj inofolic asi 2 týždne už a na folikulometrii videla jeden velký folikul, ktorý mal čoskoro prsknúť (ešte sa tak od pondelka nestalo) a dalšie malé

dnes znova ovu test negatívny,ja sa snad nedočkam pozitívneho ☹ mam 10 dní do dalšej mrchy,to už asi ovulácia ani nebude,či?

tamcika
28. máj 2015

Baby tak vcera trosku nieco na ovu teste a dnes zase nic. Nedočkava som

littledesire
28. máj 2015

@vikina6 no ja si myslis ze by si to mala ratat od ovu.. mozno sa ti posunie cyklus

littledesire
28. máj 2015

@tamcika
@nicolettka2126
@vikina6
no ja dnes na 15dc takto, ale stale si nemyslim ze je to Pozitivne ;)

majuskabobi
28. máj 2015

@littledesire kedy si testovala? chyba uz len kusok,tak.hop-sup 😀

littledesire
28. máj 2015

@majuskabobi teraz o 19tej..spravim este o 21 jeden ;) mam pocit ze som pila vodu hodinku pred 19tou

nicolettka2126
autor
28. máj 2015

@littledesire noooo ale uz mu len malilinko chyba 😉 😉

littledesire
28. máj 2015

@nicolettka2126 neviem ci sa dockam pozitivneho testu 😅

majuskabobi
28. máj 2015

@littledesire nestresuj a hybaj na mladeho 😀

nicolettka2126
autor
28. máj 2015

@littledesire jasneee ze sa dockas len bud trpezlivaaa 🙂

vikina6
28. máj 2015

@littledesire Dufik beriem od 11 do 25 DC a mrcha ma prisť o 3-4 dni tak na 29 DC som mala minule,preto rátam že o 10 dní príde...aj ja chcem take čiaročky,zajtra vam sfotim tie moje na dennom svetle 😒

inak asi hodinu dozadu som mala také bolesti ako pred mrchou,mali ste niekto také ked sa blížila ovulacia?ak mal folikul 14mm v pondelok už by mohol aj prasknuť

littledesire
28. máj 2015

@nicolettka2126

@vikina6
@majuskabobi
@tamcika

Babulkyyyyyy testik o 21:00 😀 😀

majuskabobi
28. máj 2015

@littledesire este si tuu? Hybaj plodit 🙂)

nicolettka2126
autor
28. máj 2015

@littledesire nooooo cica mica toto uz by som brala na 90% pozitivne 😀 Zajtra urob doobeda nie vecer 😉

littledesire
28. máj 2015

@majuskabobi rozkaz sefe... !!! 😀 😀 😀

@nicolettka2126 ja tiez tak, no zajtra skusim, ale az od 10tej sa maju robit ovu.. tak neviem, asi okolo 13tej sa mi podari az ;) laebo 12tej by sa tiez dalo..

tamcika
28. máj 2015

Taká zmena za pár hodin? To som nevedela hmm tak to uz nech aj ja mam

littledesire
28. máj 2015

@tamcika podla mna bol ten o 19tej viac zriedeny, teda menej ukazalo hormonu.. ;) ale moze byt..

tamcika
28. máj 2015

@littledesire dobre tak zajtra nepijem od 14:30 ani kvapku vody nech o 17 robím testik. Dnes som nevydržala a dva poháre vody vypila možno preto slabo

littledesire
28. máj 2015

@tamcika ;) moze byt.. vyskusaj ;) o tom to je ze si to vyskusas ze ako to funguje a ako to funguje u teba ;) ja som vypila len jeden pohar vody o siestej a o 19tej zriedeny moc a slaba ciarka.. o 2 hodky na to sa skoro subezne objavili obe.a to som si teda uz dala pozor aby som nepila ;)

nicolettka2126
autor
28. máj 2015

@littledesire noo urob hned ako sa ti bude dat, o 12tej by bolo super, uz aj tak bude medzi testikmi rozdiel 13hodin 😉

miamoja2012
28. máj 2015

@nicolettka2126 nepamätám si presne, ale myslim ze to bolo len pár dni po... Lebo viem ze sobotu sme sex a potom cez tyzden, asi stredu

tamcika
29. máj 2015

@littledesire dufam ze to vydržím bez vody 🙂 budem musiet. Dufam ze bude silnejšia dnes. A ty testni, pošli a plod 🙂

littledesire
29. máj 2015

@tamcika jaaaaj ja citam ze aky plod ti mam poslat a to je ze mam plodit 😀 no vcera nevyslo, mm nechcel bo bol unaveny, divne... Sme sa aj pohadali trocha kvoli tomu 🙂 ale uz je dobre 🙂

muskamala
29. máj 2015

Ten môj chlap včera nemal chybu, strašne ma pobavil, predvčerom sme sa prvý krát pokúsili o mimi a včera sa ma úplne vážne pýta - "ako sa cítiš?" ja: "v akom zmysle, že ako sa cítim?" on: "no či už nie sú tie ranné nevoľnosti" 😀 😀 😀 😀