V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22 a to je kedy? svokor je 20.7. , tak mm by chcel aby sa vtedy narodil aj jeho prvorodeny vnuk..mne sa dovtedy nechce cakat 🙂
@melisssssa buduci pondelok-18.7. 😁 ja by som nemala problem pockat,uz sa sice na nu hrozne tesim,aj na ten porod uz sa tesim a som plna ocakavani,ake to je,ale pre tu prdel by som vydrzala este tych par dni 😂
@sara22 mozno to tak nakoniec aj bude 🙂 aj ja sa veru tesim , ale este aj vydrzim ten tyzden 🙂 ved to su posledne dni iba o mne a tatovi 😀 😀
@melisssssa no to veru su 😂 ale zasa my mame petrusku tak naucenu na mojich rodicov od malicka,ze raz za cas ideme niekam a starkaci sa staraju 😉
@sara22 ved ja tiez nechcem aby bol maly taky cicik, ze ani pohnut od rodicov 😀 tiez potrebujem svoj priestor 🙂
@melisssssa ja som tiez toho nazoru,ze narodenim dietata rodicia neprestavaju byt partnermi a mali by sa venovat aj len sebe,aby ten vztah neochladol..
Baby hlasim pokles bruska a citim ho tam dole 🙂 @sara34valentina jezibabka moja co predpovedas kedy to bude??? 🙂
@badimeria Ahoj mojko,v sobotu alebo pondelok 😉
Zienky,vcera smeboli grilovat,maly mi spinkal len doobedu2hod a poobede 2xpo 1hod a v noci od 20.30 do 07.30 11hodiiiin .....davam mu aj vodicku....furt spinka v noci 8hodin,ale 11hod uau,Musel byt z toho pozorovania u svagrinej unavkany..
Furt SA smial vcera,bol dobrunky ako medik,cela jeho rodina bola z neho paff aky je dobrunkyyyyyy,lubim najviac na svete
@sara34valentina juuuj mojko skvele ze to je taky spachtosko spokojny, ked su deti vybuvkane su vacsinou aj velmi dobre. A to po tvojom mlieku tolko vydrzi spinkat?
@sara34valentina
@sara22
@mimikas no babule tak predpoved mame 🙂uvidime teda ja sa uz tiez nesetrim len nech to je ako ma bytt ja budem hned pisat.ako co nebojte.nic 🙂
@badimeria myslim na teba mojko😘😘😘😘😘😘 od zaciatku tvojho tehu AZ po porod,neboj SA 😘😘😘😘😘😘
@mimikas Nov noci teda vecerho ukladam medzi20-20.30hod kazdy vecer a vtedy uz mam menej mliecka len 80-120ml,cize prikrmujem ......takze tak na pol 😚
Je mi to INAK UPLNE jedno ,pretoze aptamil je skvele mliecko,a ja som kludna bola len Tri tyzdne a som zdrava a nemam Allergie,dokonca ani chora nie casto....len AK tak nachladnuta😋
Ono ja som uz vela kniziek precitala a ja si myslim, zeked SA dieta smeje,dobre Papa a dobre spinka tak je to zaklad!
Moje dieta je ako med.....aj vcera ziaden plac,vsade SA mu pacilo ,on aj ked vstane nevrieska ze je hladny ,zacne tak postupne ,a ja vtedy mam kopec casu SA pripravim na kojenie,pripadne odpumpovanie mliecka😉
Uz blaboce,chyta vsetko do rucky,davado pusinky ,idu Slinky SA vytvarala asi uz podnebie Pre zubky cca4mes to vraj trva ,no som zvedava AK, bude ked pojdu zubkyvonku😇
Ty ako kojis?uz je lepsie mliecko? Mne pomohlo to ze pijem viac vody,a papam jogurtiky
@mimikas malo tam byt kojena,ze som bola len 3tyz kojena...
@sara34valentina mojko presne, hlavne ze je maly spokojny, ja som tiez toho nazoru ze v prvom rade ma byt spokojne dieta a matka, ak nejde kojenie na 200% nevadi, dnes uz deti neumru hladom 🙂. Kojenie nwm celkom idr alr vecer musim tiez dokrmovat pred spanim spapa moje mlieko a este takych 60ml UM. Alr hlavne ze je spokojny 🙂
@mimikas presne tak, ked je dieta spokojne je aj dobrunke 😉
@badimeria presne,tie nase deturence si vyberu same 😊 len nech ta moja nie je leniva buchta,lebo vyvolavat mi po sc moc silno nemozu 😐
Ja dufam,ze to bude ten stvrtok alebo v pondelok 😀a ze sa to pekne spusti same 😄
Ale si pripadam tak trapne,ze druhe dieta a ani neviem,ako ma vyzerat zacinajuci porod,furt rozmyslam,aky je pocit pri odteceni plodovky,ci to je citit ako pri silnej ms,alebo len mokre gatky su.. No haluz 😂
@mimikas
@sara34valentina baby,mate svatu pravdu,kaslat na kojenie, ak to ma frustrovat mamu alebo dieta,nedajboze oboch. A keby ma teraz citali svagrine a svokra,asi ma ukamenuju 😂
@sara22 pozri 🙂 najprv som mala malo mliecka a teraz kojim plne az do vecera, vecer prikrmujem, maly spinka cez den kazde dve hodinky ,po 2-4hod a v noci krasne celu noc 8-9hodin, smejka sa, pribera, je spokojny a kazdy chvali aky je dobrunky, ako medik 😉 😉 😉 som ta najstastnejsia zena ked vidim ked sa zobudi ze nevrieska od hladu, ale sa krasne usmievka na mna, a tesi sa kedy ho pobozkam ♥ ja som spokojnaaaaa, sm zvedava ake bude nase druhe dietaaaaaaa 😝
@sara22 mojko kazdje zene odteka inak voda jednej naraz a upsssss trapas , dakomu postupne a dakomu ako mne az pri samotnom porode..... ja som rada ze mi to netieklo kade tade predtym ,,,,,, lebo tej vody je fakt jak za vedro 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina presne tak,aj petruska bola takato a pri tom usmeve po zobudeni si cela od stastia este vacsinou aj prdkala 😂
Ked som sa snazila ju naucit tahat z prsa a niekolko hodin nic nepapala,lebo nevedela vytiahnut,bolo to strasne a vtedy som si povedala a dost! Seriem ja na vsetko,moje dieta bude stasne,zdrave a spokojne,ked bude mat plne brusko a je mi jedno coho..
A to,ze dokrmujes len vecer,je uplne super..takto ti aj pekne spinka a vyspis sa aj ty 🙂
@sara34valentina no len to je aspon taky jasny signal,ze uz su to TIE kontrakcie 😂

@melisssssa ja som tiez uplne v pohodke,tusim viki fakt caka na tie tatkove narodky 😂