V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa
@badimeria juuuj,baby,aj ja som hrozne vycerpana. Uz sa to asi blizi a telo si potrebuje spravit zasoby energie na porod.. Ci to si len nahovaram? 😀
@sara22 @melisssssa toaj ka si,stale myslim ze sa touz rozbehne ked zaboli 🙂))) teraz prave boli no take kontrakcie uz mam druhu poradnu najprv som mala dakych 30 a teraz takto som uz zvedava kedyyyyyy teraz sa ideme poprechadzat vonku inak mame dva psy neviem ci som vaam pisala 🙂mame yorkshira ten ma 10r a cca pred mesiacom sme si,doniesli steniatko labradorky tak mam postarane o zabavu a starosti ale je uplne rozkosna skocila malemudo bazena a to bola potopa vsadehi
@badimeria krasna je 😊 budes mat co robit 😉
No,baby,ktora to teda rozbehne? 😝 my ideme v nedelu skusat prirodzene vyvolat,snad sa nam podari najst nejaku vhodnu polohu 😂
@melisssssa
@sara22 @melisssssa my e to skusali a zatial nezabralo 🙂tak som presla na schody moj muz je pipion sa vynajde "zlatko tak vezmi ten vibrator,a ty budes iba lezkat a.ja sa budem snim tam hrat"chapete 🙂 lebo ten sex bol konicky a nie moc prijemny premna
@badimeria 😂😂😂 no ja som zvedava, ako dopadne ten nas. Povodne muz nechcel,ale dnes som bola s kamoskou(manzelka jeho naj kamosa) a jej porod vyvolavali. Hovorila,ze skusali sex a nezabralo. Tak som hned pisala mm,ze nech sa hecne(sutazko 😂😂),ze ked to jeho "chlapci" vyvolaju,tak je lepsi 😂😂😂 no proste chlap 😂😂😂😂
A ten vibrator,to mi pripomenulo,ked som zacala cvicit s balonikom a jeho to neskutocne rajcovalo 😁
@badimeria
@sara22 ja pojdem tak za hodku na poradnu do nemocnice ,tak som zvedava ci je nejaka zmena uz..povedz muzovi ,ze tu ide o jeho spermie 🙂 tie obsahuju latku,kt.sa nachadza aj vo vyvolavacke 🙂 inak tie polohy su zaujimave 🙂 nam to ide najlepsie odzadu,tam nam brusko nezavadzia 🙂 a ozaj este cvicis s balonom? Ja by som dnes mala..vobec ma to ale yz nebavi ☹
@melisssssa @sara22 no som zvedava co ti povedia 🙂a manzel by aj chcel ale ja nechcem vsetko ma po sexiku bolelo a to bol pritom nezny a kratky ale proste tam dole napuchlo pipina neprijemne tak preto dal,ten druhy navrh🙂asi,si,nepomozeme len pockat kym sa deticky rozhodnu aj same
@melisssssa neboj moja, ono sa to spusti, v najnecakanejsej chvili
@mimikas no ved jasne🙂 aj tak pride panika,ked to pride,ze ci uz 🙂 tak si idem uzivat este to ticho 🙂 inak uz ma ani po kavach nebavi chodit 🙂 aspon som stihla "pokavovat "so vsetkymi kamoskami za tie 2 mesiace co som doma 🙂
Naj porodnice na Sk
http://www.tvnoviny.sk/domace/1833991_zverejnil...
@sara34valentina
@melisssssa
@mimikas
@sara22 ano,mozem potvrdit ze.nasa martinska je top uz pri prvom som bola.nadmieru spokojna 🙂tak poradnu mas ako ja.ze.nic sa.nedeje hi uvidime ktora pojde prva sa tesim
@sara34valentina anooo,koch je prvaaa 😊
@melisssssa no moja,tak si este uzi oddych a kavickovanie,o chvilku to skonci 😂 a dlho nezacne 😂
@badimeria no ja som zvedava, ako to pojde nam,v tomto bruchstom stave... No a skusite aj ine babske rady na vyvolanie,ci to nechate na chlapcov?
@melisssssa
@sara22 nebojte da zeny,vsetko na cas nastane 😉
@sara34valentina no...bodaj by. U mna je problem ten,ze kedze chcem rodit prirodzene po sc,cim skor sa teraz rozbehne,tym vacsie sance tam su,ze sa to podari. Vyvolavanie po sc je dost nebezpecne a robi sa len v malych davkach,takze tam je riziko,ze to opat skonci sc 😞
@sara22
@melisssssa ja som zacala vcera schodami nepouzivat vytah byvam na 5tom tak,to ti je zaberak priprvom mi to pomohlo doobedu schody a vecer porodten sex mozno,skusim este ale viac menej ostavam pri schodoch a ked.dnes neni take pekloidem si,urobit teply kupel
@sara22 aha,to som netusila..
Drzim palce nech je klasicky... Je to to najkrajsie 😍😘😍😘😍😘
@melisssssa ja si o chvilu idem dat horucu vanu 😊 uvidime, co z toho..
V dome mame suteten,kde je garaz a na poschodi spalne,takze chodim x schodov denne a u mna nezabera 😞
@sara34valentina no a ty co,zena,kramujes,ci si opat tehula? 😀
@sara22 no neviem este,kramy zatial nedostala.
Včera robila ovu test bol akoby po ovulke alebo pred ovulkou..
My sme Len raz riskli,ostatne chranili. Tak dufam nebudem 😁😂😁😂😁
@sara22 ja uz som dala horuci kupel a tiez nic 🙂 ale ved este par dni mame do terminu ,tak hadam to dovtedy dame 🙂
@melisssssa to ano,ale podrazdit to mozeme,nie? 😝
@sara34valentina akoze slaba ciarka? Ale to moze aj nieco ine este znamenat 😁
@sara34valentina a mas kupeny,tehu testik ze ci ides teda rano testovat?🙂

@sara34valentina zlatkoo hlavne bud v klude💙