V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina inak moja prva ovulacia po porode bola velmi silna,zvlastna,ina ako pred tehotenstvom. Tak mozno len ovulka 😉
@sara22 ja som cele roky citila silno ovulku....
Mozno ano.....zajtra urobim ovu Test...
Zatial SA budeme chranit.....netuzim teraz po dalsom😁😀😁a asimas pravdu ze ovulka ,maboli uz odnedele podbrusko...mna tak zvyklo 5dni a potom bola ovulka😅
Baby asi je to tu!Mam kontrakcie kazdych 11min potom zas 15min inokedy 10min verim ze dnes 15.7.bude Macimko medzi nami myslite namna nech to,zvladnem citim sa ako prvorodicka a.snad to niesu ziadny poslovia nech som neni ako trapka 🙂
Na sale 5cm otvorena placem neviem ani preco strach sa toho bojim ako,prvykrat
@badimeria jeej moja 🙂 drzim palce ,hlavne bud kludna 🙂 vsetko bude v poriadku,ty to das ved si zena 🙂 juuuj myslim na teba 🙂
@sara22 veru mozeme,ale v mojom pripade som asi nepodrazdila 🙂 🙂 a sexik nebol ☹ dnes ,ale bude 🙂
@badimeria drzim palce!!! zvladnes to urcite skvelo. budem na teba cely den mysliet.
aj na vas myslim @melisssssa a @sara22 a drzim palceky.
@mimikas ako sa ti dari? vsetko ok? 🙂
My bojujeme, malinka nechce vobec jest. je len v spanku co je dost problem lebo velmi malo spi. bojim sa vahy na dalsej poradni lebo predtym ze 3 tyzdne pribrala len 360 gramov. dnes aebo zajtra mi ma prist hacka (hojdacia postielka latkova). uz nevieme ako ju cez den uspat. inak je velmi zlatucka vela sa smeje a je kazdy den krajsia a krajsia. v kociku sa vobec nevozime iba v nosici, lebo kocik nenavidi. chce vidiet svet 🙂
@agathachristie vobec sa nestresuj tym,ze ti cez den malo spi. Ani petruska vela nenaspala,pomaly priberala a riesila som to stale. No vsetci doktori v rodine mi povedali,ze to vobec nevadi,ze dolezite je to,ze pribera a je spokjna. A tvoja nadka vyzera byt spokojna jna na tej fotke 😊 takze sa hod do kludu 😉
@melisssssa no my sexik skusime azv nedelu,zatial to nechame na viki,ci sa sama nepohne vpred 😀
Babule narodil sa 9:40 s mierami 51cm a vaha 3460g bolo to velmi,tazke myslela som ze zblaznim epidural som si nedala nastrih bol vsetko ma teraz boli uaaaa
@badimeria jeeeeeeej gratulujem,ale nam to nestaciiiiii,poprosime fotecku😄😄😄😄😄
Neboj zahoji SA ,po 4-6dnoch nic necitis,skorej zotavenie mojko huraaaaaa😀😀😀😀😀😀
@agathachristie AK nechce papat(umelemliecko) tak jej vymen za ineeeee,ako casto ma stolicu?kolko vazite,meriate?
My papame aptamil PRE HA
(podobne materskemu mliecku)
Mozno jej len nechuti v tom teple..
Ako zvladate ockovania??
My sme mali vcera meningkoky a Doktor ze po6 hod mam dat cipok ,ze to deti zle znasaju a maju horucky....hovorim mu,my sme zatial horucky nemalin,len zvysenu teplotku aj to len 37,2-37,3
Po druhom ockovania nic
A musim poklepat,preslo 27hodin uz a nemame teplotku,ani horucku😊😊😊😊😊😊
@sara34valentina samozrejme ze som skusila aj ine mlieka. este sme neockovali.
@badimeria srdecne ti gratulujem, mam v zivej pamati co si prezivala na uplnom zaciatku a aj to este predtym. som stastna, ze ste to takto nadherne dobojovali do konca. prajem ti nech sa coskoro zotavis a pobyt v nemocnici nech ubehne ako voda 🙂
@badimeria gratulujeeem 🙂 sI sikulka zvladla si to .. vsetko sa zahoji za chvilku a bude dobre 🙂 tak mas to uz za sebou 🙂 som stastnaa 🙂 maly ma krasne miery 🙂 vcera ani jedna nerodila a dnes tu uz mas drobca 🙂 posielam objatie a pusinky 🙂 a cakame na goto 🙂
@badimeria foto 🙂
a nikolka s nami uz nekomunikuje?
ahojte dievcata.chcem sa opytat mohlo by mi 6 tehot... testou ukazat kanalik??
@agathachristie neockovali????!!!!
Bože dobrý ochrañuj Vás 😨😰😨
@agathachristie mojko mala.je nadherna. Moj maly ani jeden toho vela cez den nepospali. Alanko vydrzi spat max tal 45 min cez den, deti sa ucia spat vekom, ani moj Viktor prve 4 mesiace skoro vobec nespal, casom sa to zlepsilo, aj ked to nie je idealne. No s papanim veru neporadim, ja mam deti hladosov, Alanka nestiham kojit a veru vecer musime dat flasu lebo az sa po mne hadze aky je hladny a mlieka je vecer uz pomenej. Stale mu papanie trva 2 hod aj v noci a ja by som si tak s chuti pospala
@sara22 moj muz sa postara, v tom problem nie je, akurat uz potom okolo pol2 sa drobciak zobudi a to uz ho kojim a to mu dlho trva. Zacali nam aj koliky a tak maly.ked.kaka.stone aj pol hodinu ☹. No musime vydrzat este.mesiac a uz to bude lepsie. Tu jednu flasu mu davame okolo 10-11 aby zaspinkal, ale vzdy ma prekvapi ze vypije max tak 50ml.

@badimeria piatok testnem,ale nemyslim si,ze som tehu.....skor predmenstruacny syndrom....som zvedava na prve kramy....
No na druhej strane mi tak bolo aj v tehu....hm...
Nechajme SA prekvapit.... Ja som spokojnaaa sEliaskom😃😃😃