icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
15. júl 2016

@mimikas jop,ja som najprv vigantol davala,potom presla na ten jamieson a dost to pomohlo

agathachristie
15. júl 2016

@sara34valentina co panikaris? ved este nemala 12 tyzdnov!!! tu sa ockuje v 3 mesiacoch

sara34valentina
15. júl 2016

@agathachristie aha tak to som netusila😂😂😂😂😂
U nas sA napr rotavirus uz skorej musi ....CIM skor tym lepsie..
Uz som sA zlakla ,ze ju nedas zaockovat,tak teraz som pokojnejsia😇😇😇😇😇😇

sara22
15. júl 2016

@sara34valentina u nas sa rotavirus s prvym ockovanim a tusim okolo 3mesiaca..

sara22
15. júl 2016

@sara34valentina toto su nase povinne,rotavirus sa zvykne s prvym a druhym ockovat

sara34valentina
15. júl 2016

@sara22 da sA povedat ze vsetko co u nas az na tie meningkoky,tie tam nevidim????

sara34valentina
15. júl 2016

@agathachristie moj maly ma presne 13tyz za sebou cize je uz v 4mes😉😉😉😉😉

sara22
15. júl 2016

@sara34valentina to je asi dobrovolne.. Aj kiahne aj rotavirus su..

badimeria
16. júl 2016

Babulky dakujem kazdej jednej z vas co ste tu keby sa dalo kazdu asi,vystiskam osobne!Cely cas som verila davali ste mi,silu posuvali ma dalej ked bolo najhorsie vazim si to mooocccc ze sme tu spolu.Ano rano na pol 9som mala ost.na kontrolu k mojmu porodnikovi no,stretli,sme sa o trosinku skoro 5:30 sme tam cca dosli takze ma pekne odrodil.Strasne mi pomohol aj sestricka aj manzel neslo mi von som sa trapila skoro 40min.A tu je slubene foto Maximka je uplne dobrucky este neplackal.

agathachristie
16. júl 2016

@badimeria az mi slzy vyhrkli ked ho vidim. pamatam ako sme si mysleli na zaciatku, ze uz mozno odisiel a on to takto krasne vybojoval. vela zdravicka obom :* je krasny :*

badimeria
16. júl 2016

@agathachristie dakujeeem na ten den ani prihodu nikdy nezabudnem.Si zlata a ja stastna ze konecne po tej dobe a vsetkom.Ta bolest co mam teraz stoji zato vsetko 🙂

sara22
16. júl 2016

@badimeria krasny je,vlasaty bojovnik! 😘😘😘 nech je cely zivot taky silny 😊
Ja ked si spomeniem,ako sme si pisali,ze do tretice to urcite dobre dopadne a potom zrazu ze nie. A po par tyzdnoch si sa ozvala,ze spravili chybu a malinky pekne rastie..som to vtedy prezivala,akoby sa to stalo niekomu,koho realne poznam. Je to sranda,ze sa tu vsetky pozname len takto virtualne a dokazeme spolu prezivat veci akoby sme boli dlhorocne kamosky 😁

melisssssa
16. júl 2016

@badimeria kraasny je drobcek 🙂 uz si ho mozes uzivat 🙂 ako sa inak citis ?

melisssssa
16. júl 2016

@sara22 veru mas ty pravdu 🙂 skvele zeny sme sa tu virtualne stretli..🙂 a inak ty ako ?

sara22
16. júl 2016

@melisssssa no ja zatial nic,vnutorny pocit mi hovori,ze to do utorka dam,ale ci to tak ozaj bude,uvidime. Pred chvilou som balonikovala,dala som zasa 32,5. Tak dufam,ze to bolo posledne cvicenie 😁 vcera vecer to uz vyzeralo,ze to na mna ide a potom nic.. Zajtra skusime ten sex,ak sa to do vtedy nerozbehne.. A ty?

melisssssa
16. júl 2016

@sara22 no ja dufam, ze tiez do utorka to dam 🙂 Boze to mas krasne nacvicene 🙂 ja dam max 30-31 ..a nebaviii ma to uz 🙂 ja som sa okolo 4 tej zobudila na wc a potom som citila take menstruacne bolesti,tak som si myslela, ze uz to zacne a samozrejme som zaspala a uz nic 🙂 ale im je dobre v brusku 🙂 inak pri Tebe som necakala, ze to dotiahnes az do terminu 🙂, ked aj petruska isla skor 🙂

sara22
16. júl 2016

@melisssssa ja som si myslela, moja mama si bola ista,ze to dam skor. Ale petruska bohvie,do kedy by bola vydrzala,keby nenastali tie komplikacie. Lebo ja som pri nej ani nezacala rodit..

melisssssa
16. júl 2016

@sara22 no veru ,ktovie dokedy by bola v brusku... no som zvedava ,kedy tieto pridu na svet 🙂 my sme ten sexik uz dali,teraz pojdem dat teply kupel a uvidime 🙂 inak sme sa kvalitne zabavili,ze sme jak dochodci 🙂

sara34valentina
16. júl 2016

@badimeria prekrasnunky, zelam mu vela zdraviiicka a stasticka 💜

sara22
16. júl 2016

@melisssssa my planujeme zajtra vecer,len od vcera mame aj muzovu najstarsiu,tak neviem,ako to dame 😁 ale niekde v satniku sa zavreme na tajnasa jak v 18 😂😂😂
Daj vediet,ci mas pocit,ze sa to rozbieha 😀 ja si aj cervene vinko chcem uvarit zajtra so skoricou a zazvorom 😊
Na mna zas idu bolesti,ja uz niekolko dni poslickujem takmer cely den,tak uz nech sa to rozbehneeeee 😭😭😭

melisssssa
16. júl 2016

@sara22 ja som sa teraz zobudila po 3 hodinach 🙂 unavena som teda riadne,ale to je tak vsetko 🙂 no veru,ked sa inak nebude dat,tak kludne aj v satniku 🙂 nas sex nam asi moc nepomohol,viac sme sa smiali ako cinili 🙂 sak s tym brusiskom to je komedia 🙂 mozno tebe to pomoze,ked uz takto poslickujes .. ja mam tusaka,ze budem prenasat..,ale staale dufam,ze nie.. moje 2 sestry prenasali,tak aby mi luto nebolo 🙂

sara22
16. júl 2016

@melisssssa no ja by som s prenasanim az taky problem nemala,keby u mna nebol problem s tou sekciou.. Aj ked jasne,ze som zvedava na to,ake to je a neviem sa viktorky dockat..

sara22
16. júl 2016

@melisssssa a ty ani neposlickujes?

melisssssa
16. júl 2016

@sara22 tam je problem s vyvolavackou,keby mas prenasat,alebo preco? inak mas zatial odsuhlaseny prirodzeny porod? ja veru neposlickujem, nemam ani tvrdnutie, proste nic...🙂akurat zospodu co ma tak "reze" a mam take tlaky,ze si myslim ,ze mi praskne voda 🙂 🙂 aj ,ked neviem ci je vobec mozne to vycitit, ze praskne 🙂 🙂

sara22
16. júl 2016

@melisssssa baby to vraj pocuju,ked pukne,neviem si to ani predstavit.. Ani ten pocit,ked steka,ci je to ako ked je silna mrcha,alebo ake to je..
Jop,mam zatial schvaleny prirodzeny porod. No ked sa vyvolava umelymi hormonmi,tak su kontrakcie silnejsie a je tam vacsie riziko ruptury maternice,cize celkovo rizikovejsie.. Niekde sa ani nevyvolava a ked zena uz xy dní(neviem kolko) prenasa,rovno rezu..

melisssssa
16. júl 2016

@sara22 no tak duuufam, ze to das prirodzenene a v termine 🙂 no veru som aj ja zvedava na ten pocit ,ked praskne voda, teda ak neprepichnu 🙂 inak teraz rodit v tomto pocasi by bola parada 🙂

sara22
16. júl 2016

@melisssssa jop,to by bolo super. Som aj mame pisala,ze super pocasie na rodenie 😀
A v utorok ci stredu ma byt spln,tak mozno nam to rozhybe nieco 😝

mimikas
16. júl 2016

Ono kocky zalezi ako vam praskne voda, ci mojde cela von naraz ale len zacne postupne odtekat. Ja som pri oboch pocula puknutie. Prvy krat mi odisla voda ako prva a druhy krat asi 20 min pred samotnym narodenim drobca. Ale pri oboch odisla naraz. Je to akoby si sa pocikala. Je to uplne tepla tekutina, urcite budete vediet co to je 🙂

sara22
16. júl 2016

@mimikas a aj v noci sa na to zobudime? 😂

Boooze,ale stresujeme,co? Ako sa mate? Ako viktorko s aklimatizaciou v roli veljeho brachaca? A ty ako,po dnesnom vikendovom dni. Trosku oddychnuta?

melisssssa
16. júl 2016

@sara22 no veru,ked neporodime dovtedy,tak mozno nam dopomoze 🙂 🙂