V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Caute koceny, juj cakam kazdym dnom ktra z vas porosi a nikto nic. My sa mame dobre v ramci moznosti. Viktorko zacal kusok ziarlit na mna, sem tam je ok ale vecer ked je uz unaveny, tak chce byt so mnou ale vecer Alan je stale na ciciku a tak trosku to je narocne. Zajtra vecer ich musim dat oboch spat lebo moj muz ma v roote neake meetingy a postedny mu zacinao 8 vecer ☹. No neviem ci sa nezbaznim. Inak s drobcekom sa mame fajn, akurat Alanko je stale na mne zakvaceny, dlho sa koji a ja som uz trosku zufala, cez den sa to da, ale v noci to je boj a nehovorim ze veru sa nestiham Viktorkovi neako venovat. Na vecer mu davame flasu okolo 10, aby sme si aspon kusok pospali, ale celkovo vydrzi bez papaia max 2 hod. Uvidime ako nam to pojde. Inak uz celkom dobre podrastol, este cez den dost spi, ale ked je hore, uz pozera po svete, uz sa mi snazi sem tam aj nieco povedat tak len tak naprazdno otvara pusinku. Je to krasne tieto babatka.
@mimikas moja,ja ta obdivujem,ze nedas castejsie UM. Ked si spomeniem, ze mne mala bola furt na prse,co to bolo,je mi tazko..
Viktorko si bude postupne zvykat,aj ked asi vzdy bude mat lepsie a horsie dni..
No a ten zajtrajsi vecer,drzim palce. Mna by mrdlo 😂 neviem,ako by som to dala,ale tak viktorko to snad lepsie zvladne,uz je dost velky a pomoze ti. Potom mu to vynahradis 🙂
@mimikas to sa napravi neboj aj ja tak kojila kazde dve hodinky..... teraz vecer pred spanim dam odstae a hned flasku, cez den len kojim,,,,,vecer mi spinka 9-10hodin sa vyspim furt do ruzova a je to ina *basen*
neboj napravi sa to 🙂 bru nocku 🙂
@sara22 no co kedy ides na poradnu ?? Spln nepomohol?? So mnou ani nepohol 🙂
@melisssssa vies co,vcera som mala hrozny den. Chytila som velku depku,ze takymto stylom to bude dalsia sekcia. Asi 3x som revala 😂 od poobedia som uz mala dost silne bolesti,no nic pravidelne to nebolo,potom to ustalo zasa na nejaku dobu,takze zufalstvo najvacsie,lebo som sa uz tesila.. A vecer,ked som uspavala malu,som si povedala, ze kaslat na to,uz sa nebudem tolko snazit,ked bude chciet prist,pride a ak ma ist von sekciou,tak sa s tym budem musiet zmierit 😢 hlavne ze mam zdrave deticky a manzela,to je najdolezitejsie. No dnes bolesti pokracuju,uz ich ani neskedujem. Poobede mam monitor a poradnu,tak uvidime,co monitor ukaze a ci uz zacneme vyvolavat..
@sara22 hmm,to mi je luto moja ,ze si bola v takomto stave...,ale presne ako pises treba sa na to vykaslat ,predsa deticky vedia kedy chcu ist von..tak im je jednoducho este v brusku dobre... a ako ma byt,tak aj bude.. verim ,ze ty to uz budes mat za chvilku za sebou..,ked uz mas aj takto bolesti..ides na poradnu ,tak si vypytaj hamiltona a je dost mozne,ze sa ti rozbehne... ja nemam ziadne bolesti cele tehu..ani mi brucho netvrdlo,proste nic.. a aj dr.mi 2x po poslednych poradnach vravela,ze budem asi spinit po vysetreni,a ani len to 🙂 proste uzavreta staale statocne.. uz som rozmyslala ci to nebude vekom..ze som stara na prvy porod a nie pruzna 18tka 🙂 🙂 inak v papieroch som mala pisane kontrakcie z pond.ctg ,ale ani mi nic nepovedala a ja ani nic necitila ...potom napis ako si dopadla..budem drzat palce 🙂
@melisssssa moja no neboj rozbehne sa to zrazu ani nebudes vediet ako
@melisssssa aj si si pozerala ten monitor? Ze ci tam boli kopceky?
Ja som tiez neni najmladsia a v podstate prvy porod ma caka.. Niektore to maju tak,ze sa z nicoho nic zacnu otvarat a rodit..
Ten pocit,ze moje telo nie je schopne ani porodit normalne dieta,je hrozny. Ten stav asi pochopi len zena po sekcii,akutnej,ktora chcela rodit prirodzene. Je to strasny psychicky stav,preto je aj tak vela zien ochotnych si tolke prachy zaplatit v mojej porodnici len kvoli prirodzenemu porodu..
@sara22 mojko to vobec tak neber ze nevies porodit dieta. Kedysi by si porodila a nikto by neriesil ci o 2 tyzdne skor ci neskor a vsetko by bolo ok. To len dnes vsetko prilis sleduju, kalkuluju w dost nas strasia a uz takmer nic nenechavaju na prirodu, to preto je tolko cisarskych a pod. Dakedy by si cakala na porod a nikto by neriesil kedy si mala ovulaciu. Takze sa vobec koli tomu netrap, hlavne je aby ste boli vsetci zdravi, na inom nezalezi
@sara22 moja to voobec takto neber,ze Tvoje telo nie je chopne porodit normalne...dolezite je ,ze Tvoje telo bolo schopne vynosit dieta..uvidis za chvilku co Ti povedia,ked pojdes na poradu.. inak boli take mierne kopceky..
@sara22 no a ja ked som rodila tal bolo tak plno ze lekary behali po chodbe a nestihali rodit, dokonca Marcisova isla z 2 porodov sa najest a vysla z operacky a uz ju otacali ze maju dalsi porod. Raz sme ani vizitu nemali, lebo mali 3 sekcie lekary v priebehu 2 hodin 🙂. Ale aj tak to na personale nebolo vobec vidiet a boli v pohode akurat sme boli vsade 2 na izbe, len baby po selciach boli na izbach same
@mimikas no nechame sa prekvapit uz,ci to pride prirodzene ,alebo vyvolavane 🙂
@melisssssa som zvedava, co mi povie, snad sa aspon otvaram..
Ty mas kedy najblizsie poradnu?
@sara22 no aj ja som zvedava.. ja mam az v piatok...
@melisssssa lto fakt? Ja som myslela,ze ked sa prenasa,uz je castejsie..
@sara22 no ja som si tiez myslela..
Baby,takze moj krcok sa nepohol,je tam, kde v pondelok. Ctg este menej kontrakcii ako v pondelok. Ale mala sa ma dobre. Ze hamilton by nemal moc vyznam,takze v piatok prijem a v sobotu zacinaju vyvolavat, ak sa to do vtedy nerozbehne. Ak by sa mala narodila v sobotu, tak je to presne v den,kedy ma pred 6rokmi moj muz pozval na rande 😂
@sara22 no tak hlavne,ze mala sa ma dobre 🙂 tak pozri nakoniec sa Ta drzi ako kliest 🙂 a to sme tu nedavno riesili len aby este co najdlhsie kvoli vahe vydrzala 🙂 tak uz kaslat na to,ci dnes,ci o par dni.. za chvilku ich mame 🙂
@melisssssa no asi tak,ani mi nenapadlo, ze by som prenasala 😂 idem este cvicit s balonikom, no mne sa tak nechceee 😭😭 chcela som,ze dnes a v piatok este pocvicim,naposledy som v sobotu 😳
Dufam,ze mi ten prostaglandin zaberie
A kedy ste mali terminy kocky? 🙂
@agathachristie oficialny podla ms 16.7. A podla utz v pondelok
@sara22 aj ja idem este pocvicit vecer 🙂 mm bude pozerat futbal a ja pojdem este pocvicit...a tiez sa mi voobec nechce.. ja som naposledy v piatok cvicila.. a inak aj ja uz si myslim,ze som dostatocne napustena za posledne dni,ale evidentne som aj voci tomuto imunna..

@wewitta no vidis to,o chvilu to pichanie v podbrusku budes drzat v naruci 😊