icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
22. júl 2016

Zeny prave robila test.....
Som Stastna ze nie som.....
Ďakujem Bohu😳😳😳😳😳
Ja som spokojna s Eliaskom
Musim si dobre premysliet druhé dieta....
Momentálne da na to necitim....
Musim este 9kg dat dolu,byt zase vo Forme.....možno bud rok zase v maji... Ale som si 75%ista,ze druhé dieta nechcem....
Radsej domcek 😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂ale tak uvidime...
Prajem vam pekny den

bibien
22. júl 2016

@sara34valentina mne este 5kil treba😕tiez som sa bala ci nie som zas tehu,predsa drobec ma len 15tyzdnov,som zacala cvicit a brucho sa mi zda stale vacsie😂chute jak v tehu dokonca nevolnost,inak kramy som dostala dva tyzdne po sestonedeli a nieco bolo siedmy tyzden,och nastastie sme si dali pozor a prve kramy boli v pohode len ich mam kazdych 24 dni,pred tehu 35 tak z extremu do extremu😄ale fakt tiez rozmyslam ci radsej netestnut,lebo nechapem tie pozostatky tehu priznakov😂

sara34valentina
22. júl 2016

@bibien tak sup testik kupit

sara34valentina
22. júl 2016

@bibien no a sim zvedava aké budu tie moje.... Ja mavala kazdych29-30dni len4dni.....
Bolia ma aj krize tak som zvedava.....

bibien
22. júl 2016

@sara34valentina ja fakt tych 35 az 38 niekedy s tym,ze dva tyzdne PMS asponze to sa mi upravilo,ale je pravda ze teraz mam az 7 dni,ale slabsie a menej bolestive...zajtra rano skusim testnut,to zvracanie sa mi nepaci😓ale dufam ze bude negativny,juj by som sa ukamenovala pred rokom za toto moje dufanie,ked som tak tuzila po dvoch ciarockach,inak presne v tento cas min.rok fakt boli dve❤a uz aj ostali,kedze mesiac predtym napriek pozitivnym testom som dostala silne kramy,asi sa neujalo😢niekedy zeny ani nevedeli,ze chvilku boli tehotne, ked sa budeme este mozno(zatial mi staci jeden vkuse ciciaci zarevancek😘)snazit,tak urcite testujem az po 38 dnoch...

sara34valentina
22. júl 2016

@bibien veru,presne pred v August bude rok som si nasla dve čiarky,tuzobneeeeee

Teraz som rada,ze tam bola iba jedna😊😁😁😁😁

melisssssa
22. júl 2016

@sara22 no co moja?? Uz ? Som zvedavaaa🙂

mimikas
22. júl 2016

@sara22 mojko ako ste na tom? Verim ze uz mate po a vsetko je tak ako si si vysnivala

sara34valentina
22. júl 2016

@sara22 mojko myslime na teba, dufam ste v poriadku, 💜

sara22
22. júl 2016

Baby moje,tak dnes 19.48 sa narodilamoja druha palculienka 2540g a 47cm. A nam sa to podarilooooo!!! Dlho to trvalo,kym som sa otvorila,ale nakoniec za pomoci oxytocinu som z minuty na minutu rodila. Mala zo mna doslova vyklzla a este aj na supermana. Som bez jedineho stychu a doktorka unesena nasou spolupracou-mna a malej. Som strasne stastna,splnil sa mi sen 😍

hennyinnsbruck
22. júl 2016

@sara22 z celého srdiečka gratulujem a veľa zdravíčka prajem 😍

sara22
22. júl 2016

@melisssssa inak som rozmyslala, ci mne na spustenie nezabral ten pupalkovy olej.. Za skusku nic nedas😉

sara22
22. júl 2016

@sara34valentina tak super,ze je tak,ako si chcela. Mozno casom este dostanes chut na druhe babo 😉

wewitta
22. júl 2016

@sara22 jeeej moja gratulujem k palculienočke 🙂 som veľmi rada,že si spokojná s pôrodom,teraz už si len užívať prítomnosť malinkej 🙂 a aké má meno princeznicka?🙂 ja budem mať asi tiež taku drobulinku 🙂 aspoň ju dúfam,ľahšie vytlacim.🙂tiež by som si želala také ľahké vyklznutie 🙂 skore zotavenie dvojnasobna maminka🙂

mojezlate
22. júl 2016

@sara22 gratulujem vela zdravicka vam želám 🙂

mimikas
22. júl 2016

@sara22 moja zo srdca gratulujem, velmi sa tesim ze nakoniec sa to podarilo, si velka sikula. Tesime sa fotky malej princeznej. Ty teraz oddychuj.

mimikas
22. júl 2016

@melisssssa mojko teraz si ty na rade 🙂

sara22
23. júl 2016

@wewitta vola sa viktoria 😊
Ano,vyhoda maleho babatka je ten lahsi porod,aj ked som uz pocula aj o takych,ktore aj z tych malych babatiek boli dotrhane..

sara22
23. júl 2016

@mimikas dakujem, rano nieco pridam 😊

melisssssa
23. júl 2016

@sara22 moja gratulujeem 🙂 som rada,ze sa ti splnilo prianie 🙂 aka drobunka je malinka 🙂 ja mam normalne obavy ,ze moj je uz raz tolkyy 🙂 a aky pls presne si ten olej kupila a ako davkovala? tesime sa na foto 🙂

sara22
23. júl 2016

@melisssssa vies co,ja som kupovala tento,svokra robi v tej firme dilerku a vedela som,ze maju taky produkt. Ale da sa aj v lekarni alebo biopredajni iny zohnat. Ma sa davkovat 3x 500mg denne,cize jednu kapsulu rano,jednu na obed a jednu vecer.

sara22
23. júl 2016

@melisssssa a inak malej tiez odhadovali v pondelok o 400g viac a teraz pri prijme mi doktorka hovori,ze 2550+-300g.. Cize mozno az taky valibuk ten tvoj nebude 😉

melisssssa
23. júl 2016

@sara22 a vkladala si ci jedla? Asi pojdem teda do lekarne.. no uvidime uz za chvilku aky bude velkac 🙂 cvicit ma uz moc nebavi,tak dufam ,ze pomoze aj to co je nacvicene.. a malinku mas pri sebe?

sara22
23. júl 2016

@melisssssa jop,malinka je tu 🙂
Bala som sa vkladat,len som jedla

littledesire
23. júl 2016

@sara22 gratulujem k druhej dcerke a k napraveniu pocitu z porodu, si velmi statocna 🙂

sara22
23. júl 2016

@littledesire dakujeeeem 😘

sara34valentina
23. júl 2016

@sara22 tesim sa na fotecky, cmuks, som rada ze si mala vysnivany porod 😉

sara22
23. júl 2016

@badimeria a ty sa mas ako, mamina?

badimeria
23. júl 2016

@sara22 babula az teraz citam uplne z celeho srdiecka gratulujem k malej princeznicke no ste sikovne obe a to musi byt riadna mrvinka malinka 🙂hodne zdravicka a fotecka krasavice nebude 😉 uz iba @melisssssa cakame na teba a ja sa mam celkom fajn drobcek pekne spinka a papa v noci sa zobudi iba raz ale trapi nas kolika a nemozeme kakat tak pomahame mu ako sa len da.No ale uz som zvyknuta od prveho,synceka ze to mal tiez tak,je toteraz jednoduchsie viem ako nato 🙂juj zeny ci sa tesim ze uz skoro vsetky mame miminecka @sara34valentina tak blahozelam ze si neni tehu ked si si,to tak priala 🙂pozdravujeme Eliaska

rula
24. júl 2016

babiky, tak sa modlite, aby bol vitazny ....
@sara34valentina ... ?