V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa no co,ako sa vitis?
@melisssssa citis,nie vitis 😂
@sara22 stale rovnako 🙂 ziadna zmena.. muzovi som navarila hadam na tyzden,vyupratovala co mohla,skontrolovala kufor,bola kupit casaky a zajtra naklusem na prijem 🙂 uz budem len dufat,aby to netrvalo niekolko dni..
@melisssssa neboj,pojde to rychlo 😉
@sara22 no uz sa necham len prekvapit 🙂 sestre to trvalo 2dni pokial vyvolavacky zabrali .. a vy sa ako mate?
@melisssssa ale tebe to zaberie hned 😉 stvrtok zacinaju,ci uz zajtra nieco daju?
My sme este stale v nemocke, snad nas uz zajtra pustia ☺
@sara22 no ja dufam,ze uz zajtra zacnu 🙂 nech som tam neni len tak bezdovodne 🙂 lebo uz to je na hlavu..uz som si aj poplakala,ze to neprislo samo,ale tak nie vzdy vyjde vsetko tak ako si clovek naplanuje ... drzim palce aby vas zajtra uz pustili domkov..a co petruska hovori na segru?
@melisssssa petruska tak zvedavo nakukla,potom nezaujem. Druhy den uz o cosi lepsie,aj do perinky pozerala,odhrnala,moja urobila. Dokonca tycinkou chcela nakrmit 😁
Juuj,ja som tiez kvoki tomu plakala. Neboj,to bude dobre,o chvilju uz bude maly pri tebe. Tebe vlastne ani hamiltona nerobili? Nepamatam uz..
@sara22 zlatunkaa 🙂 no som zvedava aka bude domka 🙂 no ved ja viem,ze bude dobre a lepsie,ale hormony pracuju 🙂 som myslela,ze mam vsetko pod kontrolou,ale nevydalo 🙂 🙂 aj teraz slzickujem 🙂pijem kavicku a pozeram sa na muzicka ako spokojne odfukuje a cumim do postielky ,a uz v nej vidim babatko 🙂 🙂
@sara22 a k tomu hamiltonovi..ani neviem,teraz naposledy mi dr. hovori,ze ona by mi aj pomohla ,ale ,ze jej ani nejde dostat sa dnu..tak asi nevydalo,lebo nic sa neudialo..moc prijemne to nebolo,ale zase ani nic katastrofalne ..
@melisssssa aha,no tak zabete vyvolavacka 😉
Kedy nastupujes?
@sara22 uz som nastupila.. doteraz mi pasy natacali co malemu strasne tlkotalo srdiecko..mal az okolo 200..chudatenko moje..male uz konecne v norme..zaviedli mi do posvy nejake palicky na roztiahnutie a ideme cakat..ale dnes to asi nebude.. o 14tej mam zasa pasy a o 20tej kontrola..
@melisssssa drzim palce prežívala som presne to isté. Uvidíš o chvíľku je to za tebou 😘
@melisssssa drz sa,mojka. Hlavne nech je maly ok,to,kolko to potrva je jedno,na to je epidural 😉
A uz aj nieco citis?
Dakujem baby 🙂 veru uz som si aj ja povedala ,ze den hore dole..len nech je vsetko v poriadku... zatial nic necitim..
@melisssssa no co moja,takze 28.7.bude ten vynimocny datum?
My uz sme doma,dnes nas pustili. Celu cestu domov mala ukazovala do vajca,ze babo babo,lebo viki plackala. Boli ju brusko a nevie sa vyprdkat.. Hned, ako sme dosli som isla kojit malu. Petruska spustila hysak,ze ona chce ist na ruky tiez. To bolo hrozneee,viki na prse,petruska urevana,ja urevana..no nakoniec sa mi podarilo chytit viki tak,ze jednou rukou som si zdvihla petrusku a tak som ich mala obe na rukach. Dufam,ze si rychlo zvykne,lebo mi pukne srdce 😢 alebo odpadnu ruky..
@sara22 mojko chce to dobry kojaci vankus, ja jedneho kojim a s druhym citam knizku pripadne sa aj hram pustam rozpravky a pod. No tie stavy ze sa nevenujem statsiemu a pod mam aj ja, cista depka niekedy, ale vsetky kamosky ma ubezpecili ze to je normalne a ze tym aj oni prechadzali. Ako sa inak citis po porode?
@melisssssa mojko silno drzim palce, verim ze zajtra uz bude den D a zvladnete to rychlo a v pohodicke. Informuj nas nech vieme ako ste na tom
@melisssssa neboj uz sA to blizi,onedlho to mas za sebou..drzkaj sa 😒 😉 🙂 ☹
@sara22 uz domka,no supeeeeeerrrrrrr😊😊😊😊
@sara22 asi ano, to bude jeho dnik 🙂 sme sa s mm bavili ,ze od toho 20.7.mal z rodiny stale nikto narodky,alebo.meniny..a zajtra je konecne volny datum,tak on chce mat tiez svoj 🙂 idu mi pasy natacat teraz a za hodinku mam vysetrenie ,tak.uvidim ci ma palicky uz troska otvorili.. inak mi ani nic neni,len ma zacal spodok boliet a trosicku spodok brucha..a asi mi odisla zatka 🙂 ak to bolo ono 🙂 juuj moja bude to chvilku tazke a narocne aj pre teba aj pre petrusku ,ona je este malinka a ty jej dopraces domov segru 🙂 🙂 ale zvladnete to 🙂
@mimikas dakujem velmi moc 🙂 jasne budem informovat 🙂

@mimikas zas taky maniak nie som 😂 pol roka plne kojit,ak sa podari a potom postupne prechadzat na prikrmy a tak v 8mes.odstavit uplne. Podla mna to po pol roku uz velky imuno vyznam nema..
Od vcerajsieho kupania pribrala 10g 😂😂 ale povedali,ze to staci,lebo to je znak toho,ze papa a prospieva. No a to sa vcera aj s tamponikom po odbere vazila,cize mozno by ten rozdiel bol aj vacsi,keby to bolo na holosa bez tamponika 😝😂