icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
27. júl 2016

@mimikas aky je krasny fesak 🙂 ja ocakavam takuto porodnu hmotnost 🙂

melisssssa
27. júl 2016

@sara34valentina dakujeeeem moc 🙂

rula
27. júl 2016

@melisssssa dzr saaa

melisssssa
27. júl 2016

@rula dakujeeem 🙂

mimikas
28. júl 2016

@melisssssa mojko ako si na tom, co nove? Myslime na teba velmi

mimikas
28. júl 2016

@sara22 mojko no ako sa mate a ako vsetko zvladas? Dufam ze je vsetko ok a dari sa ti aj kusok oddychovat. Ja dom dnes tiez s oboma sama doma, uvidim ako to prezijeme

sara22
28. júl 2016

@mimikas noc uplne super. Prsa sa mi naliali tak,ze viki sa ani pricucnut nevedela 😂 ale potom to zvladla a tak sa nadzgala,ze pekne 3,5hodky spala. Potom zasa hodina kojenie a zasa 3,5hodky. Teraz spi uz 2,5 tak uvidime, kolko este bude..
Chvalabohu ona velmi neplacka,takze petrusku nebudila. V noci mi skoro vpalila 💩 medzi oci 😂 na poslednu chvilu som uhla a skoncilo mi to na pyzame..tak o zabavu postarane 😁
A ako ste vlastne minule dopadli,ked mal tvoj muz vecer meeting a ty si bola na chalanov sama?

sara22
28. júl 2016

@melisssssa no co,ako sa hybes?

badimeria
28. júl 2016

@sara22
@mimikas
@melisssssa babule citam tu vsetko tebe drzim palceky nech uz porodis mas to za sebou a mrvinku v naruci o hovienkach by,som vedela aj ja rozpravat 🙂dala som dole plienku a zacal tlacit.tak vsetko skoncilo v mojej.dlani hi aspon ze.to slo von tie kolikysu hrozne......@sara34valentina a ako,sa nam ma Eliasko?

sara22
28. júl 2016

@badimeria no moja bojuje sbruskom uplne od zaciatku. Vysadila som caj na kojenie,lebo petruske robil prave ten najhorsie. Tak uvidime,ci zaberie.. Ale je to strasne,ze ani tyzden nema a uz brusko ju hneva 😞

mimikas
28. júl 2016

@sara22 aj mojho hnevw brusko, niekedy to z neho len tak striela ☹ aj moj Viktor mal velke koliky a Alanko zjavne nezaostava. Vcera plakal od 9 do 11 a potom od 2 do 4 rana ☹.

sara22
28. júl 2016

@mimikas a co mu na to davas? My sme kupili sab-simplex,tak uvidime.. A najhorsie je,ze ked ju boli brusko,pyta sa na prso a ja ju nechcem nan naucit akona ukludnovak..a aj tak by to bolo stale dokola,lebo ked sa napapa,tak ju to brusko boli.. A Petruska ma len taha za prs za babom 😁

mimikas
28. júl 2016

@sara22 nedavam nic moja, skusala som infacol a este to bolo horsie strasne po tom plakal. Masirujeme brusko cvocime a spime na brusku a 1x aj rektalnu rurku som musela pouzit ☹. Snazim sa mu pomahat ze ked vidin ze tlaci tak mu pomozem ze mu dviham nozicky aby sa crievka viac hybali

sara22
28. júl 2016

@mimikas mojej cvicenie nepomaha. Teda,ked cvicim,je lepsie ale ked docvicim,zasa je kung-fu bojovnik 😞
Skusim este probiotika do vodicky dat

sara22
29. júl 2016

@melisssssa halo,halo,nieco nove?

melisssssa
29. júl 2016

Ahojte baby..tak len v skratke ,este som neporodila.. ale dnes to bude..zacala odtekat voda, a konecne som sa otvorila na 3-4 cm...tak drzte palce a ked bude po ,tak vas informujem 🙂

sara22
29. júl 2016

@melisssssa super,super! Drzime palce a cakame na info 😊

mimikas
29. júl 2016

@melisssssa drzime palce nech to mas rychlo za sebou a veeelmi sa tesime na fotecky

sara34valentina
29. júl 2016

@melisssssa drzim silno palce, mozno si dlhsie cakala a o to rychlejsie teraz porodis 💞💞💞💞💞drzim palce,nech ste v poriadku 😍😘😍😘😍

badimeria
29. júl 2016

@melisssssa jej sa tesim s tebou som zvedava a drzim aj ja palceky vsetky co mam 🙂))

agathachristie
29. júl 2016

@melisssssa drziiiiiiiiiiiiiiiiim uz to pride. stale na teba myslim 🙂

mimikas
29. júl 2016

@agathachristie mojko ako sa mate s malinkoy?

agathachristie
29. júl 2016

@mimikas ahoj my dobre. Už sa veľa rehoce a odkedy máme športový kočík tak toľko neplace. A vy ako?

melisssssa
29. júl 2016

Babule vsetkym Vam dakujem,ze ste na mna mysleli 🙂 tak nas "maly"macko Tobiasko prisiel na svet dnes o 13:37 🙂 4160g a 52cm.. waaau,ale dala som to a bez nastrihu a sitia 🙂 ako vsetko spolu trvalo od rannej vysetrovni po porod 6 hodin..a bolesti nastali asi cca 2,5 hod.pred porodenim..museli mi naliat 2 flase oxytocinu nech pridu kontrakcie.. ku koncu som sa natrapila ,ale uz mam svoj pokladik 🙂

mimikas
29. júl 2016

@agathachristie my sme chory ☹ je to boj s milacikom, nevie sa poriadne napapat koli soplikom. Ale inak je zlatucky. Kusok ho trapi brusko ale hadam z toho za par tyzdnov vyrastie.

mimikas
29. júl 2016

@melisssssa mojko velmi gratulujem, az mi slza vybehla. Juj ale si sikovna takeho chlapiska porodit 🙂. Uzivajte si ho a cakame na fotecky

hennyinnsbruck
29. júl 2016

@melisssssa juhuuuuuu gratulujeeeeem 😍

sara22
29. júl 2016

@melisssssa fuha,tak ty si ina hrdinka,ze beznastrihu a sitia takehoto miniobrika dat! Gratulujem a tesim sa na fotecky 😊

sara22
29. júl 2016

@mimikas juuuj,chudatko 😞 a to kde schytal? Aj viktorko je chory,ci ten sa drzi?

sara34valentina
29. júl 2016

@melisssssa gratulujem 😉