icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

muskamala
29. máj 2015

@littledesire včera si spomínala ten plodný hlien, myslím že u mňa sa objavil včera navečer, ale trochu ma mätie, že ho bolo veeeľmi máličko, ale bol priesvitný a naťahovací. Pre istotu sme sa včera pokúsili znova. Inak mám taký vnútorný pocit, že to vyšlo, ale neviem, či to nebude ako u teba, že tiež si si na prvý krát bola skoro istá, no uvidím, chcem veriť, že je to tam 🙂 .

tamcika
29. máj 2015

@littledesire to nevadi, praveze nech šetrí spermosky a dnes bude pozitívnejší test a vyjde to ;)
@muskamala haha zlatý, vtipalek 🙂

littledesire
29. máj 2015

@muskamala no niekomu nevytecie toho hlienu von vela. Mne tiez len menej. Niekedy sa odporuca pozriet si ho priamo z krcka, ale tam mne sa nechce sahat🙂
No uvidis ci hej ci nie, neostava nic len cakat... 🙂

littledesire
29. máj 2015

@tamcika no ved tak som si aj ja povedala. Myslela som ze este vecer jak prisiel do postele ze bude daco chciet ale zaspal parchant,tak som potom nasrata zaspala aj ja potom... 😀

tamcika
29. máj 2015

@littledesire Ja som tak predvčerom nasrata zaspala a ze co ti je co ti je no nic!!! Tak vcera uz bol Milučký :D som si pomyslela ze nev

littledesire
29. máj 2015

@tamcika hej no, som si ista ze aj ten moj bude milucky dnes 🙂

muskamala
29. máj 2015

@littledesire no to z krčka tiež nemám odvahu, ako tiež som čítala, že niekto si ho nahmatá, či je krčok mäkký, či tvrdý no to nie je na mňa 😅 . Ten tvoj bude dnes isto povolnejší, ono aj chlapi majú "svoje dni". Ten môj niekedy vezme veľkú čokoládu, už viem že niečo neni ok, to hovorí že má depresiu 😀, ale on to vždy tak povie, že mi to príde také milé 😀.

majuskabobi
29. máj 2015

@tamcika
@littledesire
Zeny,a ja,ze len moj je taky paskudny,ze ked nechce,ta nic nepomôže B-)
Dnes som testla,a ani ten duch,no proste nic.ach joo,musim upratovat bo inac depka jak bejk 😳
@littledesire porad nejakú dobru gyndosku 😀

evi789
29. máj 2015

@majuskabobi No moj je velmi aktívny....denno denne...ale ak nie tak kazdy druhy den musííí byt 😝 uz niekedy ja nevladzem.. 😀
A uz by ti mala dojst mrcha? Skus o pár dní ,neboj,budú kolajnicky 🙂

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

No baby dobry den sa praje 🙂 Hlasim dnes 6DPO, pomalicky ale isto sa blizime k terminu MS..Ale veeelmi pomalicky 😀 Chvalabohu ze ide vikend, budem doma upratovat takze to ubehne, nebudem na to tak myslieť ako ked som.v robote a neviem co s casom 😀

evi789
29. máj 2015

@nicolettka2126 Ahoj 🙂
Kedy budes testovat?

isabella22
29. máj 2015

@nicolettka2126 ja som dnes 8dpo ale budem testovat az v pondelok 🙂 nechcem zbytocne saskovat

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@evi789 najskor v den mrchy 🙂 Ak ma zase nepredbehne 😀 😀
Cize az v stredu 🙂

evi789
29. máj 2015

@nicolettka2126 Jaaaj to bude dlhy víkend,co? 😀

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@isabella22 jeeej tak to uz mas na dosaaah 🙂 A ako sa citis?? 🙂

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@evi789 pfuuuuuu ani nevrav 😀 😀 A hlavne ten pondelok a utorok bude dllllhocizny 😀

isabella22
29. máj 2015

@nicolettka2126 dobre zatial priznaky ziadne 😉 obcas bolest ako na mrchu inak nic a ty?? 😉

stanuska777
29. máj 2015

Cauko baby prosim poradte mi ci uz ovulka bola alebo mam este testovat.

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@isabella22 ja tiez dobre, nazvala by som to ze normalne 😀 😀 Ale.dnes ma sem.tam.pichne v.podbrusku raz na jednej strane raz na druhej-tak akoby v bokoch.Ale vyznam tomu neprikladam absolutne ziadny, lebo predsa len psychika robi svoje 🙂

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@stanuska777 kolko dnove mavas cykly??

stanuska777
29. máj 2015

@nicolettka2126 cyklus mavam 26 dni

isabella22
29. máj 2015

@nicolettka2126 presne 😉 neteba si to pripustat lebo to dopadne zle....musime verit 😉 kolko sa snazite???

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@stanuska777 podla mna teda uz potom bola,11.DC pozitivny ovu testik a ovulka tym padom do 48hodin...Ale to je len moj nazor nie je to sto pro..Ešte rob testiky do takeho 16.-17.DC pre istotu.Ak nebude ani jeden pozitivny tak je to tak.ako som pisala vyssie 🙂

stanuska777
29. máj 2015

@nicolettka2126 dakujem velmi pekne :D snazili sme sa tak uvidim :D

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@isabella22 tak HAKneberiem od leta minuleho roku..To sme si povedali ze to nechame na nahodu, ci sa podari..No ale neprisla ziadna nahoda tak sme zacali od marca, cize teraz treti cyklus tak poriadne 🙂 No ale to som este tie predošlé dva cykly netusila ze mam ppsunutu ovu, bola som v tom ze ju mam na 14.DC tak som tento cyklus zacala s ovu testikmi a hla, zistila som ze ovu je az na 17.DC cca..A to mavam zvycajne 27dnove cykly 🙂

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@stanuska777 ano ano vsimla som si srdiecka 😀 Je to take mile oznacovanie 🙂

isabella22
29. máj 2015

@nicolettka2126 aj ja som mavala tak neskor ovu ale zas mavam 32 dnove cykly....inak to cakanie je na nevydrzanie...ale musime vydrzat...

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@isabella22 ani mi.nevrav...ked si spomeniem ze este 4dni minimalne tak ma ide porazit 😀

isabella22
29. máj 2015

@nicolettka2126 mna by ani nenapadlo skorej testovat ale dnes mi prisli testy tak uz ma to strasne laka..... 😀

littledesire
29. máj 2015

@majuskabobi no neviem ci je dobra,a le ja chodim ku trembeckej ... co sa tyka cysty ked som mala, a tak, tak pomohla dobre vzdy, poradila, aj partnerovi vysvetlila.. ja zatial s nou problem nemam, klop klop 🙂