icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

dziacka
5. sep 2016

@nicolettka2126 Mne sa v maji 2015 narodil syn po 8-ich rokoch snaženia. Inšpirácia pre vás dievačatá:

http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/

sara22
6. sep 2016

Baby,ako sa mate? @mimikas ako pokracujete s papanim? Ja uz som z toho kojenia- nekojenia zufala,noci su otrasne,posledne dni nedokaze prejst z prsa na flasu a naopak,takze krmime na x-krat a spim este menej ako som spavala 😭 ani mlieka uz nie je,podla mna uz len par ml si cucne,tak do 20,nadzga sa nutrilonom. Ale pekne pribera,za 2t 600g 🙌🙌🙌 uz ma 3610 a 53cm. Taky maly slíž 😂
Dnes sme davali aj uska prepichovat,no horor. Chudatko moje krasnucke. Ale zvladla to bravurne,pusinecka 😊

mimikas
6. sep 2016

@sara22 jezis aka je nadherna, podla mna cela ty 🙂 My sa mame fajn, e uz len ma flasi a Alanko je velmi spokojnucky. Pekne sa usmieva, sem t uz vykrikuje od stastia a pod. Je to zlaticko. Vstava uz len 2x v noci aj ked vecery mame este take umrncane ale hadam sa to zlepsi. Teraz starsi strajkuje zo spanim.

sara22
7. sep 2016

@mimikas aki su chalani zlati 😊 a co viktorko strajkuje? Ci len podvedome? Mas super,ze na flasi je spokojny,viki ani flasa ani prso. 😞

mimikas
7. sep 2016

@sara22 hej aj Alan ked bol na oboch bolo to este horsie, nevedel ani z flase a ani z prsa pit. Tak ostala len flasa a je to ovela lepsie. Viktorko skor spat nevie v noci, budi sa a vymysla len aby mal pozornost, pritom je so mnou doma cely den a aj tak. Hadam ho to prejde, vcera som uz na neho velmi kricala. A tetaz bol takmer celu noc hore a ja s hotova.

sara22
7. sep 2016

@mimikas tak to mas podobne ako ja 😞
Aj chodi ku vam do postele? Petrusa je u nas prelezena kazdu noc 😒 asi tiez ziarli na viki..musia si zvyknut,pre nich velka zmena to je,snad to bude dobre..a v skolke ako? Nema problem tam chodit,ked ty si s alankom doma?

sara22
7. sep 2016

@mimikas co sa tyka toho papania,este aj tvoje davas? Odsavas ho? Ja by som to asi nestihala,ked si vezmem,kolko casu mi to pri pepe zabralo..

melisssssa
17. sep 2016

@agathachristie
@sara34valentina
@sara22
@mimikas
@badimeria
Ahojte kočky moje 🙂 ako sa mate ?a Vaše deťúrence? Dajte info som zvedava ako napredujete🙂 Tobiasko ma uz okolo 5300g a vcera mal 7.tyždnov ..strasne to bezi 🙂 rychlo rastie aj do dlzky 🙂 uz som aj veci musela potriedit ..krasne sa usmieva a uz by nam najradsej aj porozpraval nieco 🙂

sara22
17. sep 2016

@melisssssa ahoj moja,ja na vas vsetky tiez casto myslim,ze ako mame tie deturence,ani nestihame odpisovat ☹
My sa mame dobre,vikinusik rastie,uz ma skoro 4kg 😂😂😂 a o chvilu 2mesiace!!! 😱
Snazime sa trenovat na brusku,no moc nie je kedy,lebo sa snazim aj petruske venovat. Teraz jej rastu 4 trojky naraz,hrozne je umrncana a ubolena,chudatko moje 😔 do teraz zuby celkom zvladala a tieto robua paseku 😒

badimeria
17. sep 2016

@melisssssa ahoj babule.tak my sme mali 15.9. Uz dva mesiaciky vazime 5400g 🙂 je uzasny spinka celu noc vsak sme na.nutrilone 🙂))bezi to neskutocne a uz teraz mi beha porozume ze este do tretice.by sa sikla mala princeznicka (iked si myslim ze by to bol zas.chlap) 🙂 ale nebojte v blizkej dobe aspon 4r nnnieee ak eda dakedy vobec 😉babetka mate vsetky krasne od Alanka vikinky eliaska atd.....pozerala som v albumoch

badimeria
17. sep 2016

A este som sa vas zabudla opytat kolko im davate mliecka 90ml ci 120ml?Aj vodicky kolko? 🙂A aj base tak slintaju a idu si pesticky spapat???

sara22
17. sep 2016

Jeeemine,aj ty uz mas riadneho chlapa doma!
Ja davam 90ml,ale vacsinou vypije len 60z toho. Vodicky davam pred tym tak 10ml a medzi papaniami este cosi cucne.. Ja by som tiez este tretie dala 😍😍 ale musim ist spat do prace a mm uz nechce.akurat si vybavujem vnutromaternicove teliesko,snad ho moje telo znesie 😊 a kolko ti uz meria?
@badimeria

sara22
17. sep 2016

@badimeria a ozaj,moja je tiez uz v noci len na nutrilone,stiahne 90 a aj tak je o 2hodky hore hladna jak vlčica 😭

badimeria
17. sep 2016

@sara22 tento vzdy stiahne 90ml a dal by aj,viac tak uvazujem ci mozem dat 120ml a netusim kolko meria ale tych 60podla mna ma 🙂 a tvoja?

sara22
17. sep 2016

@badimeria moja ma cca 54. Celkom dlha na to,ze vazi tak malo.. Asibpo postarovi 😂
Kludne uz mozes dat 120,aj ked podla mna kym je po 90 spokojny,naco mu roztahovat zaludok..

mimikas
17. sep 2016

Caute kocky, ja tiez neako nestiham, mala som doma Viktorka doma 3 tyzdne a tak som mala zaberak. Alanko je zlatunky, v noci sponka aj 5- hod v kuse, potom uz vstava kazde 3 hod. Cez den je inak zlatunky, vela toho nenaspi, spi sice lazdw 1,5 az 2 hod ale tak po 20 max 40 min ale zato nam to cez noc vynahradza. Inal vazi uz 6,5 kg a meria 62cm. Je zlatunky, aa smejka, rozprava s nami kope, v kuse si zuzle rucicky a sem tam sa mu uz podari aj ovladat a nieco chytit. Inak stale este musi spat zviazany lebo sa budi a laka vlastnych ruk. A stale sa intenszivne nosime. Som inak do neho strasne zamilovana az po usi a sa nad nim rozplyvam a uz som muzovo vravela ze chcem este jedno 🙂 no ale moj muz iz nechce ze jemu toto staci a aj finamcne to staci.
@badimeria moj vzdy stiahne 130 a ak ma dlhsiu pauzu tak v noci stiahne aj 170. Za den vypije cca 950ml mlieka, vodu veru malo,ax 50ml do neho dostanem. Podla lekarky papa akurat a nie je extra tucny, ona ma taky nazor ze dieta ak si pyta treba mu dat ale na silu nepchat.
Baby inal ako sa Alanko meni je uplne iny ako starsi a strasmewsa podoba na mojho muza.

rula
17. sep 2016

zdravim secky statocne maminy , babenecka Vam krasne rastu, prajem pokojne noci a radostne dni.

sara22
17. sep 2016

@mimikas a co ze bil viktorko tolko doma? 😰 bol chory?
Boze,baby,to len to moje babo nesoava ani v noci ani cez den? V noci teda spinka pekne,ale budi sa casto na papanie. Cez den spi malo,napr.dnes od rana dala 20min.slofika pred obedom a vecer som ju hodila do kocara a sli sme sa s petruskou prejst,tak tam hodku soala. Akonahle kocar zastal,uz bola hore. Nechapem,ako jej to moze stacit..
Fakt sa na muza zacina podobat? Tak ste si to nakoniec podelili? 😄
A viktorko uz tolko neziarli?

melisssssa
18. sep 2016

@sara22 ved prave,akosi nas zamestnavaju moc tie deticky a mamicky nestihaju vypisovat..u nas vcera celkom zaberak..od rana bol nervny a strasne plakal..ale zasa okolo 17tej sme isli von (v kociku zaspal)a spal az do nejakej 1..tak som bola rada 🙂 boli sme s muzom chorí,tak dufam,ze nic nechyti od nas..tak uz mas babiznu velku doma 🙂 🙂 a ja som.si taku vahu porodila 🙂
@badimeria ahoj,krasneho chlapca mas 🙂 super ,ze Ti prespi celu noc 🙂 mne uz prespi 6-8 hodin od posledneho vecerneho papania a potom ako hodinky kazde 3 hodiny 😀 papame stale 90ml ,obcas ked vidim ze je moc nervozny mu dorobi este 30ml.. ale asi mu to este staci...Intervaly krmenia sa nemenia..vodicky mi vypije ako kedy..tak okolo 60-80 ml za den..niekedy vobec nechce.. a pesticku ma v puse bud ked pasne dudlik,alebo.je hladny 🙂 niekedy.mam pocit,ze si ju aj zje 🙂
@mimikas tak ty mas doma tiez uz pekneho valibuka 🙂 maly je krasny 🙂 je to krasne ich pozorovat ako zacinaju vnimat ,objavovat rucky,svoj hlas.. Tobias napr.si uz zvykol na mojkača a musi ho mat ,inak.sermuje rukami.a hlada co obijme..je to zlate.🙂

badimeria
18. sep 2016

@sara22
@melisssssa
@rula
@mimikas ja ich proste milujem je rano a tolko smiechu 🙂 a ja ho nenapchavam len vzdy ked dopieke 90ml zacne plakat a mus rychlo dudel dat.Minulu poradnu pribral kilo ze.mal by 500g zato obdobie tak povedala ze viac mu nedat no mne pride hladny tak mame 2m tak neviem ci vaha 5400g je vela?Aj nas miluje kocikovanie boli sme na chate som anu nevedela ze ho mame stale v kociku a hajal iba na papanie sa budil a @sara34valentina ako sa mate a Eliasko?

badimeria
18. sep 2016

Pekny den dievcata zelame 🙂

sara22
18. sep 2016

@badimeria krasni su,chalosi. Ale mam pocit,ze tiez si kazdy vybeal,po ktorom rodicovi bude 😁
A ked mu das dudlik,je spokojny? Vydrzi na tych 90ml 3hodky? Mne dr.hovorila,ze dieta by za den malo zjest 150ml na 1kg vahy. Tak si to skus vypocitat,kolko to vychadza ze papa. Ale vsetko su to len orientacne tabulkove hodnoty,kazde dieta je ine,niektorym staci menej,iny potrebuju viac 😉

sara22
18. sep 2016
mimikas
18. sep 2016

@badimeria mojko mne pribera maly 1000g za mesiac 🙂. Neboj on spomali s tym priberanim. A ano plati ze babatko ka vypit 150ml ma 1 kg. Moj pije cca tak. Dnes nas v noci trapilo brusko a aj twraz sa neako puci velmi.
@sara22 viktor bol doma lebo sme isli na vysetrenie nosa kamerou a tam musi byt uplne zdravy, no 27.10 nas caka vyber nosnych mandli, Viktorko bude zas doma ason mesiac.

sara22
18. sep 2016

@mimikas no pekne, chudacik 😞 a kde vam to budu?na kramaroch? Mozes tam s nim potom ostat lezat?

mimikas
18. sep 2016

@sara22 budu nam to robit v Procare v Petrzalke, tam maju jednodnovu chirurgiu a poobede pojdeme pekne domov.

sara22
18. sep 2016

@mimikas no super. Som sni nevedela,ze to sa takto jednodnovo da..

badimeria
19. sep 2016

@sara22
@mimikas jej princeznicky krasne a ake maju rovnake oblecko 🙂 my uz mame vybrate bosne mandle v 3r sme boli zvladdol to super tiez sme sli vten den domov najhorsie bolo iba prebudzanie z narkozy to plackal a ano vyzera to zatial tak ze kazdy je iny ale neviem na koho sa ktory podoba ja hovorim ze druhy je na postara 🙂 🙂 🙂 🙂

badimeria
19. sep 2016

Ja nerobim tu ziadne albumy tak aspon takto pokukajte 🙂

sara22
19. sep 2016

Juuj, aki su ti vasi chalosi velki.. Mne ta moja oproti nim pride fakt ako palculienka 😂